Afirmații pozitive. Adevarata mantră a zodiei tale pentru luna Octombrie 2019

01.OCTOMBRIE.2019
Afirmații pozitive. Adevarata mantră a zodiei tale pentru luna Octombrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Fraze alese pentru a face din viața de zi cu zi o bucurie de a trăi. Află o formulă extrem de simplă pentru a face schimbări extraordinar de pozitive.

„Eu nu cer noroc, norocul eu însumi îmi sunt.”

Știați că energia din sectorul fiecărei zodii se schimbă în fiecare lună? De aceea, astrologul ZODIACOOL ne spune să nu lăsăm totul la voia întâmplării, ci să încercăm să ne acordăm frecvența de vibrație cu ritmurile astrale.

Pentru a face acest lucru, în primul rând este bine să eliminăm energia negativă ce ne poate provoaca stres, suferință, nefericire, folosind afirmații pozitive.

Afirmațiile pozitive luna octombrie 2019

Berbec

„Acum mă eliberez de vechile mele credinţe şi fac Ioc lucrurilor noi în viaţa mea. Încep să investesc din timpul meu şi să mă implic mai mult în relaţiile interpersonale. Știu cum să-mi exprim emoţiile, pentru a trăi în adevăr şi simplitate.”

Loading...

Taur

„Mă simt acceptat de ceilalți și le ofer ca pe un cadou din înțelepciunea mea. Simt că sângele îmi curge liber prin vene, mă manifest cu mai mult curaj. Știu când și cum să las bucuria să circule în mine. Recunosc momentele de fericire, învăţ să mă destind şi să îmi regăsesc pacea interioară.”

Gemeni

„Vreau să îmi contactez sentimentele interioare pentru ca relaţiile mele să fie sincere şi sănătoase. Îmi folosesc puterea interioară într-un mod pozitiv şi las să circule în mine toate energiile creatoare. Aleg să îmi revizuiesc poziţia în relaţiile mele afective şi amoroase. Las să circule liber ideile noi şi îmi păstrez spiritul deschis. Îmi adaptez modul de gândire pentru a mă dezvolta şi a-mi regăsi echilibrul afectiv.”

Rac

„Observ că este foarte important să mă relaxez pentru a mă elibera, deoarece dacă mă reţin, din cauza fricilor, îmi blochez energia. Nemulţumirea mea faţă de evenimente produce o tensiune nervoasă. De aceea, accept să trăiesc momentul prezent la maximum şi îmi dau seama că, fiind deschis, pot să gust din minunatele experienţe care apar. Acţionez şi merg înainte.”

Leu

„Accept să mă eliberez de sentimentele amare, iritante. Încep să consider că fiecare experienţă pe care o trăiesc este o ocazie de a mă cunoaşte mai bine şi de a-mi folosi sensibilitatea într-un mod pozitiv şi creator, în loc să îi controlez şi să îi manipulez pe alţii. Doar prin exprimarea sentimentelor mele interioare şi prin acceptarea experienţelor trecute, care m-au marcat, voi putea să mă eliberez şi să trăiesc în pace.”

Fecioară

„Învăț să redescopăr bucuria de a trăi, să îmi ofer mici plăceri şi să am încredere în viitor. Astfel îmi voi regăsi un sentiment de echilibru interior, esenţial pentru vindecarea mea.”

Balanță

„Știu cum și când să îmi afirm propriile mele nevoi, astfel voi trăi în iubire. Mă simt relaxat la ideea de a intra în contact cu emoţiile mele, am încredere în mine. Știu cum să trăiesc pe picioarele mele, afecţiunea şi tandreţea sunt în mine și oricând le pot exprima în exterior.”

Scorpion

„Pentru a mă vindeca, ies acum din starea de victimă, mă responsabilizez şi accept să ridic vălul de pe trecutul meu. Începând de acum, nu mai fug şi mă privesc direct în ochi. Accept să găsesc în interiorul meu siguranţa şi forţa de a mă recunoaşte, în calitate de fiinţă umană, îndrumată şi protejată tot timpul. Redevin stăpân pe viaţa mea şi devin total autonom.”

Săgetător

„Simt o ușurință în a mă exprima la nivelul inimii, în relaţiile intime cu partenerul meu dorind să fim și mai apropiaţi. Observ cum rănile din trecut se vindecă şi aleg să nu mai fiu preocupat excesiv de controlul asupra altora şi asupra emoţiilor mele. Accept să mă simt valorizat şi îmi asum responsabilitatea alegerilor mele.”

Capricorn

„Accept faptul că am nevoie de o pauză şi de timp de odihnă pentru a mă reface. Fiind odihnit, situaţiile şi evenimentele vor reveni la proporţiile lor reale; voi fi mult mai obiectiv şi mai lucid pentru a lua deciziile necesare. Pot să îmi eliberez astfel vocea şi să mă exprim cu elocvență.”

Vărsător

„Trebuie să încep mă respect pe mine însumi pentru ca şi ceilalţi să mă respecte la rândul lor. Doar dacă voi experimenta iubirea în fiecare gest pe care îl fac, voi putea experimenta fericirea în fiecare moment. Astfel, voi contribui la îmbunătăţitea conştiinţei mele. Vorbitul liber aduce o eliberare foarte mare.”

Pești

„Uneori mi se întâmplă să simt că nu îmi găsesc locul în familia mea; simt o furie puternică şi mă simt respins. Prefer să tac în loc să fiu nevoit să argumentez ceva, însă acum accept să mă poziţionez în armonie și să îmi exprim sentimentele. Astfel, recunosc beneficiile intuiţiei.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă
Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru
O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.