Uimitor! De ce să aduni bani într-o pungă începând de joi

Uimitor! De ce să aduni bani într-o pungă începând de joi
Există numeroase superstiții, mai ales legate de bani. Iată ce se spune din popor despre bani. Se pare că putem atrage succesul financiar pe principiul „ban

la ban trage” dacă adunăm într-o pungă bani de diverse valori, începând într-o dimineață de joi (zi patronată de Jupiter, planetă ce împiedică risipirea banilor). Ar trebui să adunăm astfel timp de 14, 21 sau 28 de zile (multiplu de 7, cifră norocoasă). Punga cu bani trebuie purtată cu noi în această perioadă. O altă superstiție este să ținem în portofel cel puțin o bancnotă împăturită în formă de triunghi.

Asta ne poate ajuta pentru a scăpa de ghinionul financiar. Se spune că în scurt timp va apărea cineva care să ne scoată din acest impas ori vom avea ideea salvatoare.

Nu se împrumută bani în zilele de luni și nici în prima zi a lunii ori de Anul Nou, deoarece vom da bani toată săptămâna, luna sau tot anul.

Pentru a atrage câștiguri substanțiale, credința populară ne sfătuiește să adunăm monede într-un borcan. Acesta trebuie ținut pentru trei săptămâni în bucătărie, lângă o pâine întreagă înfășurată într-un ștergar alb.

La aniversarea zilei de naștere, ar trebui să avem bani în buzunar sau să începem să „alimentăm” o pușculiță în formă de cloșcă sau purceluș.

Știai că poți lua un ban pe care îl găsești pe stradă doar dacă are cifra în sus (partea vizibilă să fie cea cu valoarea banului inscripționată). Dacă are stema în sus însă, atrage ghinionul financiar.

Nu uita de obiectele și practicile Feng Shui pentru norocul la bani, sau de remedii Feng Shui. De exemplu, poți opta pentru o broscuță norocoasă cu bănuț găurit în gură.

Descoperă remediile feng shui pentru fecare zodie chinezească în Horoscop chinezesc

3206
4.83
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.