Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna ianuarie 2021

Stați între prietenii de suflet, aceia cu care ieșiți la distracții, cu care vă petreceți concediile, cu care împărtășiți bune și rele și aceia dintre prieteni cu care lucrați, echipa în care trebuie să vă integrați.

Vezi evenimente detaliate care vor avea loc începând cu 01 ianuarie 2021: Horoscop Lunar Zodia Berbec

Nodurile lunare sunt așezate pe axa comunicării și a cunoașterii. Aveți informație din plin. Dar veniți dintr-un trecut în care ați beneficiat, și încă mai beneficiați, de o cunoaștere importantă pe care aveți datoria să o împărtășiți.

Să nu vă atingeți de acești nativi că mai au și un Uranus retrograd și explodează pur și simplu! Cam așa stau lucrurile, zice Astrologul zodiacool.ro.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Vezi evenimente detaliate care vor avea loc începând cu 01 ianuarie 2021: Horoscop Lunar Zodia Taur

Prin mintea nativilor Taur trec toate cunoștințele pe care le-au acumulat până acum, doresc să le etaleze în tot ce fac. Încă nu s-au desprins de bibliotecă, încă știu că mai au de învățat.

Pentru că nativii sunt niște intelectuali, niște raționali și niște studioși. Nu studiază mereu chestiuni grele sau par că iau totul în glumă, în ușurel, dar prin minte, prin rațiune le trece totul.

Vezi evenimente detaliate care vor avea loc începând cu 01 ianuarie 2021: Horoscop Lunar Zodia Gemeni

Luna Plină în Leu, cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter – este momentul în care nativilor li se amintește că pe lângă cunoștințele elevate pe care le posedă, nu trebuie să neglijeze legătura cu cei din jur, informarea continuă, comunicarea. 

Pentru nativii Rac, luna ianuarie înseamnă un început în aceste tatonări în necunoscut. Dar mai poate însemna, pentru aceia dintre nativi care au făcut mai târziu pasul, începutul vieții amoroase.

Vezi evenimente detaliate care vor avea loc începând cu 01 ianuarie 2021: Horoscop Lunar Zodia Rac

Nativii Rac, ca noi toți, au tot felul de mesaje care vin din lumea nematerială și pe care acum nativii reușesc să le deceleze.

Sunt mai puțin stresați și simt că treburile care trebuiesc efectuate în jurul lor nu le mai aparțin numai și numai lor.

Compatibilitate zodii

Vezi evenimente detaliate care vor avea loc începând cu 01 ianuarie 2021: Horoscop Lunar Zodia Leu

Admit ca mai sunt și alții, cel mai probabil partenerii lor de viață, sau partenerii de afaceri, după caz, care pot prelua o parte dintre sarcini, o parte a muncii de Sisif pe care nativul a desfășurat-o până acum, timp de luni de zile.

O iubire trecută vine să ocupe din nou prim-planul emoțional al nativilor acestei atât de delicate zodii și pare că dorește să bulverseze întreaga existență intimă a nativilor.

Vezi evenimente detaliate care vor avea loc începând cu 01 ianuarie 2021: Horoscop Lunar Zodia Scorpion

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, acasă e cald și bine! Un Soare în Vărsător în domeniul rădăcinilor și al căminului este una dintre cele mai benefice aspecte.

Pentru că țin nativii Săgetător într-o încordare, pentru că trebuie să facă față la ceva. Nativii s-au eliberat de restricții, în special acolo unde muncesc. Dar restricțiile de comunicare sau, mai precis, un fel de autocenzură există și nu prea convine nativilor.

Vezi evenimente detaliate care vor avea loc începând cu 01 ianuarie 2021: Horoscop Lunar Zodia Săgetător

Mai ales că restricțiile privesc și deplasările și tranzacțiile, iar nativii se simt încorsetați de anumite reguli pe care și le asumă, dar nu le convin.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit