Cu ce sa te imbraci in luna Februarie 2020, pentru a reusi sa prinzi oportunitatile

05.FEBRUARIE.2020
Cu ce sa te imbraci in luna Februarie 2020, pentru a reusi sa prinzi oportunitatile

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Posibile dezvaluiri de secrete in dragoste, accese de panica, putine sanse de reusita se vor ivi. Va fi nevoie de mai multa intelepciune

Se știe că fiecare culoare are o energie unică, care ne poate modifica cu ușurință starea de spirit. Cu toții am vrea să știm un truc prin care să ne facem viața mai bună. Un truc simplu este utilizarea anumitor culori în vestimentație în funcție de zodie.

Cele 12 zodii chinezești sunt influențate de energia din mijlocul cercului zodiacal. Această energie se schimbă în fiecare lună, iar în luna Februarie 2020 ea va fi rezultatul combinării dintre energia bogăției și energia popularității.
Aflați de la maestrul feng shui ZODIACOOL ce culori să alegeți pentru hainele pe care le purtați în luna Februarie 2020, în funcție de zodia chinezească.

Șobolan

Se anunță o lună cu posibile dezvăluiri de secrete în dragoste. Pentru a nu se ajunge la situații dure în relația de cuplu și pentru a se menține detașarea, purtați haine de culorile: acaju, antracit, brun deschis, capucin, coral, albastru denim.

Bivol și Tigru

S-a putea ca în luna februarie să fiți nevoiți să cheltuiți o sumă considerabilă de bani pe sănătate (investigații, analize, tratamente noi, intervenții stomatologice etc.). Pentru a reuși să mențineți pe plus balanța contabilă a casei, purtați haine de culorile: roz zmeură sau fucsia, gri oțel, indigo închis, galben imperial.

Iepure

Frământările unor amici din anturaj sau a unor rude s-ar putea să vă afecteze buna dispoziție. Pentru a nu vă descuraja în fața oamenilor fățarnici și lingușitori, purtați haine de culorile: verde turcoaz, verde lime, topaz, sepia, safir cu alb, roșu sânge de bou.

Dragon și Șarpe

Contextul astral va fi detul de dur pentru voi în această perioadă, e aceea veți avea nevoie de multă înțelepciune. Pentru a reuși să răzbiți și pentru a profita de puținele șanse care se vor ivi, purtați haine de culorile: roz ceai, prună, piele de cămilă, portocaliu închis, albastru lapis-lazuli.

Cal

Tot ce este posibil ca în această lună să fiți nevoiți să faceți niște reparații urgente. Pentru a reuși să fiți mai înțelegători și a dizolva accesele de panică, ar fi bine să alegeți din garderobă haine de culorile: verde jad, havana, gri perlă, fildeș.

Capră și Maimuță

Traversați o perioadă în care nu prea obțineți rezultatele pe care le așteptați. Pentru a reuși să vă canalizați energia și să dați dovadă de inteligență, utilizați haine de culorile: chihlimbar roșu, caisă, azurin, albastru regal, verde absint.

Cocoș

Acasă veți avea parte de pace și de armonie, cei dragi sunt mulțumiți că reușiți să petreceți timp cu ei. Pentru a favoriza și mai mult stabilitatea pe plan sentimental, purtați haine de culorile: albastru safir, ametist, acvamarin, violet orhidee, roșu-violet.

Câine și Mistreț

Nu aveți probleme cu banii, de aceea vă gândiți că a venit vremea să susțineți pe cineva drag să-și îndeplinească un vis. Pentru a nu deschide punga prea larg și pentru ca cei dragi să nu ajungă să profite de generozitatea voastră, alegeți să purtați haine de culorile: roșu tomată, stacojiu, portocaliu somon, șofran, galben pai, galben porumb.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.