Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Martie 2019

01.MARTIE.2019
Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Afirmații pozitive potrivite pentru a reuși în viață. Descoperă modul prin care îți poți schimba viața. În fiecare lună energia din fiecare sectorul

zodiacal este diferită, de aceea norocul este diferit. Astrologii spun că nu trebuie să lăsăm totul la voia întâmplării, ci să facem efort pentru a ne acorda cu ritmurile astrale. Cea mai simplă metodă este prin NLP, programare neurolingvistică, prin care folosim afirmații pozitive și scăpăm de energia negativă. Energiile negative ne provoacă stres, suferință, nefericire, de aceea trebuie eliminate.

Afirmațiile pozitive sunt fraze puternice și dacă le repetăm de 21 de ori pe zi, timp de 29 de zile, reușim să ne reprogramăm la nivel de subconștient.

Loading...

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt mantrele potrivite pentru luna Martie 2019

Berbec „Accept să vorbesc şi să mă exprim, chiar dacă nu sunt de acord cu viaţa mea şi cu ceilalţi. Trebuie să fac acest lucru dacă vreau să rămân deschis și să primesc energia activă a cuvintelor şi a exprimării de sine. Mă accept în senzualitatea mea şi îmi acord dreptul de a descoperi iubirea care mă va ajuta să mă dezvolt.”

Taur „Accept să merg înainte cu bucurie şi încredere în viaţă, ştiind că orice experienţă există pentru a mă ajuta să-mi descopăr bogăţiile interioare.”

Gemeni „Sunt echilibrat şi avansez în viaţă cu încredere şi seninătate. Îi mulţumesc vieţii pentru tot ceea ce mă ajută să experimentez în fiecare moment. Învăţ să trăiesc în echilibru cu experienţele mele. Mă eliberez de greutatea responsabilităţilor de care nu mai am nevoie, iar acest lucru mă ajută să iau mai uşor deciziile.”

Rac „Accept să decid, începând de acum, asupra teritoriului meu. Reintru în contact cu puterea mea interioară. Înlătur gratiile închisorii mele. Acum sunt liber să îmi creez viaţa, aşa cum vreau.”

Leu „Accept faptul că, totul este o experienţă de viaţă, mă adaptez situaţiilor, îmi las emoţiile libere şi încetez să mai controlez, atât situaţiile, cât şi persoanele.”

Fecioară „Aleg să trăiesc. Îmi alung gândurile negre. În loc să îmi evit emoţiile, le primesc şi observ ce vor să mă înveţe. Observ toată tristeţea care se ascunde în spatele furiei. Las la o parte tot ceea ce nu îmi mai convine în viaţă şi îmi construiesc noi cadre de viaţă (la nivel personal, familial şi profesional). Astfel îmi creez o nouă viaţă, plină de bucurie şi de fericire.”

Balanță „Accept faptul că am nevoie să îmi schimb gândurile şi atitudinile faţă de situaţiile din viaţa mea. Accept să fiu deschis şi să observ ce se întâmplă în jurul meu, mai ales felul în care mă comport când înfrunt anumite situaţii din viaţă. Accept să mă bucur de viaţă şi sunt mai tolerant faţă de mine însumi.”

Scorpion „Am grijă de mine, fac lucruri pentru mine. În loc să vreau să îi controlez pe ceilalţi şi situaţiile din exterior, preiau controlul asupra propriei mele vieţi și învăţ să accept iubirea celorlalţi.”

Săgetător „Accept să cer vieţii cu seninătate ceea ce am nevoie, iar viaţa îmi va dărui ceea ce merit. Acesta este începutul, trebuie să am încredere în viaţă şi în fiinţa mea interioară şi să descopăr peste tot soluţiile, deoarece acestea există.”

Capricorn „Am grijă de mine. Accept toate emoţiile pe care le am, care fac din mine o fiinţă extraordinară. Nu mai sunt sclavul timpului şi al obligaţiilor.”

Vărsător „Accept să fac pace cu mine însumi şi să găsesc soluţii care mă vor ajuta să trăiesc în armonie cu aspiraţiile mele cele mai înalte.”

Pești „Acultându-mi vocea interioară, ştiu că voi fi mereu protejat. Sunt deschis în comunicarea cu ceilalţi, îmi accept toate emoţiile, ceea ce îmi va oferi un echilibru cu partea mea raţională. Merg mai departe în siguranţă, mă simt înconjurat mereu de dragoste şi de tandreţe.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.