REMEDII Feng Shui pentru Decembrie 2017 pentru protecție, pentru beneficii

02.DECEMBRIE.2017
REMEDII Feng Shui pentru Decembrie 2017 pentru protecție, pentru beneficii

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:aliexpress.com

Amenajări pentru abundență în casă, neutralizarea energiilor negative și protejarea relației sentimentale. Stelele Zburătoare sunt definite de cifre de la 1

la 9 și influențează predispozițiile și energia spațiilor. În funcție de poziția lunară, gradele diferite, se generează harta stelelor zburătoare, pe baza căreia se fac previziuni. Predispozițiile sufletești și armonia din casă sunt influențate de energia pozitivă sau nefavorabilă a stelelor zburătoare. Începând cu 7 decembrie, pentru energia care guvernează semnul zodiacal, se recomandă remedii eficiente.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt? Calcul rapid în funcție de data nașterii

ȘOBOLAN
Pentru certuri, discuții aprinse, scandaluri, litigii și probleme cu articulațiile aduse de energia stelei 3, se va pune în colțul de Nord amuleta păcii cu măr roșu, o amuletă cu nod mistic roșu.

BIVOL
Pentru Bivol, steaua 1 vine cu o energie care aduce victorii pe plan profesional. Pentru a atrage reușite, se va așeza în colțul de Nord-Est o amuletă cu 6 monede chinezești.

TIGRU
Beneficiază de dragoste, romantism, aduse de steaua 4. Se va pune în colțul de Nord-Est amuleta cu dubla fericire.

IEPURE
Energia distrugătoare a stelei 5 aduce ghinioane în dragoste, pierderi. La Est se va etala pagoda celor 5 elemente pentru protecție de nenorociri, boli.

DRAGON
Norocul divin adus de steaua 6 va intra în semnul Dragonului și se va activa cu un dragon auriu pus pe Sud-Est.

ȘARPE
Ajutorul neașteptat și norocul în dragoste și afaceri adus de energia stelei 6 se va activa cu un Ru Yi sau dragon aurii așezate pe Sud-Est.

CAL
Energia stelei 2 aduce boală, suferințe emoționale, despărțire, lipsă de energie și va fi combătută cu accesorii: bijuterii din aur, argint purtate pe piele și un Wu Lou auriu în colțul de Sud.

CAPRĂ și MAIMUȚĂ
Dragoste cu năbădăi, gelozie, pesimism va aduce energia stelei 4, a dragostei. Pentru armonie în relații se va pune în colțul de Sud-Vest statuia sau amuleta cu rinocer și elefant albaștri.

COCOȘ
Aroganță și predispoziție către ceartă, multiplicate de energia 9, vor cauza rupturi de relații. Pentru a nu știrbi reputația se va folosi în colțul de Vest un copăcel cu cristale din citrin. Bijuteriile și accesoriile din metal vor diminua efectul energiei negative.

CÂINE și MISTREȚ
Prosperitatea, energia benefică a stelei 8, a bogăției, va fi activată prin etalarea unei amulete cu picătura de apă încolțul de Nord-Vest, pentru a atrage câștiguri neașteptate.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.