Cu ce să te îmbraci în luna Martie 2019, pentru ca necazurile să nu se țină lanț

27.FEBRUARIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Martie 2019, pentru ca necazurile să nu se țină lanț

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Vezi ce culori ți se potrivesc în funcție de zodia chinezească, pentru ca dragostea să nu te ocolească. Cu toții încercăm să facem tot posibilul pentru a

spori norocul în viață. Pentru a face acest lucru mai ușor, ar fi bine să alegem haine de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale. În luna Martie, cercul zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+1. Combinația de stele zburătoare 8+1 sporește competiția între partenerii de cuplu, lupta pentru supremație.

Pentru a atrage energie poziivă, bună înțelegere, este simplu să folosim culorile, care au o energie puternică și se comportă ca remedii feng shui. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, vom beneficia de armonie și echilibru.

Loading...

Zodia Șobolan

Relația afectivă în cazul nativilor Șobolan are șanse mari să treacă la un alt nivel. În sectorul zodiacal, beneficiază de un influx de energie pozitivă. Conjunctura astrală fiind favorabilă, vor reuși să realizeze tot ce își propun. Se recomandă să se opteze pentru o vestimentație în combinațiile de culori alb cu verde, violet cu argintiu, turcoaz cu argintiu, pentru ca șansele de reușită să se maximizeze.

Zodia Bivol și Tigru

În această lună, ocaziile sociale și întâlnirile romantice vor fi pline de satisfacție pentru cei din zodiile Bivol și Tigru. Nativii din aceste două zodii trebuie să încerce să vorbească tot ceea ce simt cu persoana iubită și, astfel, își vor întări intimitatea. Totuși, având în vedere că bateriile interioare sunt la un nivel mai scăzut în această lună, ar fi bine să se opteze pentru o vestimentație în culorile turcoaz, verde, violet albăstrui, roz cu alb.

Zodia Iepure

În această lună, nativii Iepure ar putea avea tendința să își asume mai multe riscuri pe partea financiară, s-ar putea să se ivească o ocazie neașteptată de a câștiga ceva bani în plus. Se recomandă să se poarte cât mai des haine de culoare albă, argintie, accesorii din aur sau din argint, pentru a spori energia bogăției în aură.

Zodia Dragon și Șarpe

Vor fi momente în această lună în care nativii din Dragon și din Șarpe se vor întreba de ce nu primesc ajutor de la cei din jur. Acest lucru se datorează unui val de energie negativă, care vine să perturbe sectorul zodiacal. Acești nativi nu trebuie să ofere ajutor celor care nu-l prețuiesc, iar pentru a elimina riscul de a fi păcăliți, trădați, se poartă haine de culoare violet, turcoaz.

Zodia Cal

Alții pot încerca să-i pună pe nativii Cal într-o poziție delicată, în care să trebuiască să facă compromisuri. De aceea s-ar putea să se simtă îngrijorați. Nu se iau decizii pripite și trebuie să se străduiască să nu fie marioneta celor din jur, ci să își impună punctul de vedere. Pentru a reuși să facă față energiei negative, ar fi bine să poarte haine în culorile alb, albastru, auriu, argintiu.

Zodia Capră și Maimuță

Nativilor din Capră și Maimuță li se recomandă a fi mai chibzuiți în această lună, să nu dea curs tentațiilor pe partea financiară. Chilipirurile sau investițiile, deși par a fi profitabile, de fapt nu sunt. A se evita începerea oricărei relații de dragoste luna aceasta, pentru a nu fi ținta unor aventuri de o noapte. Pentru a reuși să se păstreze sub control dorințele, ar fi bine să se opteze pentru o vestimentație bogată în verde, turcoaz și bleumarin.

Zodia Cocoș

Nativii din Cocoș riscă să spulbere tot farmecul unei relații, punând întrebări incomode partenerului de viață. Emoțiile negative vor ieși la suprafață, însă vor reuși să le dizolve dacă vor purta haine de culoare albă, gri, grej, argintie.

Zodia Câine și Mistreț

Această lună va fi plină de evenimente la locul de muncă, motiv pentru care nativii  Câine și Mistreț vor avea mai multe responsabilități decât de obicei și nu vor mai reuși să facă față problemelor din familie. Totuși, se recomandă să nu se sustragă de la treburile casnice, pentru a nu atrage probleme în cuplu, reproșuri.

Pentru a păstra echilibrul între muncă și casă, sunt recomandate hainele de culorile: auriu, gri cu alb, bleu.

Descoperă care sunt remediile pentru protecție în anul 2019 pentru fiecare zodie în Horoscop chinezesc

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.