Calendar ianuarie 2019. Zile în care nimic nu merge bine

02.IANUARIE.2019
Calendar ianuarie 2019. Zile în care nimic nu merge bine
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Schimbări bruște de situație, nefericire, întârzieri în planurile propuse ne așteaptă în unele zile din luna ianuarie a anului 2019. Ideal ar fi să nu

trecem niciodată prin momente grele, însă cu toții știm că uneori, indiferent de eforturile pe care le facem, treburile nu ne ies deloc așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare să vedem care sunt zilele proaste din luna Ianuarie 2019, pentru a evita să programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante, nunți, botezuri, operații chirurgicale.

Pe cât posibil, în aceste zile nu trebuie să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a atrage energie negativă este maxim.

Loading...

Ne putem aștepta la tot ce este mai rău în zilele de 10 și 22 ianuarie 2019, de la schimbări bruște de situații, la obstacole, pierderi financiare. Chiar dacă situațiile pot fi multiple, cu siguranță că totul se va datora incapacității de a ne gestiona emoțiile. Unii nativi se vor simți total debusolați, nu vor ști ce-și doresc de la viață. Cum confuzia mentală va pune stăpânire pe noi, ar fi bine ca în aceste zile să evităm luarea deciziilor importante. Excesul de energie negativă va proveni din ciocnirea Capră-Bivol și va afecta toate domeniile de viață.

În zilele de 7, 19 și 31 ianuarie astrele nu vor favoriza demersurile pe plan profesional și sentimental. Este vorba despre formarea aspectului de Distrugere Dragon-Bivol pe casele banilor și căsătoriei. Cum acest aspect implică dizarmonie la nivelul elementului pământ, iar casa și locul de muncă sunt locuri comparate cu acest element, s-ar putea să ne simțim nemulțumiți de ceea ce avem acasă și la job.

Însă nu este deloc bine să facem o schimbare majoră la nivelul acestor capitole în zilele menționate mai sus, pentru că vom constata în zilele următoare că totul a fost doar o iluzie. Prin urmare, tot ce putem face în aceste zile este să ne ocupăm mai mult de propria persoană, să facem acele acțiuni de rutină care ne fac plăcere, cum ar fi sport, mers la spa etc.

Zile rele se anunță și pe 13, 25 ianuarie, când nu ne vom simți deloc în largul nostru, vom avea impresia că cei din jur se folosesc de noi. Astrele vor amplifica emoțiile negative, iar cei care se știu că sunt ușor de influențat pot ajunge chiar la pierderea echilibrului la nivel psihic. Pe cât posibil, în aceste zile ar fi de evitat semnarea contractelor importante, negocierile, oficializarea relațiilor, achizițiile, investițiile, călătoriile.

În zilele de 9 și 21 ianuarie nu ar trebui să ne facem așteptări prea mari. Recomandăm detașare, pentru că lucrurile nu vor merge conform planurilor pe care ni le facem. Situația cea mai comună poate fi de genul că așteptăm un răspuns și acesta întârzie să apară, prin urmare nu putem merge mai departe cu o etapă la muncă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  15
VOTURI
6135
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.