Soluții uimitoare Feng Shui pentru a atrage mai mulți bani în 2019

09.FEBRUARIE.2019
Soluții uimitoare Feng Shui pentru a atrage mai mulți bani în 2019

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Descoperiți ce remedii Feng Shui puteți folosi pentru a atrage energia pozitivă în sfera financiară! Banii sunt importanți în viața oricui dar uneori parcă

orice s-ar face, ei întârzie să apară. Puteți să îi ajutați să își găsească drumul spre voi, cu aceste remedii Feng Shui. Pe 4 februarie începe Anul Mistrețului, așa că pușculița în formă de porc este mai potrivită decât oricând pentru a atrage bunăstarea. De asemenea, să nu uităm că porcul sau mistrețul simbolizează fertilitatea, abundența, onestitatea și persoanele de încredere, loiale.

Pentru a fi eficientă, pușculița trebuie să stea pe masa de lucru, pe biroul de la serviciu sau în zona corespunzătoare semnului vostru zodiacal norocului și averii personale. În plus, efectele sale sunt amplificate în cazul nativilor în zodia Mistreț.

Loading...

Maimuța pe cal este un alt remediu Feng Shui pentru Anul Mistrețului. Aceasta atrage promovare în carieră, succes în afaceri și reușite, în general. Confecționată din rășină aurie, reprezintă elementul metal și atrage putere de acțiune, șansa unei funcții înalte și crește autoritatea.

Trebuie să mai știți că în cultura chinezească Maimuța simbolizează voință, inteligență și perseverență, iar Calul atrage succesul (mai ales în competiții), puterea de muncă, voința și rezistența la stres. De altfel, faptul că maimuța stă cu picioarele pe cal denotă voința de a reuși, voință ce se transmite și persoanei care are un astfel de remediu Feng Shui.

În funcție de ceea ce vă doriți, acest remediu trebuie așezat astfel

- pentru a atrage prosperitatea și a îndepărta obstacolele: colțul banilor (Sud-Est), colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală
- pentru reputație bună, popularitate: colțul faimei (Sud)
- pentru a atrage ajutorul oamenilor importanți și reușite: colțul unde se acumulează energia norocului divin

Atenție: Locul remediului maimuța pe cal în care se așază acest remediu diferă de la an la an. Trebuie înlocuit atunci când se deteriorează.

În final, să nu uităm că denumirea chinezească pentru remediul maimuța pe cal este „Ma Sheung Fung Hao”, care înseamnă „Promovare rapidă”.

Orice vă doriți, amintiți-vă mereu că există cel puțin o soluție pentru a îndeplini această dorință!

Descoperă remediile feng shui 2019 pentru fecare zodie chinezească în Horoscop chinezesc

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Înaintează prin perseverență și dedicație pentru scopurile propuse. Are o carență în ceea
Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.