HOROSCOP 06 august 2018: Gesturile făcute din... Horoscop: luni

06.AUGUST.2018
HOROSCOP 06 august 2018: Gesturile făcute din... Horoscop azi: luni

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP 06 august 2018: Gesturile făcute din admirație aduc cu sine o serie de evenimente plăcute în relații. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare

zodie!. Horoscop 06 august 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Cel mai probabil că pentru tine va apărea acum posibitatea să simți că nu mai ești pe aceeași frecvență cu cei din anturaj, caz în care vei opta pentru a te retrage în intimitate o perioadă scurtă de timp. Ziua nu aduce probleme ce țin de sănătate, dar totuși ar fi bine să încerci să consumi mai multă apă, deoarece este posibil să ai parte de un tranzit leneș.

HOROSCOP Taur
Ceva te va neliniști astăzi, prea plinul energetic adus de astre vine să îți testeze capacitatea de a disimula orice tip de provocare. Încearcă să ai o viziune de ansamblu și să dobândești o nouă perspectivă asupra situațiilor inopiate, pentru a nu acționa pe baza instinctului, ci al experienței profesionale.

HOROSCOP Gemeni
Iubirea începe să se resimtă, tânjești după o anumită persoană pe care este posibil să o reîntâlnești, este adevărat că se poate ajunge iar la partea intimă, dar totuși această escapadă te poate costa scump pe viitor. zodiacool.ro recomandă cumpătare și autoanaliză, pentru a evita neplăcerile.

HOROSCOP Rac
Poate apărea dorința de a sta departe de stresul cotidian, însă nu reușești să îți găsești acele câteva clipe de relaxare la care visezi și nu este exclus să devenii irascibil, greu de suportat de către cei din jur. Vei reuși să depășești momentul cu ajutorul sprijinului partenerului de viaţă.

HOROSCOP Leu
De dimineață se pare că poți să fii pus în situația de a cheltui o anumită sumă de bani, ceva neprevăzut este posibil să îți strice planurile, însă vei face față. Totuși sunt posibile unele discuții mai aprinse cu cei din familie, din pricină că se simt neglijați de ceva vreme. Încearcă să te implici mai mult în treburile casnice, pentru a-i lăsa fără cuvinte.

HOROSCOP Fecioară
Pe partea financiară începi să îți revii, să cauți posibilități de a face rost de bani. Sentimental, ceva te nemulțumește la relația actuală, știi că meriți mai mult și poate de aceea vei începe să te gândești cum să o îmbunătățești. Acum poți ieși din rutină, creativitatea este amplificată.

HOROSCOP Balanță
Viața ta se poate schimba la 180 de grade doar dacă vei dori și tu ca acest lucru să se întâmple. Finele zilei poate aduce un contract productiv și durabil, iar aceste safisfacții te vor face să cheltui o sumă de bani, pentru a te bucura, ceea ce nu este ceva rău, cei din anturaj îți vor ține hangul.

HOROSCOP Scorpion
Pe partea financiară se observă o intensificare a energiilor pozitive, se întrevăd rezultate în noile proiecte întreprinse. Pe partea sentimentală această zi se prezintă a fi una pașnică, totuși pot să se manifeste unele divergențe, totul poate pleca de la rude, obiceiuri aduse de către partener acasă.

HOROSCOP Săgetător
Șansele de a întâlni marea iubire sunt mari, în special la locul de muncă sau într-o deplasare în scop de serviciu, dar apar și unele obstacole în calea fericirii tale din pricina interdicțiilor impuse de funcția pe care o ai în firmă. Însă până la urmă tu ești cel care decizi.

HOROSCOP Capricorn
Ziua va aduce stări de confuzie, dorința de detașare și încercarea de a evita realitatea, cufundându-te în vicii. Nu este recomandat să se consume alcool, droguri, să recurgi la jocuri de noroc, întreținerea de relații intime cu persoane pe care nu le cunoaști.

HOROSCOP Vărsător
Ai senzația că nu te mai identifici în situația actuală, îți dorești cu totul altceva de la viață. Toate aceste stări de revoltă interioară sunt benefice, deoarece te vor scoate din zona de confort și te vor face să evoluezi. zodiacool.ro recomandă să fii mai rezervat în declarații, să nu dai multe detalii despre ceea ce concepi, cineva se poate inspira de la tine.

HOROSCOP Pești
Simți nevoia să te răsfeți într-un mod clasic, înot, masaj, să acorzi mai mult timp pentru relaxare. Seara Ți-ar plăcea să aducă declarații de dragoste din partea partenerului, dar acestea întârzie să apară și de aceea este posibil că te vei simți trist, neîmplinit.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.