REMEDII Feng Shui pentru Decembrie 2017 pentru protecție, pentru beneficii

02.DECEMBRIE.2017
REMEDII Feng Shui pentru Decembrie 2017 pentru protecție, pentru beneficii

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:aliexpress.com

Amenajări pentru abundență în casă, neutralizarea energiilor negative și protejarea relației sentimentale. Stelele Zburătoare sunt definite de cifre de la 1

la 9 și influențează predispozițiile și energia spațiilor. În funcție de poziția lunară, gradele diferite, se generează harta stelelor zburătoare, pe baza căreia se fac previziuni. Predispozițiile sufletești și armonia din casă sunt influențate de energia pozitivă sau nefavorabilă a stelelor zburătoare. Începând cu 7 decembrie, pentru energia care guvernează semnul zodiacal, se recomandă remedii eficiente.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt? Calcul rapid în funcție de data nașterii

ȘOBOLAN
Pentru certuri, discuții aprinse, scandaluri, litigii și probleme cu articulațiile aduse de energia stelei 3, se va pune în colțul de Nord amuleta păcii cu măr roșu, o amuletă cu nod mistic roșu.

Loading...

BIVOL
Pentru Bivol, steaua 1 vine cu o energie care aduce victorii pe plan profesional. Pentru a atrage reușite, se va așeza în colțul de Nord-Est o amuletă cu 6 monede chinezești.

TIGRU
Beneficiază de dragoste, romantism, aduse de steaua 4. Se va pune în colțul de Nord-Est amuleta cu dubla fericire.

IEPURE
Energia distrugătoare a stelei 5 aduce ghinioane în dragoste, pierderi. La Est se va etala pagoda celor 5 elemente pentru protecție de nenorociri, boli.

DRAGON
Norocul divin adus de steaua 6 va intra în semnul Dragonului și se va activa cu un dragon auriu pus pe Sud-Est.

ȘARPE
Ajutorul neașteptat și norocul în dragoste și afaceri adus de energia stelei 6 se va activa cu un Ru Yi sau dragon aurii așezate pe Sud-Est.

CAL
Energia stelei 2 aduce boală, suferințe emoționale, despărțire, lipsă de energie și va fi combătută cu accesorii: bijuterii din aur, argint purtate pe piele și un Wu Lou auriu în colțul de Sud.

CAPRĂ și MAIMUȚĂ
Dragoste cu năbădăi, gelozie, pesimism va aduce energia stelei 4, a dragostei. Pentru armonie în relații se va pune în colțul de Sud-Vest statuia sau amuleta cu rinocer și elefant albaștri.

COCOȘ
Aroganță și predispoziție către ceartă, multiplicate de energia 9, vor cauza rupturi de relații. Pentru a nu știrbi reputația se va folosi în colțul de Vest un copăcel cu cristale din citrin. Bijuteriile și accesoriile din metal vor diminua efectul energiei negative.

CÂINE și MISTREȚ
Prosperitatea, energia benefică a stelei 8, a bogăției, va fi activată prin etalarea unei amulete cu picătura de apă încolțul de Nord-Vest, pentru a atrage câștiguri neașteptate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.