Calendar ianuarie 2019. Zile în care nimic nu merge bine

Calendar ianuarie 2019. Zile în care nimic nu merge bine
Schimbări bruște de situație, nefericire, întârzieri în planurile propuse ne așteaptă în unele zile din luna ianuarie a anului 2019. Ideal ar fi să nu

trecem niciodată prin momente grele, însă cu toții știm că uneori, indiferent de eforturile pe care le facem, treburile nu ne ies deloc așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare să vedem care sunt zilele proaste din luna Ianuarie 2019, pentru a evita să programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante, nunți, botezuri, operații chirurgicale.

Pe cât posibil, în aceste zile nu trebuie să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a atrage energie negativă este maxim.

Ne putem aștepta la tot ce este mai rău în zilele de 10 și 22 ianuarie 2019, de la schimbări bruște de situații, la obstacole, pierderi financiare. Chiar dacă situațiile pot fi multiple, cu siguranță că totul se va datora incapacității de a ne gestiona emoțiile. Unii nativi se vor simți total debusolați, nu vor ști ce-și doresc de la viață. Cum confuzia mentală va pune stăpânire pe noi, ar fi bine ca în aceste zile să evităm luarea deciziilor importante. Excesul de energie negativă va proveni din ciocnirea Capră-Bivol și va afecta toate domeniile de viață.

În zilele de 7, 19 și 31 ianuarie astrele nu vor favoriza demersurile pe plan profesional și sentimental. Este vorba despre formarea aspectului de Distrugere Dragon-Bivol pe casele banilor și căsătoriei. Cum acest aspect implică dizarmonie la nivelul elementului pământ, iar casa și locul de muncă sunt locuri comparate cu acest element, s-ar putea să ne simțim nemulțumiți de ceea ce avem acasă și la job.

Însă nu este deloc bine să facem o schimbare majoră la nivelul acestor capitole în zilele menționate mai sus, pentru că vom constata în zilele următoare că totul a fost doar o iluzie. Prin urmare, tot ce putem face în aceste zile este să ne ocupăm mai mult de propria persoană, să facem acele acțiuni de rutină care ne fac plăcere, cum ar fi sport, mers la spa etc.

Zile rele se anunță și pe 13, 25 ianuarie, când nu ne vom simți deloc în largul nostru, vom avea impresia că cei din jur se folosesc de noi. Astrele vor amplifica emoțiile negative, iar cei care se știu că sunt ușor de influențat pot ajunge chiar la pierderea echilibrului la nivel psihic. Pe cât posibil, în aceste zile ar fi de evitat semnarea contractelor importante, negocierile, oficializarea relațiilor, achizițiile, investițiile, călătoriile.

În zilele de 9 și 21 ianuarie nu ar trebui să ne facem așteptări prea mari. Recomandăm detașare, pentru că lucrurile nu vor merge conform planurilor pe care ni le facem. Situația cea mai comună poate fi de genul că așteptăm un răspuns și acesta întârzie să apară, prin urmare nu putem merge mai departe cu o etapă la muncă.

6601
4.33
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.