Eclipsa de Soare din 6 Ianuarie 2019 pentru toate zodiile

24.DECEMBRIE.2018
Eclipsa de Soare din 6 Ianuarie 2019 pentru toate zodiile
Eclipsa de soare de pe 6 Ianuarie 2019 aduce oportunități din punct de vedere profesional, posibilitatea de a rezolva unele probleme și încredere în forțele

proprii. Berbec: Acest eveniment mult așteptat aduce revelații pe partea de carieră, o să realizați ce potențial manifestați. Berbecii care nu vor fi mulțumiți de ceea ce se întâmplă la locul de muncă pot să își dea demisia, să înceapă să caute un alt loc de muncă în paralel, să se asocieze cu persoane ce dispun de anumite relații. Cei tineri pot fi remarcați de persoane cu vechime în domeniu.

O perioadă o să se folosească ceilalți de voi, dar totuși este un progres. Faceți o listă în jurul acestui moment cu ceea ce doriți să realizați în următorii 30 de ani.

Loading...

Taur

Legăturile cu străinătatea sunt provocatoare, posibil să primiți o ofertă tentantă. Taurii care doresc să avanseze la locul de muncă realizează că trebuie să studieze mai mult, să se perfecționeze, să devină experți. Dacă așteptați o viză, o aprobare, un act în jurul acestei date, veți auzi vestea cea mare. Posibil că constatați că cei din jur nu se bucură de reușita voastră.

Gemeni

Prima Eclipsă anului activează pentru nativii Gemeni casa banilor, un astfel de moment a mai avut loc și anul trecut, pe data de 13 Iulie, prin urmare tot ce s-a conceput în acea perioadă acum va avansa, va trece la un alt nivel.
Gemenii încep anul într-o notă mult mai dinamică, din punct de vedere financiar. Posibil să fi suportat unele constrângeri după Octombrie 2018, iar acum acele restricții să fi luat sfârșit.  
Partea spirituală va fi cea care va dicta tendințele pentru viitorul îndepărtat, vă recomandăm în jurul acestei date să nu dați bani cu împrumut, să vă lansați în speculații.

Rac

Prima eclipsă din 2019 va avea loc pe elementul Capricorn, semn ce guvernează casa căsătoriei. În jurul datei de 6 Ianuarie, veți simți nevoia de a da curs unei tentații, de a trece la un alt nivel relația, de a concepe un copil etc. Acest  moment astral se va resimți 2-3 săptămâni înainte și după, de aceea este posibil ca influențele sale să se resimtă încă din Decembrie 2018. Relațiile care nu mai merg vor cunoaște cu adevărat declinul, Racii după mulți ani nu se vor mai minți pe ei, vor spune adevărul. Tot ce se activează acum până în luna Iulie 2019 se va trece la un alt nivel, deoarece sunteți pregătiți să înfruntați orice provocare.

Leu

După evenimentele din Noiembrie 2018, Leii încep să se organizeze, planul profesional este cel vizat pentru a suporta modificări, posibil ca în jurul acestei date să primiți o propunere de colaborare cu o firmă mare, poate începeți munca într-un alt loc, în urma semnării unui contract la finele lui 2018. Atenție, acest surplus energetic activează și problemele de sănătate, de aceea cei care se știu cu afecțiuni apărute în ultimii 9-12 ani acum pot să constate că totul se agravează.

Se vor evidenția două categorii de Lei, cei care au fost harnici și au tinut la stilul lor de viață, care vor fi recompensați de Univers, și cei ce au lăsat ca totul să vină de la sine, fără să intervină când a ținut de ei, aceștia vor primi acum nota de plată, posibil să fie nevoie să dați un restart felului vostru de a aborda viața. Tot ce se construiește acum are însemnătate pentru următorii 30 de ani, de aceea vă recomand să abordați cu tact sănătatea, deoarece este un dar de la Dumnezeu.

Fecioară

Vibrațiile acestui moment astral nativii Fecioară le-au simțit din Noiembrie 2018, iar acum, în jurul acestei date, sunt mai pline de fericire, bucurie, iubire decât niciodată. Țin să transmit Fecioarelor că în 2019 trebuie să iasă din zona de confrot, să riște, pentru a ajunge să se bucure de izbândă. Dacă în ultimii 2 ani ați încercat să vă documentați despre ceilalți, să mergeți la sigur, ar fi bine să înțelegeți că ați adunat multă experiență pe acest domeniu și acum ar fi cazul să treceți la practică. Iubirea este activată de acest influx astral. Cuplurile care își doresc să treacă la un alt nivel acum pot să stabilească data nunții, pot deveni părinți etc.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,08  13
VOTURI
11520
4.08
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie
Horoscop Capricorn 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Capricorn! 2019 va
Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.