Cum să te îmbraci de Revelion 2019 în funcție de zodia chinezească, pentru a atrage noroc cu carul

27.DECEMBRIE.2018
Cum să te îmbraci de Revelion 2019 în funcție de zodia chinezească, pentru a atrage noroc cu carul
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: static1.squarespace.com
Dragoste la prima vedere sau flirturi de o noapte, vezi ce surprize îți aduc astrele în noaptea de Revelion. Vestimentația aleasă de Revelion îți

influențează norocul zodiei chinezești în anul ce urmează. Deși zodiile sunt aceleași în fiecare zi, ele au un noroc diferit în funcție de poziția astrelor pe cer pe 31 decembrie 2018 și de energiile din sectoarele zodiacale. Unii nativi sunt favorizați de pe urma aspectelor astrale pozitive, alții nu sunt la fel de norocoși. Pentru a echilibra balanța și a schimba ghinionul, putem folosi anumite culori în noaptea de Revelion.

Șobolan
Beneficiați de un aflux de energie pozitivă în această seară. Chiar dacă în adâncul sufletului veți păstra o anumită urmă de tristețe, tot veți reuși să atrageți atenția și să afișați o atitudine pozitivă. Totul ar putea să decurgă fără evenimente neașteptate dacă v-ați proteja de energia dezastrelor purtând o rochie de culoare albă sau alb în combinație cu negru, verde, bej, maron.

Loading...

Bivol și Tigru
Dragoste la prima vedere este motto-ul acestei seri. S-ar putea ca norocul să vă surâdă pe plan afectiv, fie că sunteți singuri, fie că petreceți împreună cu partenerul de viață. Totuși, deși veți fi într-o dispoziție romantică, gelozia vă va testa pe plan psihic. Nu faceți o obsesie din a vă cerceta partenerul, s-ar putea să suferiți fără rost. Însă nu ar strica să alegeți și o vestimentație în culorile roz, verde, bej, accesorizată cu bijuterii elegante din argint sau din aur sau cu pantofi aurii, argintii, pentru a dizolva neîncrederea și suspiciunea și a vă putea bucura de farmecele dragostei.

Iepure
O noapte de neuitat vă promit astrele, se pare că norocul de bani iese în prim plan, de aceea ar fi bine să purtați o rochie luxoasă de culoare roșie, violet sau portocaliu intens.

Dragon și Șarpe
O seară de Revelion la superlativ se prefigurează pentru voi. Nimeni nu vă va sta în calea reușitei, norocul este la cote maxime, totul este să profitați din plin, fie pentru a vă îmbunătăți situația financiară, fie pentru a atrage mai multă armonie și echilibru pe partea sentimentală. De ce nu, cererile în căsătorie sunt favorizate de astre în această noapte, important este să nu dați cu piciorul șansei de a oficializa relația. Pentru asta ar fi bine să vă etalați de Revelion într-o ținută luxoasă de culoare roșie, violet, purpuriu, fucsia, liliachiu, roz.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
4871
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.