Cum să te îmbraci de Revelion 2019 în funcție de zodia chinezească, pentru a atrage noroc cu carul

27.DECEMBRIE.2018
Cum să te îmbraci de Revelion 2019 în funcție de zodia chinezească, pentru a atrage noroc cu carul

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:static1.squarespace.com

Dragoste la prima vedere sau flirturi de o noapte, vezi ce surprize îți aduc astrele în noaptea de Revelion. Vestimentația aleasă de Revelion îți

influențează norocul zodiei chinezești în anul ce urmează. Deși zodiile sunt aceleași în fiecare zi, ele au un noroc diferit în funcție de poziția astrelor pe cer pe 31 decembrie 2018 și de energiile din sectoarele zodiacale. Unii nativi sunt favorizați de pe urma aspectelor astrale pozitive, alții nu sunt la fel de norocoși. Pentru a echilibra balanța și a schimba ghinionul, putem folosi anumite culori în noaptea de Revelion.

Șobolan
Beneficiați de un aflux de energie pozitivă în această seară. Chiar dacă în adâncul sufletului veți păstra o anumită urmă de tristețe, tot veți reuși să atrageți atenția și să afișați o atitudine pozitivă. Totul ar putea să decurgă fără evenimente neașteptate dacă v-ați proteja de energia dezastrelor purtând o rochie de culoare albă sau alb în combinație cu negru, verde, bej, maron.

Loading...

Bivol și Tigru
Dragoste la prima vedere este motto-ul acestei seri. S-ar putea ca norocul să vă surâdă pe plan afectiv, fie că sunteți singuri, fie că petreceți împreună cu partenerul de viață. Totuși, deși veți fi într-o dispoziție romantică, gelozia vă va testa pe plan psihic. Nu faceți o obsesie din a vă cerceta partenerul, s-ar putea să suferiți fără rost. Însă nu ar strica să alegeți și o vestimentație în culorile roz, verde, bej, accesorizată cu bijuterii elegante din argint sau din aur sau cu pantofi aurii, argintii, pentru a dizolva neîncrederea și suspiciunea și a vă putea bucura de farmecele dragostei.

Iepure
O noapte de neuitat vă promit astrele, se pare că norocul de bani iese în prim plan, de aceea ar fi bine să purtați o rochie luxoasă de culoare roșie, violet sau portocaliu intens.

Dragon și Șarpe
O seară de Revelion la superlativ se prefigurează pentru voi. Nimeni nu vă va sta în calea reușitei, norocul este la cote maxime, totul este să profitați din plin, fie pentru a vă îmbunătăți situația financiară, fie pentru a atrage mai multă armonie și echilibru pe partea sentimentală. De ce nu, cererile în căsătorie sunt favorizate de astre în această noapte, important este să nu dați cu piciorul șansei de a oficializa relația. Pentru asta ar fi bine să vă etalați de Revelion într-o ținută luxoasă de culoare roșie, violet, purpuriu, fucsia, liliachiu, roz.

Continut Sponsorizat
loading...
Loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.