Chinezii poartă roșu în prima zi a anului. Ce culoare ți se potrivește, pentru a nu călca cu stângul în noul an

31.DECEMBRIE.2018
Chinezii poartă roșu în prima zi a anului. Ce culoare ți se potrivește, pentru a nu călca cu stângul în noul an

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:ixoshop.com

Dragonilor le place să atragă atenția, Iepurii se dau în vânt după escapade amoroase, Șobolanii riscă totul pe o carte. Predispozițiile pe zodii

chinezești în prima zi a anului și culori vindecătoare, pentru a atrage energie pozitivă. La început de an cu toții ne facem planuri noi, ne punem speranța într-un an mai bun pe toate planurile, dar câți știm că de culoarea pe care o purtăm în prima zi a anului nou depind norocul și șansele de reușită. Să vedem ce sfaturi rezervă specialiștii în astrologie chineză Bani pentru fiecare zodie

Sfaturi pe baza unor calcule matematice ce determină calitatea energiei din sectorul zodiacal în prima zi din an, 1 Ianuarie 2019.

Șobolan
Se pare că în prima zi din an șansele de a găsi cheia fericirii sunt destul de reduse. Ar fi bine ca acum să purtați haine de culoare turcoaz, neagră, dar în niciun caz de culoare roșie, pentru a nu amplifica energia dezastrelor și a pierderilor (boli, probleme în dragoste, pierderi de bani).

Bivol și Tigru
Semne rele ziua are, din păcate aveți șanse mari să pășiți cu stângul în noul an. S-ar putea ca gelozia să vă dea de furcă. Însă dacă ați opta pentru o vestimentație în culorile alb, turcoaz, alb cu negru, argintiu cu bleumarin, ați putea dizolva energia negativă și ați atrage mai multe oportunități de reușită.

Iepure
Credeți că ar fi posibil să vă pierdeți partenerul iubit la începutul lui 2019? Nu sunteți departe de adevăr, totuși încercați să nu dați curs crizelor de gelozie, verificați informațiile înainte de a sări la gâtul partenerului drag. Bine ar fi dacă ați amplifica puterea de iertare și compasiunea, purtând haine de culoare albastră. Astfel apele se vor liniști de la sine și veți intra pe un drum presărat cu bucurii alături de partenerul de viață.

Dragon și Șarpe
Cert este că aveți șanse maxime să pășiți cu dreptul în noul an, vă numărați printre norocoșii horoscopului. Totuși, s-ar putea ca binele să vi se urce la cap, de aceea nu dați curs aroganței. Încercați să vă păstrați bunul simț, pentru a reuși să vă stabilizați starea emoțională și a fi mai carismatici. Purtați haine în combinația alb cu galben, alb cu portocaliu sau albastru cu argintiu, galben, portocaliu, ocru, cărămiziu, crem.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.