Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Iunie 2019

30.MAI.2019
Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Iunie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:google.com

Lunar, energia din fiecare sector zodiacal se schimbă, motiv pentru care se schimbă și norocul fiecăruia. Astrologul ZODIACOOL recomandă o serie de afirmații

pozitive, care ne pot ajuta să reușim în viață. Formula specială care ne poate schimba viața extrem de rapid.

Specialistul ZODIACOOL recomandă să facem eforturi pentru a ne sincroniza cu ritmurile astrale, să nu lăsăm totul la voia întâmplării. Cu ajutorul afirmațiilor pozitive potrivite, putem elimina energia negativă, stresul, suferința și nefericirea din viața noastră. Iată care sunt afirmațiile pozitive pentru luna Iunie 2019, în funcție de zodie.

Berbec
„Pentru a-mi vindeca interiorul, accept să am grijă de ideile mele, fac loc pentru plăcere şi bucurie. Mă poziţionez, îmi ocup locul cuvenit în viaţă. Îmi recapăt puterea. Îmi conduc viaţa aşa cum vreau eu. Trăiesc în adevăr şi revin la adevăratele mele valori.”

Loading...

Taur
„Am încredere în mine, sunt determinat şi păstrez o deschidere care mă ajută să evaluez fiecare situaţie. Astfel, rămân la nivelul iubirii şi tot ceea ce fac este în armonie cu evoluţia mea. Mă bucur de toate oportunităţile pe care mi le oferă viaţa.”

Gemeni
„Am convingerea că tinereţea inimii şi cea a corpului este eternă. Corpul meu fizic nu poate decât să manifeste aceste gânduri pozitive de sănătate şi de tinereţe.”

Rac
„Învăţ să îmi ascult nevoile şi să le împlinesc singur. Dacă mă respect, ceilalţi mă vor respecta şi ei. Cer ajutor pentru a fi îndrumat în alegerea demersului care mă va ajuta să am o stare mai bună.”

Leu
„Recunosc care sunt nevoile mele adevărate şi le afirm faţă de toţi cei din jurul meu. Îmi pot afirma individualitatea şi mă pot poziţiona respectându-i pe ceilalţi.”

Fecioară
„Conştientizez faptul că iubirea, bucuria, spontaneitatea și exprimarea de sine vor ocupa din ce în ce mai mult loc în viaţa mea. Ceea ce cer celorlalţi trebuie să îmi ofer și mie însumi.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.