Cum să te îmbraci de Revelion 2019 în funcție de zodia chinezească, pentru a atrage noroc cu carul

Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: static1.squarespace.com

Dragoste la prima vedere sau flirturi de o noapte, vezi ce surprize îți aduc astrele în noaptea de Revelion

Vestimentația aleasă de Revelion îți influențează norocul zodiei chinezești în anul ce urmează.

 

Deși zodiile sunt aceleași în fiecare zi, ele au un noroc diferit în funcție de poziția astrelor pe cer pe 31 decembrie 2018 și de energiile din sectoarele zodiacale.

Unii nativi sunt favorizați de pe urma aspectelor astrale pozitive, alții nu sunt la fel de norocoși. Pentru a echilibra balanța și a schimba ghinionul în noroc, putem folosi anumite culori în noaptea de Revelion, după cum ne recomandă specialiștii în astrologia chineză Bazi.

Șobolan
Beneficiați de un aflux de energie pozitivă în această seară. Chiar dacă în adâncul sufletului veți păstra o anumită urmă de tristețe, tot veți reuși să atrageți atenția și să afișați o atitudine pozitivă. Totul ar putea să decurgă fără evenimente neașteptate dacă v-ați proteja de energia dezastrelor purtând o rochie de culoare albă sau alb în combinație cu negru, verde, bej, maron.

Bivol și Tigru
Dragoste la prima vedere este motto-ul acestei seri. S-ar putea ca norocul să vă surâdă pe plan afectiv, fie că sunteți singuri, fie că petreceți împreună cu partenerul de viață. Totuși, deși veți fi într-o dispoziție romantică, gelozia vă va testa pe plan psihic. Nu faceți o obsesie din a vă cerceta partenerul, s-ar putea să suferiți fără rost. Însă nu ar strica să alegeți și o vestimentație în culorile roz, verde, bej, accesorizată cu bijuterii elegante din argint sau din aur sau cu pantofi aurii, argintii, pentru a dizolva neîncrederea și suspiciunea și a vă putea bucura de farmecele dragostei.

Iepure
O noapte de neuitat vă promit astrele, se pare că norocul de bani iese în prim plan, de aceea ar fi bine să purtați o rochie luxoasă de culoare roșie, violet sau portocaliu intens.

Dragon și Șarpe
O seară de Revelion la superlativ se prefigurează pentru voi. Nimeni nu vă va sta în calea reușitei, norocul este la cote maxime, totul este să profitați din plin, fie pentru a vă îmbunătăți situația financiară, fie pentru a atrage mai multă armonie și echilibru pe partea sentimentală. De ce nu, cererile în căsătorie sunt favorizate de astre în această noapte, important este să nu dați cu piciorul șansei de a oficializa relația. Pentru asta ar fi bine să vă etalați de Revelion într-o ținută luxoasă de culoare roșie, violet, purpuriu, fucsia, liliachiu, roz.

Cal
Condiițiile nu sunt favorabile pentru a vă simți în culmea fericirii. Deși farmecul personal va fi accentuat, totuși există riscul ca dragostea să vă scape printre degete. Totul se va datora unei energii nefaste, care poposește în sectorul zodiacal și care amplifică ghinionul, nereușita, pierderile. Însă pentru a preveni suferința și a vă simți mai bine în propria piele, ar fi bine să alegeți o vestimentație elegantă de culoare bej, verde sau turcoaz și accesorii din aur, argint, platină.

Capră și Maimuță
Amor... amor, o noapte incendiară se întrevede pentru voi. Printre deliciile serii se numără și flirtul, dorința de a vă îndeplini unele fantezii în noapte de Revelion. Însă trebuie să fiți cu băgare de seamă, există riscul de a vă angrena în relații nepotrivite, care pe termen lung pot conduce la pierderea reputației. Cu toate acestea, dacă veți alege o vestimentație mai puțin provocatoare în combinația de culori alb cu negru sau alb cu bleumarin, veți scăpa de energia negativă a pierderilor.

Cocoș
Cu siguranță că nu v-ar plăcea ca în loc să vă distrați de minune să cădeți în plasa geloziei. Încercați să purtați o rochie din catifea de culoare roz, auriu sau argintiu, pentru a nu fi părăsite în noaptea dintre ani.

Câine și Mistreț
O stare latentă de indispoziție v-ar putea strica cheful de petrecere, însă o rochie în combinația auriu cu negru, albastru/violet cu argintiu este ingredientul secret de care aveți nevoie pentru a trece cu bine în anul 2019. Pe de altă parte, nu faceți excese alimentare, pentru a nu ajunge la spital cu o indigestie.
În astrologia chineză unele zodii ocupă același sector zodiacal, de aceea previziunile sunt similare.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
4167
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.