Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Iunie 2020, furtuni emotionale

09.IUNIE.2020
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Iunie 2020, furtuni emotionale

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Oare ar fi necesara o escapada amoroasa? Cearta, invidie, gelozie, risc de destramare a cuplului. A se face ordine in viata amoroasa

De pe 8 Iunie 2020 începe o lună guvernată de zodia Cal, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum energia zodiei Șarpe va fi la cote maxime, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg bine cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Șobolanii.

Șobolan

Se întrevăd schimbări atât acasă, cât și la serviciu. Treburile decurg într-un ritm foarte alert, de aceea s-ar putea să fiți prinși de vârtejul evenimentelor și să scăpați din vedere amănunte importante care să-l vizeze tocmai pe partenerul de viață. Încercați să vă păstrați planurile secrete, pentru că luna aveasta nu veți beneficia de susținere, din contră dezvăluirea lor ar putea conduce spre ceartă, invidie, gelozie.

Bivol

Bine ar fi dacă în această lună ați acționa cu mai multă prudență pe partea sentimentală. Nu este exclus ca în relația de dragoste să se fi strecurat o a treia persoană, care fie prin gândurile, fie prin acțiunile sale să conducă la destrămarea cuplului. Acum sunteți singurii care vedeți dacă acest lucru este benefic sau nu, cert este că veți ieși din zona de confort și veți fi nevoiți să luați decizii importante.

Tigru

Se întrevede instabilitate pe plan sentimental. Dacă relația voastră nu mai merge, sau în ea s-a instalat o anumită răceală, acum este momentul să faceți o schimbare. Pentru a vă regăsi împlinirea în dragoste, încercați să inițiați călătorii romantice. Pe partea de intimitate, se anunță furtuni emoționale, prin urmare, în această lună ar fi bine să vă înarmați cu răbdare și compasiune.

Iepure

Viața este minunată, dar nu din punct de vedere sentimental. Cei dragi nu vor reuși să vă aducă bucurie, de aceea ar fi bine să nu vă faceți așteptări prea mari în ceea ce privește romantismul. În acest punct ați fi tentați să credeți că poate ar fi necesară o escapadă amoroasă, însă nici această idee nu se va materializa, deoarece nu vă veți regăsi puterea și energia necesară pentru aceasta.

Dragon

Acum nu urmează o perioadă benefică pentru a lua decizii noi. Dragostea ar pute să devină mai puterniică, dar se pare că înainte de a se ajunge în acest punct, veții fi nevoiți să treceți prin suspine, certuri și amărăciune. Încercați să faceți cu mult calm și diplomație ordine în viața voastră amoroasă și afectivă.

Șarpe

Vă pregătiți pentru a trece la o nouă etapă în viața de cuplu. Veți reuși să vă puneți rapid în practică ideile, dar totuși ar fi bine să nu-l forțați pe partenerul iubit să se implice în proiectele voastre. Iubirea sinceră va reprezenta în această lună punctul de echilibru. Evitați certurile de orice fel, deoarece acestea pot avea consecințe neplăcute.

Cal

Sunteți bine informați și vă descurcați foarte bine pe partea sentimentală. Încercați să vă bucurați din plin de ceea ce vă oferă viața la acest capitol, deoarece perspectivele sunt minunate. Dar în ceea ce privește jobul parternerului, discreția voastră va fi apreciată de către acesta. Încercați să vă folosiți energia numai pentru îmbunătățirea situațiilor pe plan afectiv.

Capră

Dați dovadă de mai mult tact și blândețe în relația cu partenerul drag. În acest fel veți simți că dragostea este împărtășită. Pe de altă parte, la muncă se anunță un mic haos, aici s-ar putea să fiți asaltați de incertitudine. Încercați să fiți cât mai organizați, pentru ca situația pe plan profesional să nu scape de sub control.

Maimuță

Ar fi bine pentru moment să uitați de distracții, relația sentimentală este ușor tensionată. Încercați să nu lăsați ca micile neînțelegeri să vă afecteze echilibrul interior. Să nu uităm că la serviciu, invidioșii își vor expune acum părerea, de unde veți avea impresia că vor să vă facă zile fripte. Ideal ar fi să vă vedeți liniștiți de treburi.

Cocoș

E armonie în cuplu, dar ar fi bine să nu stârniți comentarii în plus. Prin urmare, s-ar putea ca la un moment dat să sară scântei, situațiile pot fi multiple, dar cel mai probabil că divergențele se vor datora unor păreri diferite în legătură cu părinii, rudele partenerului de viață.

Câine

Relația de cuplu este sub semnul patimilor în această lună. S-ar părea că vraja infidelității va fi destul de greu de ignorat. Încercați să vă stăpâniți instinctele amoroase, deoarece chiar și de la o privire ușor seducătoare se poate ajunge la gelozie din partea celui de acasă.

Mistreț

În sfârșit acasă veți reuși să faceți acea renovare la care visați de ceva vreme, pentru că banii necesari vor veni. De asemenea, partenerul de viață are încredere în planurile voastre, și vă susține cu toată inima. Vă regăsiți unul în altul și bucuria se instalează în căminul conjugal.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.