Cu ce sa te imbraci in luna Iunie 2020, pentru a atrage adevarate povesti de dragoste

Cu ce sa te imbraci in luna Iunie 2020, pentru a atrage adevarate povesti de dragoste
Tentatia de a concepe un copil, afaceri promitatoare, cum sa luati deciziile cele mai bune? Atentie la sanatate

Se știe că fiecare culoare are o energie unică, care ne poate modifica cu ușurință starea de spirit. Cu toții am vrea să știm un truc prin care să ne facem viața mai bună. Un truc simplu este utilizarea anumitor culori în vestimentație, în funcție de zodie. Cele 12 zodii chinezești sunt influențate de energia din mijlocul cercului zodiacal. Această energie se schimbă în fiecare lună, iar în luna Iunie 2020 ea va fi rezultatul combinării dintre energia bogăției și energia popularității.

Aflați de la maestrul feng shui ZODIACOOL ce culori să alegeți pentru hainele pe care le purtați în luna Iunie 2020, în funcție de zodia chinezească.

Șobolan

S-ar putea ca cineva să vă propună o afacere tetantă în altă localitate, la distanță față de familie, partenerul de viață. Purtați haine de culorile: roșu, caisă, roșu cireașă, prună, pentru a reuși să luați deciziile cele mai bune pentru voi.

Bivol și Tigru

Dorința de a avea o familie mai numeroasă nu vă va lăsa mintea liniștită în această lună. Însă astrele nu susțin acum demersul de a concepe un copil. Pentru a reuși să vă mențineți sănătatea aparatului reproducător, purtați haine de culorile: albastru, violet, roz.

Iepure

Apare riscul de a vă confrunta cu o digestie mai lentă în această lună. Va trebui să fiți foarte atenți la partea de sănătate. Purtați haine de culorile: alb cu orice nuanță de verde, pentru a crește rezistența la posibilele boli.

Dragon și Șarpe

Încercați să duceți o viață echilibrată în această lună, pentru a nu acumula stres și a nu se ajunge la certuri cu cei dragi din cauza acestuia. Purtați haine de culorile: alb cu argintiu sau alb cu auriu, nuanțte de brun, roz, ca să reușiți să comunicați într-un mod mai călduros.

Cal

S-ar putea ca în această lună să vă faceți noi prieteni sau să cunoașteți noi parteneri de afaceri. Purtați haine de culorile: orice nuanață de albastru combinată cu bijuterii din argint, turcoaz cu portocaliu, roz cu alb.

Capră și Maimuță

Veți fi ambițioși și veți dobândi o nouă viziune asupra lucrurilor din jur. Purtați haine de culorile: auriu, indigo, bleumarin, negru cu verde, pentru a a atrage în jur oameni de încredere.

Cocoș

Se întrevede la orizont înfiriparea unei adevărate povești de dragoste. Pentru a atrage mai multă stabilitate, purtați haine de culorile: alb cu roșu, orice nuanță de galben, portocaliu.

Câine și Mistreț

Va fi necesar să vă puneți în valoare simțul practic, deoarece în această lună va fi vorba despre multă muncă. Pentru a atrage mai mulți oameni harnici și buni la suflet, purtați haine de culorile:  alb cu nuanțe de verde, alb cu nuanțe de albastru, roz cu argintiu.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.