Cu ce să te îmbraci în luna Mai 2019, pentru a nu-ți încreți fruntea de supărare

01.MAI.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Mai 2019, pentru a nu-ți încreți fruntea de supărare

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Șobolanii vor face ravagii, Cocoșii vor fi uimiți de succesul din dormitor, Iepurii vor ieși în evidență mai mult ca niciodată. Cu toții ne-am dori să

știm un truc pentru a spori norocul în viață. Pentru asta, maestrul feng shui ZODIACOOL ne recomandă să alegem haine de anumite culori.

Culorile au o energie proprie, care ne ajută să scăpăm de ghinion și să trăim în armonie. În luna Mai 2019 mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia dată de combinația stelelor 8+8, care ne dublează șansele de a crea bogăție.

Însă nu toate zodiile vor avea șanse egale de reușită, deoarece în fiecare sector zodiacal se manifestă și o energie proprie. Pentru a atrage șanse reale de succes, va fi simplu să folosim culorile, cu scopul de a dizolva energia negativă. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

Loading...

Șobolan

Nativii Șobolan vor face ravagii, indiferent de ceea ce vor face sau vor spune, deoarece astrele le pun în evidență șarmul personal, într-un mod senzațional. Pentru acești nativi se anunță acele evenimente romantice la care au tot visat anul trecut. Totuși, pentru a nu atrage gelozie, ar fi bine să poarte haine de culorile turcoaz, verde, bej.

Bivol și Tigru

Farmecul personal nu va fi la cote maxime în această lună, ba din contră, nativii din Bivol și Tigru vor avea senzația că sunt invizibili pentru cei din jur, ceea ce va duce la frustrare. Pentru a atrage energie pozitivă, mai mult optimism și a avea parte de evenimente fericite, maestrul feng shui ZODIACOOL le recomandă să poarte haine de culorile alb, argintiu, maron.

Iepure

Pentru nativii Iepure urmează o lună în care șansele de a avea parte de momente de neuitat sunt maxime. La acest lucru va contribui și starea lor bună, entuziasmul de care vor da dovadă.

Iepurii vor ieși în evidență mai mult ca niciodată, vor fi atrage complimente, iar pentru a nu lăsa orgoliul să le umbrească inima, ar fi bine ca nativii Iepure să opteze pentru haine de culorile alb, crem, portocaliu cu alb.

Dragon și Șarpe

Acești nativi vor fi testați de Univers în luna care urmează pe partea amoroasă. Posibil că vor avea parte de pasiune în dormitor, aventuri de o noapte, însă acele clipe care li s-au părut extraordinare s-ar putea să se transforme în amintiri neplăcute, din cauza pierderii reputației.

Pentru a elimina riscul de a fi trădați în dragoste, frivoli cu banii, ar fi bine să opteze pentru haine de culorile roșu, violet, albastru, turcoaz.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BALANȚĂ SĂNĂTATE 2019: La nivelul acestui capitol se va face dreptate în 2019, prin
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Primele texte despre Feng Shui au o vechime de peste 5000 de ani și au fost descoperite în China.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.