Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Iunie 2019

30.MAI.2019
Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Iunie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:google.com

Lunar, energia din fiecare sector zodiacal se schimbă, motiv pentru care se schimbă și norocul fiecăruia. Astrologul ZODIACOOL recomandă o serie de afirmații

pozitive, care ne pot ajuta să reușim în viață. Formula specială care ne poate schimba viața extrem de rapid.

Specialistul ZODIACOOL recomandă să facem eforturi pentru a ne sincroniza cu ritmurile astrale, să nu lăsăm totul la voia întâmplării. Cu ajutorul afirmațiilor pozitive potrivite, putem elimina energia negativă, stresul, suferința și nefericirea din viața noastră. Iată care sunt afirmațiile pozitive pentru luna Iunie 2019, în funcție de zodie.

Berbec
„Pentru a-mi vindeca interiorul, accept să am grijă de ideile mele, fac loc pentru plăcere şi bucurie. Mă poziţionez, îmi ocup locul cuvenit în viaţă. Îmi recapăt puterea. Îmi conduc viaţa aşa cum vreau eu. Trăiesc în adevăr şi revin la adevăratele mele valori.”

Taur
„Am încredere în mine, sunt determinat şi păstrez o deschidere care mă ajută să evaluez fiecare situaţie. Astfel, rămân la nivelul iubirii şi tot ceea ce fac este în armonie cu evoluţia mea. Mă bucur de toate oportunităţile pe care mi le oferă viaţa.”

Gemeni
„Am convingerea că tinereţea inimii şi cea a corpului este eternă. Corpul meu fizic nu poate decât să manifeste aceste gânduri pozitive de sănătate şi de tinereţe.”

Rac
„Învăţ să îmi ascult nevoile şi să le împlinesc singur. Dacă mă respect, ceilalţi mă vor respecta şi ei. Cer ajutor pentru a fi îndrumat în alegerea demersului care mă va ajuta să am o stare mai bună.”

Leu
„Recunosc care sunt nevoile mele adevărate şi le afirm faţă de toţi cei din jurul meu. Îmi pot afirma individualitatea şi mă pot poziţiona respectându-i pe ceilalţi.”

Fecioară
„Conştientizez faptul că iubirea, bucuria, spontaneitatea și exprimarea de sine vor ocupa din ce în ce mai mult loc în viaţa mea. Ceea ce cer celorlalţi trebuie să îmi ofer și mie însumi.”

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.