Ce culori să purtăm pentru a avea succes în viață?

06.IUNIE.2018
Ce culori să purtăm pentru a avea succes în viață?
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: falandoinglesonline.com.br
Fie că este vorba despre dragoste, carieră sau sănătate, culorile ne influențează reușita. Dacă până acum am ales culorile hainelor la întâmplare, ar

trebui să știm că mai mult decât modelul unei piese de vestimentație, contează energia cu care acesta ne îmbogățește. Culorile au o energie specifică, ne pot schimba de la starea de spirit până la gânduri și emoții, de aceea pot fi considerate un indicator al succesului. Iată ce culori ne avantajează și cu ce scop să le utilizăm. Culori DRAGOSTE: Inimioare roz și roșii, cu asta credem că este asociată dragostea și așa este.

Roșul este culoarea vieții, a inimii, ne ajută să fim dinamici, entuziaști. Dar poate ceea ce știm mai puțin este faptul că dragostea are o energie ce ține de elementul pământ, a cărui vibrație poate fi amplificată și cu ajutorul culorilor mov, galben, crem, portocaliu.

Loading...

Culori SĂNĂTATE

Majoritatea spitalelor sunt văruite în alb, iar specialiștii în feng shui ne spun că nu în mod întâmplător. Albul este culoarea perfecțiunii, a preciziei, este asociată cu elementul metal. Medicina chineză susține că boala are o energie asociată cu elementul pământ, pentru a ne însănătoși mai repede trebuie să folosim culori care reduc puterea acestuia, cum ar fi alb și verde. Prin urmare, atunci când suntem bolnavi este bine să ne îmbrăcăm în haine de culoare albă și să decorăm camera în care stăm cu plante vii.

DE INTERES: Cum să alegi culoarea pentru noua ta mașină

Culori CARIERĂ, BANI, AFACERI

Banii nu au miros, dar sigur au o culoare: negru. Culoarea neagră ne activează energia Qi personală pentru a spori intuiția, creativitatea, puterea de concentrare, flerul în afaceri. Nu întâmplător CEO și bancherii poartă atât de des haine de culoare neagră. Dacă negrul ni se pare o culoare prea dură, o putem înlocui la un interviu cu bleumarin, pentru a atrage un succes mai mare pe plan profesional.

Culori DEZVOLTARE PERSONALĂ

Verdele este culoarea educației, reprezintă noile începuturi, voința de a reuși, este asociat cu elementul lemn. Este suficient să ținem plante verzi în camera în care studiem pentru un examen, pentru a amplifica dorința de a reuși, optimismul, încrederea în forțele proprii. În timpul examenelor am putea opta pentru combinațiile alb-negru sau alb-bleumarin, deoarece acestea au o energie care ne ajută să ne concentrăm mai bine asupra unui subiect și să dăm răspunsuri în timp record.

Culori POPULARITATE

Pentru a fi remarcați de către cei din jur, nimic nu este mai bun decât roșu. Această culoare acționează ca un stimulator, are o energie puternică ce atrage atenția. Turcoazul este o culoare ce reprezintă tinerețea, inspiră încredere și ar putea folosită pentru a ne face mai plăcuți în societate.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,83  6
VOTURI
3676
4.83
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine: ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994,
Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.