Descoperă care sunt femeile zodiacului pe care ar trebui să le ai alături

10.APRILIE.2019
Descoperă care sunt femeile zodiacului pe care ar trebui să le ai alături

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Prietenii sunt importanți în viața fiecăruia dintre noi. Uneori sunt mai apropiați de noi decât unele rude, putem avea mai multă încredere în ei și în

loialitatea lor. Unele persoane sunt dotate nativ cu trăsături ce le fac să fie de „pus pe rană” și adevărați prieteni. Toți nativii din zodiac au numeroase calități ce îi fac prieteni devotați, dar vă invităm să descoperiți femei ale zodiacului ce se află pe primele 3 locuri la acest capitol. Femeia Leu este destul de reticentă la început, dar dacă i-ai câștigat încrederea, poți fi sigur că te bazezi oricând pe ajutorul ei.

Te va asculta de fiecare dată când simți nevoia să vorbești cu cineva, nu te va judeca, îți va da sfaturi. De asemenea, este foarte generoasă. În ceea ce îl privește pe iubitul ei, aceasta transformă viața jumătății sale într-o minunată poveste de dragoste.

Loading...

Odată ce ajungi să te respecte și să te iubească o femeie Săgetător, poți spune că ești foarte norocos. Va aduce în prietenia voastră o doză de nebunie, de dorință de aventură, de curaj dus la extrem. Cu siguranță, alături de o femeie Săgetător nu ai cum să cunoști ce înseamnă monotonia, dar nici tristețea.

Sensibila femeie Rac este o prietenă pur și simplu excepțională. Este genul de persoană care pune întotdeauna pe primul loc binele celor dragi și abia apoi se gândește la ea. Este loială, iubitoare, empatică și dedicată prieteniei voastre. Are capacitatea de a comunica foarte ușor și de a te ajuta să treci cu calm peste probleme.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.