Chinezii poartă roșu în prima zi a anului. Ce culoare ți se potrivește, pentru a nu călca cu stângul în noul an

31.DECEMBRIE.2018
Chinezii poartă roșu în prima zi a anului. Ce culoare ți se potrivește, pentru a nu călca cu stângul în noul an
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: ixoshop.com
Dragonilor le place să atragă atenția, Iepurii se dau în vânt după escapade amoroase, Șobolanii riscă totul pe o carte. Predispozițiile pe zodii

chinezești în prima zi a anului și culori vindecătoare, pentru a atrage energie pozitivă. La început de an cu toții ne facem planuri noi, ne punem speranța într-un an mai bun pe toate planurile, dar câți știm că de culoarea pe care o purtăm în prima zi a anului nou depind norocul și șansele de reușită. Să vedem ce sfaturi rezervă specialiștii în astrologie chineză Bani pentru fiecare zodie

Sfaturi pe baza unor calcule matematice ce determină calitatea energiei din sectorul zodiacal în prima zi din an, 1 Ianuarie 2019.

Loading...

Șobolan
Se pare că în prima zi din an șansele de a găsi cheia fericirii sunt destul de reduse. Ar fi bine ca acum să purtați haine de culoare turcoaz, neagră, dar în niciun caz de culoare roșie, pentru a nu amplifica energia dezastrelor și a pierderilor (boli, probleme în dragoste, pierderi de bani).

Bivol și Tigru
Semne rele ziua are, din păcate aveți șanse mari să pășiți cu stângul în noul an. S-ar putea ca gelozia să vă dea de furcă. Însă dacă ați opta pentru o vestimentație în culorile alb, turcoaz, alb cu negru, argintiu cu bleumarin, ați putea dizolva energia negativă și ați atrage mai multe oportunități de reușită.

Iepure
Credeți că ar fi posibil să vă pierdeți partenerul iubit la începutul lui 2019? Nu sunteți departe de adevăr, totuși încercați să nu dați curs crizelor de gelozie, verificați informațiile înainte de a sări la gâtul partenerului drag. Bine ar fi dacă ați amplifica puterea de iertare și compasiunea, purtând haine de culoare albastră. Astfel apele se vor liniști de la sine și veți intra pe un drum presărat cu bucurii alături de partenerul de viață.

Dragon și Șarpe
Cert este că aveți șanse maxime să pășiți cu dreptul în noul an, vă numărați printre norocoșii horoscopului. Totuși, s-ar putea ca binele să vi se urce la cap, de aceea nu dați curs aroganței. Încercați să vă păstrați bunul simț, pentru a reuși să vă stabilizați starea emoțională și a fi mai carismatici. Purtați haine în combinația alb cu galben, alb cu portocaliu sau albastru cu argintiu, galben, portocaliu, ocru, cărămiziu, crem.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  2
VOTURI
3574
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.