Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Martie 2019

Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Martie 2019

Afirmații pozitive potrivite pentru a reuși în viață. Descoperă modul prin care îți poți schimba viața. În fiecare lună energia din fiecare sectorul

zodiacal este diferită, de aceea norocul este diferit. Astrologii spun că nu trebuie să lăsăm totul la voia întâmplării, ci să facem efort pentru a ne acorda cu ritmurile astrale. Cea mai simplă metodă este prin NLP, programare neurolingvistică, prin care folosim afirmații pozitive și scăpăm de energia negativă. Energiile negative ne provoacă stres, suferință, nefericire, de aceea trebuie eliminate.

Afirmațiile pozitive sunt fraze puternice și dacă le repetăm de 21 de ori pe zi, timp de 29 de zile, reușim să ne reprogramăm la nivel de subconștient.

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt mantrele potrivite pentru luna Martie 2019

2417
3.67
SHARE

Berbec „Accept să vorbesc şi să mă exprim, chiar dacă nu sunt de acord cu viaţa mea şi cu ceilalţi. Trebuie să fac acest lucru dacă vreau să rămân deschis și să primesc energia activă a cuvintelor şi a exprimării de sine. Mă accept în senzualitatea mea şi îmi acord dreptul de a descoperi iubirea care mă va ajuta să mă dezvolt.”

Taur „Accept să merg înainte cu bucurie şi încredere în viaţă, ştiind că orice experienţă există pentru a mă ajuta să-mi descopăr bogăţiile interioare.”

Gemeni „Sunt echilibrat şi avansez în viaţă cu încredere şi seninătate. Îi mulţumesc vieţii pentru tot ceea ce mă ajută să experimentez în fiecare moment. Învăţ să trăiesc în echilibru cu experienţele mele. Mă eliberez de greutatea responsabilităţilor de care nu mai am nevoie, iar acest lucru mă ajută să iau mai uşor deciziile.”

Rac „Accept să decid, începând de acum, asupra teritoriului meu. Reintru în contact cu puterea mea interioară. Înlătur gratiile închisorii mele. Acum sunt liber să îmi creez viaţa, aşa cum vreau.”

Leu „Accept faptul că, totul este o experienţă de viaţă, mă adaptez situaţiilor, îmi las emoţiile libere şi încetez să mai controlez, atât situaţiile, cât şi persoanele.”

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt mantrele potrivite pentru luna Martie 2019

Balanță „Accept faptul că am nevoie să îmi schimb gândurile şi atitudinile faţă de situaţiile din viaţa mea. Accept să fiu deschis şi să observ ce se întâmplă în jurul meu, mai ales felul în care mă comport când înfrunt anumite situaţii din viaţă. Accept să mă bucur de viaţă şi sunt mai tolerant faţă de mine însumi.”

Scorpion „Am grijă de mine, fac lucruri pentru mine. În loc să vreau să îi controlez pe ceilalţi şi situaţiile din exterior, preiau controlul asupra propriei mele vieţi și învăţ să accept iubirea celorlalţi.”

Săgetător „Accept să cer vieţii cu seninătate ceea ce am nevoie, iar viaţa îmi va dărui ceea ce merit. Acesta este începutul, trebuie să am încredere în viaţă şi în fiinţa mea interioară şi să descopăr peste tot soluţiile, deoarece acestea există.”

Capricorn „Am grijă de mine. Accept toate emoţiile pe care le am, care fac din mine o fiinţă extraordinară. Nu mai sunt sclavul timpului şi al obligaţiilor.”

Vărsător „Accept să fac pace cu mine însumi şi să găsesc soluţii care mă vor ajuta să trăiesc în armonie cu aspiraţiile mele cele mai înalte.”

Pești „Acultându-mi vocea interioară, ştiu că voi fi mereu protejat. Sunt deschis în comunicarea cu ceilalţi, îmi accept toate emoţiile, ceea ce îmi va oferi un echilibru cu partea mea raţională. Merg mai departe în siguranţă, mă simt înconjurat mereu de dragoste şi de tandreţe.”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!