Eclipsa de Soare 13.07.2018 PEȘTI: o nouă strategie de viață, surprize colosale

Eclipsa de Soare 13.07.2018 PEȘTI: o nouă strategie de viață, surprize colosale

Previziuni pozitive pentru nativii Pești ce vizează dezvoltarea personală, relația cu propria persoană. Nativii Pești, asemenea celorlalte semne de apă, Rac

și Scorpion, vor simți efectele Eclipsei din 13 Iulie 2018 pe sfera sentimentală, relația cu propria persoană este avantajată. Se creează contextul favorabil de a intra în legătură cu persoane noi, de a vă îndrăgosti.

Mesajele pe care le-ați primit din Univers încă de la începutul lunii Iulie 2018 acum se vor dovedi de folos, cel mai probabil veți ști în ce direcție trebuie să vă îndreptați din punct de vedere spiritual.

Concepeți o nouă strategie de viață în jurul acestei date, apare posibilitatea să fiți protagoniștii unor evenimente atipice, veți vedea minuni, acolo unde credeți că sunt șanse de 1% să reușiți, Universul vă va arăta că vă sprijină, vă va propulsa.

Nativii Pești care vor susține examene vor face o impresie bună, se poate stabili o posibilă călătorie în străinătate, șanse mari de a semna un contract în urma acestei deplasări. Veți fi încurajați de persoane sus-puse din punct de vedere financiar.

Vor fi și Pești care își vor găsi sufletul pereche în urma acestor situații noi ce se vor crea în viața voastră. Însă o să vă fie greu să ieșiți din zona de confort, să inițiați un dialog cu persoana pe care ați remarcat-o, deoarece la mijloc sunt multe elemente de constrângere (familie, serviciu, distanță, copii) dar, dacă vă este scris să treceți prin aceste situații, totul se va aranja, astfel încât între 27 Iulie și 11 August să se concretizeze tot ceea ce gândiți.

Acest moment este bun pentru a concepe copii, în această situație sunt foarte bine aspectați cei care au trecut de 40 de ani și nu au reușit până acum să aducă pe lume un urmaș.

Sistemul neurologic poate să vă dea planurile peste cap, posibil să vă confruntați cu o anumită dependență, să căutați un remediu naturist, să doriți să studiați efectele acelor atacuri de panică asupra întregului organism.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!