Anul Nou Chinezesc 2019 – Totul despre Anul Mistrețului de Pământ

05.FEBRUARIE.2019
Anul Nou Chinezesc 2019 – Totul despre Anul Mistrețului de Pământ

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Mistrețul este o zodie de apă și este al doisprezecelea semn zodiacal al horoscopului chinezesc, marcând începutul anotimpului de iarnă în astrologia BaZi.

Conform calendarului chinezesc Solar, Anul nou Chinezesc începe pe data de 4 Februarie, însă în anul 2019, Anul Nou Chinezesc se sărbătorește după calendarul traditional chinezesc Lunar, pe data de 5 Februarie. Această zi marchează trecerea la anotimpul de primăvară chinezească. Mistrețul, semn zodiacal masculin este format dintr-o tulpină principală și una ascunsă, mai exact tulpinile apă yang și lemn yang.

Indiferent de semnul zodiacal al fiecăruia, elementele apă și lemn vor avea în anul Mistrețului de Pământ influențe asupra tuturor nativilor, acest lucru fiind posibil datorită energiei puternice cu care Mistrețul va veni și va dicta evenimente în anul 2019.

Loading...

Energia cu care Mistrețul vine în acest an va avea puterea de a schimba modul în care interacționăm cu ceilalți, cu toții vom începe să manifestăm caracteristici ale Mistrețului, fie calități, fie defecte.

Printre calitățile care pot fi adoptate sunt onestitatea, galanteria, voluptatea, sinceritatea, ordinea și disciplina.

Defectele sunt încăpățânarea, materialismul, mânia, credulitatea, nesiguranța și lenea.

Anul Mistrețului de Pământ se anunță a fi un an plin de bucurie, de prietenie și de dragoste pentru toți nativii zodiacului. Mistrețul, fiind un semn de apă va aduce noroc din belșug. Astrologul ZODIACOOL anunță faptul că anul 2019 este perfect pentru a face bani din diverse investiții, însă cu mare grijă la domeniul de investiții!

Culori norocoase ale anului 2019: roșu, grena, violet, fucsia, galben și portocaliu aprins, verde, maron, bej, galben pai, ocru, cărămiziu.

Culori de evitat în 2019: albastru, negru, bleumarin, alb, auriu, argintiu.

În anul 2019 vor avea succes afacerile din domeniile de activitate: imobiliare, construcții, consultanță, hoteluri, asigurări, automobile, bănci, tranzacții, servicii publice, servicii sociale, medicină saloane de înfrumusețare, modă, design, electrice și electronice, computere, alcool, decorațiuni, sisteme și corpuri de iluminat, publicitate.

Zodii avantajate de Anul Mistrețului Anul Mistrețului va aduce schimbări pozitive tuturor semnelor zodiacale, însă trei dintre acestea vor fi avantajate de energia pozitivă a Mistrețului: Capră, Iepure și Tigru. Se vor vedea îmbunătățiri ale situațiilor sociale și profesionale ale acestor zodii.

Află mai multe despre Anul Mistrețului de Pământ și previziuni în Dragoste, Bani, Carieră și Sănătate:

Horoscop Chinezesc 2019 – Anul Mistrețului

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 dragoste: În jur de 11 ianuarie 2020 este posibil ca sentimentele să prindă contur
Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an
Horoscop sănătate Capricorn: în anul 2020, nativii Capricorn sunt plini de energie, dar extrem

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.