Chinezii poartă roșu în prima zi a anului. Ce culoare ți se potrivește, pentru a nu călca cu stângul în noul an

Chinezii poartă roșu în prima zi a anului. Ce culoare ți se potrivește, pentru a nu călca cu stângul în noul an

Dragonilor le place să atragă atenția, Iepurii se dau în vânt după escapade amoroase, Șobolanii riscă totul pe o carte. Predispozițiile pe zodii

chinezești în prima zi a anului și culori vindecătoare, pentru a atrage energie pozitivă. La început de an cu toții ne facem planuri noi, ne punem speranța într-un an mai bun pe toate planurile, dar câți știm că de culoarea pe care o purtăm în prima zi a anului nou depind norocul și șansele de reușită. Să vedem ce sfaturi rezervă specialiștii în astrologie chineză Bani pentru fiecare zodie

Sfaturi pe baza unor calcule matematice ce determină calitatea energiei din sectorul zodiacal în prima zi din an, 1 Ianuarie 2019.

Șobolan
Se pare că în prima zi din an șansele de a găsi cheia fericirii sunt destul de reduse. Ar fi bine ca acum să purtați haine de culoare turcoaz, neagră, dar în niciun caz de culoare roșie, pentru a nu amplifica energia dezastrelor și a pierderilor (boli, probleme în dragoste, pierderi de bani).

4011
4.50
SHARE

Bivol și Tigru
Semne rele ziua are, din păcate aveți șanse mari să pășiți cu stângul în noul an. S-ar putea ca gelozia să vă dea de furcă. Însă dacă ați opta pentru o vestimentație în culorile alb, turcoaz, alb cu negru, argintiu cu bleumarin, ați putea dizolva energia negativă și ați atrage mai multe oportunități de reușită.

Iepure
Credeți că ar fi posibil să vă pierdeți partenerul iubit la începutul lui 2019? Nu sunteți departe de adevăr, totuși încercați să nu dați curs crizelor de gelozie, verificați informațiile înainte de a sări la gâtul partenerului drag. Bine ar fi dacă ați amplifica puterea de iertare și compasiunea, purtând haine de culoare albastră. Astfel apele se vor liniști de la sine și veți intra pe un drum presărat cu bucurii alături de partenerul de viață.

Dragon și Șarpe
Cert este că aveți șanse maxime să pășiți cu dreptul în noul an, vă numărați printre norocoșii horoscopului. Totuși, s-ar putea ca binele să vi se urce la cap, de aceea nu dați curs aroganței. Încercați să vă păstrați bunul simț, pentru a reuși să vă stabilizați starea emoțională și a fi mai carismatici. Purtați haine în combinația alb cu galben, alb cu portocaliu sau albastru cu argintiu, galben, portocaliu, ocru, cărămiziu, crem.

Cal
Sunteți favorizați de astre în special în ceea privește partea amoroasă a vieții. Vorbim despre un an nou plin de dragoste la prima vedere, flirt, aventuri, dar și despre întâlnirea magică cu sufletul pereche în cazul nativilor care caută cu disperare împlinire pe plan sentimental. Încercați să purtați combinația de culori alb cu roșu în prima zi din an, pentru a scăpa de gelozie și posesivitate.

Capră și Maimuță
O zi cum nu se poate mai bună pentru a atrage ajutor de la oameni cu statut social înalt sau pentru a face planuri de călătorie, mutarea în străinătate cu serviciul. Situațiile pot fi multiple, dar cu siguranță că totul va fi bine. Cereți și vi se va da, cu cât veți fi mai fermi în ceea ce vă doriți, cu atât mai mult veți beneficia de susținerea astrelor. Purtați pe 1 ianuarie 2019 haine în combinația de culori alb cu crem, alb cu ocru, muștar, olive, galben argilos sau galben cu portocaliu, pentru a multiplica norocul.

Șobolan
Se pare că în prima zi din an șansele de a găsi cheia fericirii sunt destul de reduse. Ar fi bine ca acum să purtați haine de culoare turcoaz, neagră, dar în niciun caz de culoare roșie, pentru a nu amplifica energia dezastrelor și a pierderilor (boli, probleme în dragoste, pierderi de bani).

Câine și Mistreț
Nu lăsați ca mândria și crizele de personalitate să vă întunece orizontul. Apare posibilitatea de a vă îndeplini anumite fantezii în așternut, însă nu exagerați cu pasiunea în dormitor, purtați lenjerie intimă de culoare crem, albă, pentru a vă ține sub control dorințele și fanteziile care ar putea să-l șocheze pe cel iubit.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!