Transport gratuit peste 170 lei

Horoscop afectiv nativul Sagetator – femeia si barbatul Sagetator in pat

Horoscop afectiv nativul Sagetator – femeia si barbatul Sagetator in pat

Nativul Sagetator este plin de fantezii, iar momentele de intimitate sunt clipe de neuitat. Cand e vorba de dragoste, femeia Sagetator se dovedeste a fi cea mai pasionala

Femeia Săgetător în pat

Care sunt dorințele femeii Săgetător în pat?

Nu spune nu provocărilor, ci din contra, trăiește pentru a încerca de toate, oriunde și oricum. Îi place adrenalina, tot ceea ce este periculos și care poate avea consecințe, de aceea nu va refuza dacă îi vei propune să faceți amor în locuri unde ați putea fi văzuți, ca de exemplu în parc, pe balcon, pe bancheta din spate a mașinii.

Adoră călătoriile cu cortul, fie că mergeți la mare sau la munte, abia așteaptă să faceți dragoste în mijlocul naturii, să simtă nisipul fin pe pielea ei sau iarba umedă care îi răcește pielea.

Îi place să atragă atenția bărbaților prin modul său de a se îmbrăca, știe cum să le stârnească imaginația și îi place la nebunie să se joace cu mintea lor.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Adoră să îți lase semne pe corp, fără ca măcar să îți dai seama, este un mod al ei de a te marca, așa cum prada își marchează victima. Își dorește un bărbat fără prejudecăți, care să nu se grăbească, să îi ofere un preludiu pe cinste, pe care pune foarte mare accentul.

Are nevoie de un bărbat care să poată să îi împlinească toate fanteziile și să o facă se simtă în permanență iubită și dorită.

Bărbatul Săgetător în pat

Bărbatul Săgetător fără îndoială își va satisface partenera din primele minute, poate chiar din timpul preludiului. Știe ce să facă și cum să facă o femeie să fie înnebunită după el, iar acest lucru îl caracterizează drept un partener de nota 10.

Care sunt dorințele bărbatului Săgetător în pat?

Îi place să își imagineze o sumedenie de lucruri, să își facă propriul film, în care el este armăsarul, iar tu îi satisfaci toate poftele. Adoră să rupă hainele de pe partenera sa, atât cât să simtă doar o parte din zonele preferate, care fără îndoială, sunt posteriorul și sânii.

Își va dori să facă dragoste în momente total inoportune, cum ar fi în toaleta localului, în timpul unei petreceri, sau atunci când se află în vizită.

Vrea să simtă haine de femeie în timp ce face dragoste, așadar, nu e nevoie să te dezbraci de tot, are el grijă să dea jos doar ceea ce este nevoie.

Compatibilitate zodii

Este atras de femeile independente, puternice, care știu ce vor de la viață. Își dorește o femeie care îi împlinească toate fanteziile, să nu spună nu provocărilor pe care le lansează. Din punct de vedere fizic, se simte atras de femeile cu forme.

În concluzie, nativul Săgetător este plin de fantezii, iar momentele de intimitate reprezintă pentru el clipe de neuitat, atât pentru el, cât și pentru partenerul de viață.

Afla mai multe despre horoscop amoros Sagetator

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit