Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop IULIE 2019, vine raiul pe pământ

06.IULIE.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: google.com
Nativii pentru care vara devine o frumoasă poveste de dragoste, dar și ce zodii vor fi mai greu de iubit. Pe 7 Iulie 2019 intrăm în zodia lunară Capră, conform

calendarului tradițional chinezesc Solar. Cum energia zodiei Capră va fi foarte puternică în această lună, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Bivolul, Câinele, Șobolanul.

Șobolan

Se întrevăd posibile momente de cumpănă în ceea ce privește dragostea. Partea amoroasă a relației va avea cel mai mult de suferit din cauza lipsei de libidou. Aviz celor care vor să umble din floare în floare, nu este exclus ca după nopțile de amor nebun să „împrumute” și ceva boli venerice.

Loading...

Bivol

Armonia în căminul conjugal va fi pe cale de dispariție, comunicarea va fi pe un ton nepotrivit. Pericolele vor pândi la tot pasul, ideal ar fi să plecați în vacanță în această lună, pentru a ieși din zona de confort și a da relației de dragoste o șansă nouă. Apetitul erotic va fi la cote scăzute, iar de aici s-ar putea să ia naștere o criză de gelozie.

Tigru

Numai de voi va depinde echilibrul în relația de dragoste, aveți grijă la stările apăsătoare de depresie, acestea nu vor fi deloc pe placul partenerului și de aici se poate ajunge la separare.

Pe de altă parte, este posibil să găsiți și leacul miraculos pentru a vă armoniza relația, cu condiția să fiți atenți la modul de gândire. Nu sunteți o zodie care suferă din lipsă de optimism, dar în această lună va trebui să demonstrați tocmai acest lucru.

Iepure

Momente magice se anunță pentru voi, nu numai că veți depăși anumite obstacole în calea fericirii, dar vă veți descătuşa acum întregul potențial pe partea amoroasă și afectivă. Veți avea împresia că a venit Raiul pe Pământ, așa de fericiți se pare că veți fi.

Doar cerul va fi limita pentru voi acum, nu va exista eșec, tristețe, separare. Cei care sunt singuri posibil ca acum să spună DA și să-și ducă relația la altar, ceea ce le va produce multă bucurie.

Dragon

Ați mai avut vreodată impresia că vă luptați cu morile de vânt sau că toate porțile vi se închid în față? Nu este exclus ca acum să retrăiți aceste senzații în legătură cu partenerul de viață, însă ar fi bine să încercați să nu vă descurajați.

Provocările în dragoste vor fi la tot pasul, dar voi sunteți o zodie înarmată cu resurse uriaşe și o putere de regenerare incredibilă, de aceea spre finalul lunii nimic nu vi se va mai părea imposibil!

Șarpe

În dragoste vă așteaptă surprize neplăcute, dar nici banii nu vor veni uşor, de aceea va trebui să vă scoateți din cap ideea de a pleca în vacanță. Dacă veți ieşi la shopping, nu este exclus ca partenerul iubit să pună mâna numai pe lucruri extravagante, care vă vor face o gaură în portofel... dar ce să faceți, nu veți putea să-i spuneți NU.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
467
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sexual Capricorn. Femeia Capricorn în pat, barbatul Capricorn în pat
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Horoscop DRAGOSTE Rac 2019: casă, familie și viaţă personală zodia Rac
Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea
Horoscop SĂGETĂTOR BANI 2019. Horoscop pentru muncă, carieră, profesie
Horoscop SĂGETĂTOR BANI: Acest capitol aduce cele mai mari satisfacții în 2019, practic, acum

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.