Cu ce să te îmbraci în luna August 2019, pentru a nu fi greu de suportat

08.AUGUST.2019
Cu ce să te îmbraci în luna August 2019, pentru a nu fi greu de suportat

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Tensiuni pe plan emoțional, investiții păguboase, tendința de îngrășare. Ce culoare trebuie să predomine în vestimentația ta în această lună, pentru a scăpa de ghinion.

Cu toții ne-am dori să știm un truc minune care să ne facă viața mai bună. Pentru aceasta, maestrul feng shui ZODIACOOL ne recomandă să alegem haine de anumite culori. Culorile au o energie pozitivă, care ne ajută să trăim în armonie cu ritmurile cosmice.

În luna August 2019 mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+5, care ne va pune bețe în roate. S-ar putea ca lucrurile să nu evolueze așa cum ne-am dori.
Pentru a nu trece prin momente de cumpănă și a dizolva energia negativă, va fi simplu să folosim culorile. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

Șobolan

Beneficiați de un aflux de energie pozitivă, vă simțiți în plină formă, sunteți ca o oază de optimism pentru cei din jur. Totuși, evitați să luați decizii pripite în legătură cu un proiect sau o relație nouă. Încercați să mențineți lucrurile sub control purtând haine de culorile: alb cu violet, roz, albastru.

Bivol și Tigru

Nu este exclus ca cineva din anturaj să vă capteze atenția cu o propunere de afaceri. Merită să o puneți în practică, însă citiți cu atenție contractul de colaborare, pentru ca totul să fie cât mai clar. Nu veți duce lipsă de divertisment, veți fi invitați la evenimente fericite, unde trebuie să aveți grijă ce puneți în farfurie, există predispoziția să vă îngrășați. Încercați să vă țineți apetitul în frâu folosind o vestimentație în combinațiile de culori: argintiu cu alb, bleu cu alb.

Iepure

Aveți tendința de a găsi nod în papură în orice situație, ceea ce v-ar putea face mai greu de suportat în această lună. Ar fi bine să vă gândiți mai mult înainte de a face anumite afirmații în public, pentru a nu supăra pe cei din jur. Veți amplifica energia păcii interioare cu ajutorul hainelor colorate în: alb cu crem, cărămiziu, portocaliu deschis.

Dragon și Șarpe

Este foarte posibil ca în această lună să vă extindeți familia (o nouă relație, căsătorie, copil). Însă există și riscul ca acum să dați curs unor tentații cu două picioare. Încercați să nu vă grăbiți să ajungeți în dormitor, deoarece cei dragi vor avea de suferit. Pentru a atrage mai multă armonie în relații, alegeți să purtați haine în combinațiile de culori: roz cu bleu, turcoaz cu grena, bej cu negru sau bej cu bleumarin.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.