Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop IANUARIE 2020, tensiuni si drame la inceput de an

Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop IANUARIE 2020, tensiuni si drame la inceput de an

Escapade amoroase, suspiciuni si gelozie, episoade de depresie, obstacole si probleme pe partea sentimentala, se recomanda cumpatare

De pe 6 Ianuarie 2020 începe o lună guvernată de zodia Bivol, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar.
Cum energia zodiei Bivol va fi la cote maxime, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg bine cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Capra, Câine, Dragon și Cal.

Șobolan

La nivel sentimental, lucrurile nu vor merge în această luna așa cum v-ați dori, se întrevăd episoade de depresie, ca urmare a frustrărilor acumulate în anul trecut (în cazul în care marea iubire nu a sosit încă).Momentan, ar fi bine să vă concetrați pe stabilirea unor alianțe cu cei din anturaj, pe care mai apoi să le fructificați pe plan profesional sau familial.

1796
0
SHARE

Bivol

Șanse să vă bucurați împreună cu persoane noi, fie într-o călătorie, fie la un eveniment social. Astrele sunt de partea voastră, așa că ar fi bine să profitați de valul de energie pozitivă care vă tranzitează sectorul zodiacal, pentru a face ceva nou în viață. Dacă sunteți într-o relație de durată, încercați să aduceți un suflu nou în cuplu.

Tigru

S-ar putea să vă loviți de noi obstacole pe partea sentimentală. Nu vă veți arăta deschiși să rezolvați problemele de cuplu și se aici se pot isca certuri cu cel drag. Încercați să vă relaxați mai mult, pentru a face față responsabilităților de familie.

Iepure

La nivel sentimental, lucrurile nu vor merge în această luna așa cum v-ați dori, se întrevăd episoade de depresie, ca urmare a frustrărilor acumulate în anul trecut (în cazul în care marea iubire nu a sosit încă).Momentan, ar fi bine să vă concetrați pe stabilirea unor alianțe cu cei din anturaj, pe care mai apoi să le fructificați pe plan profesional sau familial.

Dragon

Se prefigurează un an bun pe plan sentimental, însă pentru a reuși, nu uitați să vă faceți de pe acum planuri ambițioase. Chiar dacă unele dintre ele par a fi mai greu de realizat, încercați să amplificați încrederea în reușită și totul se va transforma ca prin minune.

Șarpe

Posibil să simțiți un val de energie proaspătă care să vă facă să vă asumați mai multe responsabilități de familie. Entuziasmul vostru de la început de an este admirabil, însă ar fi mai bine să încercați să nu exagerați. Vorbiți cu partenerul de viață pentru a împărți treburile casei. În acest fel veți ajunge la armonie și echilibru.

Cal

Se întrevede risc de „a pierde teren” în relația sentimentală. Pentru o vreme, ar fi bine să nu vă aventurați în escapade amoroase, pentru că cel drag va afla despre ele și de aici până la o despărțire nu mai este decât un pas.

Capră

Din iubire pentru cel drag, este frumos să vă faceți acum planuri pentru renovarea casei sau planuri pentru noi investiții ce țin de casă. Însă nu vă grăbiți să demarați ceva concret, deoarece s-ar putea să vă treziți la începutul lui Februarie că ați cumpărat lucruri care nu vă plac. Prin urmare, se recomandă cumpătare.

Maimuță

Ce a fost mai greu, a trecut, anul 2020 vine cu mai multă liniște și pace față de anul trecut. Ar fi bine să preluați inițiativa în cuplu. Chiar dacă familia va ocupa mai mult din timpul vostru, se impune o revigorare la acest capitol. Ianuarie este o lună bună pentru a vă bucura împreună cu cel iubit.

Cocoș

Oricât de greu vi s-ar părea să luați unele decizii, încercați să nu amânați nimic pentru luna viitoare. Acum beneficiați de ajutorul celor din familie și ar fi bine să îl fructificați. Norocul vostru nu va ține neaparat de bani, ci mai degrabă în iubire și susținere necondiționată din partea celor dragi.

Câine

Înarmați-vă cu răbdare, vă așteaptă o perioadă încărcată în cuplu, cu multe experiențe noi. Nu toate acestea vor fi plăcute, însă sunt șanse mari de a descoperi noi valențe ale iubirii. Un concediu v-ar prinde bine, pentru a vă ocupa mai mult de familie și copii, mai ales dacă sunteți tată.

Mistreț

Veți avea parte de mai mulți bani la începutul lui 2020. Veți dori să-i folosiți pentru a face toate lucrurile pe care le-ați amânat. Atrele vă susțin pentru a vă răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cadouri bine meritate. Totuși, încercați să nu exagerați cu cheltuielile.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!