#reclama0#

Cu ce să te îmbraci în luna Mai 2019, pentru a nu-ți încreți fruntea de supărare

#reclama10#
01.MAI.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Mai 2019, pentru a nu-ți încreți fruntea de supărare

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Șobolanii vor face ravagii, Cocoșii vor fi uimiți de succesul din dormitor, Iepurii vor ieși în evidență mai mult ca niciodată. Cu toții ne-am dori să
#reclama1#

știm un truc pentru a spori norocul în viață. Pentru asta, maestrul feng shui ZODIACOOL ne recomandă să alegem haine de anumite culori.

Culorile au o energie proprie, care ne ajută să scăpăm de ghinion și să trăim în armonie. În luna Mai 2019 mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia dată de combinația stelelor 8+8, care ne dublează șansele de a crea bogăție.

Însă nu toate zodiile vor avea șanse egale de reușită, deoarece în fiecare sector zodiacal se manifestă și o energie proprie. Pentru a atrage șanse reale de succes, va fi simplu să folosim culorile, cu scopul de a dizolva energia negativă. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

#reclama7#

Șobolan

Nativii Șobolan vor face ravagii, indiferent de ceea ce vor face sau vor spune, deoarece astrele le pun în evidență șarmul personal, într-un mod senzațional. Pentru acești nativi se anunță acele evenimente romantice la care au tot visat anul trecut. Totuși, pentru a nu atrage gelozie, ar fi bine să poarte haine de culorile turcoaz, verde, bej.

Bivol și Tigru

Farmecul personal nu va fi la cote maxime în această lună, ba din contră, nativii din Bivol și Tigru vor avea senzația că sunt invizibili pentru cei din jur, ceea ce va duce la frustrare. Pentru a atrage energie pozitivă, mai mult optimism și a avea parte de evenimente fericite, maestrul feng shui ZODIACOOL le recomandă să poarte haine de culorile alb, argintiu, maron.

#reclama3#

Iepure

Pentru nativii Iepure urmează o lună în care șansele de a avea parte de momente de neuitat sunt maxime. La acest lucru va contribui și starea lor bună, entuziasmul de care vor da dovadă.

Iepurii vor ieși în evidență mai mult ca niciodată, vor fi atrage complimente, iar pentru a nu lăsa orgoliul să le umbrească inima, ar fi bine ca nativii Iepure să opteze pentru haine de culorile alb, crem, portocaliu cu alb.

Dragon și Șarpe

Acești nativi vor fi testați de Univers în luna care urmează pe partea amoroasă. Posibil că vor avea parte de pasiune în dormitor, aventuri de o noapte, însă acele clipe care li s-au părut extraordinare s-ar putea să se transforme în amintiri neplăcute, din cauza pierderii reputației.

#reclama11#

Pentru a elimina riscul de a fi trădați în dragoste, frivoli cu banii, ar fi bine să opteze pentru haine de culorile roșu, violet, albastru, turcoaz.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.