Transport gratuit peste 199 lei

Emotivi și sensibili, cum răspund nativii din zodiile de apă la TE IUBESC?

Emotivi și sensibili, cum răspund nativii din zodiile de apă la TE IUBESC?

Declarații de dragoste ale nativilor atunci când le declari și tu dragostea. Cum recunoști un răspuns favorabil?. Tendințele și predispozițiile nativilor

sunt date de elementul apă și aspecte ce se formează în momentul nașterii

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni lunare

Comunicarea între parteneri este una care se rezumă doar la: Ce ai făcut azi? Ce mâncăm? Cu ce plătim datoriile?

Dar cum reacționează zodiile de apă la: Te iubesc!

RAC: ”Vreau să fii tatăl/mama copiilor mei, Te iubesc!”
Racii sunt sensibili la ideea de familie, de aceea, dacă vor face declarații de dragoste, acestea vor fi pe un fundament solid. Își doresc o iubire ca în basme, poate de aceea sunt și persoanele care stau cel mai mult într-o relație.
Racul va merge pe premiza: ”În război și în dragoste totul este permis”, se va juca cu mintea partenerului astfel încât acesta să nu își permită să îl înșele.

SCORPION: ”Crezi…?”
Scorpionii adoră să se joace cu sentimentele, stările, ideile celorlalți. Să nu fii surprins dacă va reacționa diferit, la ceea ce tu vei încerca să spui cât mai convingător. Acești nativi iubesc să știe că sunt venerați de mai mulți parteneri, poate de aceea arată fiercăruia câte o mică parte din realitatea sa, oferind impresia că altă persoană la fel nu vor mai întâlni.
Aceste suflete reci se îndrăgostesc, maxim o dată în viață, abia atunci vor face declarații de dragoste.

PEȘTI: ”Oare așa zici la toate?”
Peștii sunt cei mai sceptici, mereu se consideră inferiori, ei nu se simt îndreptățiți să primească atenție, de aceea de multe ori trebuie să îi oferi detalii, să îi spui în ce moment ți-ai dat seama că te-ai îndrăgostit, cum ai vrea ca el să se comporte, ce planuri ai.
Acești nativi rețin până și virgula din afirmațiile tale, iar dacă nu te ții de promisiune, mereu îți vor bate obrazul, că ai spus și nu ai făcut.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online