Transport gratuit peste 199 lei

Zodiile de Foc și dragostea. Ce se întâmplă cu acestea când se îndrăgostesc

Zodiile de Foc și dragostea. Ce se întâmplă cu acestea când se îndrăgostesc

Se spune că iubirea adevărată ne schimbă! Nativul Berbec se folosește de toate atuurile sale pentru a cuceri.

Berbecul

Fire impulsivă, aceasta zodie se schimbă radical când iubește – programul său devine compatibil cu al persoanei îndrăgite, este mult mai calm, face surprize, este chiar și fâstâcit.

Simte mereu să își mângâie și să își alinte jumătatea, să o facă să se simtă cât mai bine și îi arată în modul extravagant sentimentele.

Este tandru, pasional, nerăbdător și insistent. În același timp, este foarte posesiv și gelos.

Leul

Este genul de îndrăgostit care simte nevoia să își strige iubirea în gura mare, pentru ca toată lumea să îi cunoască sentimentele și să se bucure alături de el.

În general, nimeni nu îl poate stăpâni și este capabil să reducă la tăcere pe oricine i se împotrivește, cu persoana iubită devine foarte ascultător și docil.

Ar face totul pentru fericirea jumătății sale, pentru că zâmbetul său îi dă putere nebănuită. Când iubește cu adevărat, nativul Leu lasă garda jos, are curajul să își recunoască vulnerabilitățile și să își dezvăluie latura sensibilă, pe care puțini i-au văzut-o.

Săgetătorul

își adoră libertatea cu fiecare celulă, dar până și el este capabil să renunțe la asta pentru persoana iubită. Nonconformistul din el se liniștește și începe să își dorească o viață puțin mai stabilă decât cea cu care este obișnuit. Dorința de a colinda lumea rămâne doar dacă jumătatea sa îi împărtășește pasiunea.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranță de răsplată; asta înseamnă iubire. - Albert Camus

Viziteaza magazinul online