Anul Nou Chinezesc 2019 – Totul despre Anul Mistrețului de Pământ

Anul Nou Chinezesc 2019 – Totul despre Anul Mistrețului de Pământ
Mistrețul este o zodie de apă și este al doisprezecelea semn zodiacal al horoscopului chinezesc, marcând începutul anotimpului de iarnă în astrologia BaZi.

Conform calendarului chinezesc Solar, Anul nou Chinezesc începe pe data de 4 Februarie, însă în anul 2019, Anul Nou Chinezesc se sărbătorește după calendarul traditional chinezesc Lunar, pe data de 5 Februarie. Această zi marchează trecerea la anotimpul de primăvară chinezească. Mistrețul, semn zodiacal masculin este format dintr-o tulpină principală și una ascunsă, mai exact tulpinile apă yang și lemn yang.

Indiferent de semnul zodiacal al fiecăruia, elementele apă și lemn vor avea în anul Mistrețului de Pământ influențe asupra tuturor nativilor, acest lucru fiind posibil datorită energiei puternice cu care Mistrețul va veni și va dicta evenimente în anul 2019.

Energia cu care Mistrețul vine în acest an va avea puterea de a schimba modul în care interacționăm cu ceilalți, cu toții vom începe să manifestăm caracteristici ale Mistrețului, fie calități, fie defecte.

Printre calitățile care pot fi adoptate sunt onestitatea, galanteria, voluptatea, sinceritatea, ordinea și disciplina.

Defectele sunt încăpățânarea, materialismul, mânia, credulitatea, nesiguranța și lenea.

Anul Mistrețului de Pământ se anunță a fi un an plin de bucurie, de prietenie și de dragoste pentru toți nativii zodiacului. Mistrețul, fiind un semn de apă va aduce noroc din belșug. Astrologul ZODIACOOL anunță faptul că anul 2019 este perfect pentru a face bani din diverse investiții, însă cu mare grijă la domeniul de investiții!

Culori norocoase ale anului 2019: roșu, grena, violet, fucsia, galben și portocaliu aprins, verde, maron, bej, galben pai, ocru, cărămiziu.

Culori de evitat în 2019: albastru, negru, bleumarin, alb, auriu, argintiu.

În anul 2019 vor avea succes afacerile din domeniile de activitate: imobiliare, construcții, consultanță, hoteluri, asigurări, automobile, bănci, tranzacții, servicii publice, servicii sociale, medicină saloane de înfrumusețare, modă, design, electrice și electronice, computere, alcool, decorațiuni, sisteme și corpuri de iluminat, publicitate.

Zodii avantajate de Anul Mistrețului Anul Mistrețului va aduce schimbări pozitive tuturor semnelor zodiacale, însă trei dintre acestea vor fi avantajate de energia pozitivă a Mistrețului: Capră, Iepure și Tigru. Se vor vedea îmbunătățiri ale situațiilor sociale și profesionale ale acestor zodii.

Află mai multe despre Anul Mistrețului de Pământ și previziuni în Dragoste, Bani, Carieră și Sănătate:

Horoscop Chinezesc 2019 – Anul Mistrețului

5720
4.33
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.