Aplica

Top 3 mituri din amor care au fost demonstrate științific. Tu le-ai pus în practică?

Top 3 mituri din amor care au fost demonstrate științific. Tu le-ai pus în practică?

În timp ce unele mituri despre viața amoroasă s-au dovedit a fi neadevărate, altele sunt purul adevăr. Acest lucru a fost confirmat prin cercetări de specialitate.

1. Puterea afrodiziacelor

Din vremuri străvechi performanța în pat a fost crescută cu ajutorul diverselor condimente, ierburi, fructe, legume sau dulciuri. Există unele cercetări care au demonstrat o legătură directă între substanțele pe care acestea le conțin sau formele care incită imaginația și satisfacția în pat.

În același timp, însă, părerile specialiștilor sunt împărțite, unii fiind de părere că afrotiziacele nu există și că totul este doar autosugestie. Oricum ar fi, realitate sau putere a convingerii, efectele sunt clare – consumul acestor substanțe crește performanțele și plăcerea actului intim.

2. Existența plăcerii absolute

Numeroase femei ajung să simtă mai multă plăcere timpul unui singur act de dragoste. În timp ce unele persoane sunt de părere că existența plăcerilorr multiple este un mit, cercetările au arătat că acestea sunt reale, chiar dacă pot fi doar „ecouri” ale unei plăceri puternice.

3. Legătura dintre puterea minții și plăcere

Unele teorii susțin că se poate ajunge la plăcere, doar prin puterea gândului. Numeroase vedete se numără printre excentricii adepți ai acestor teorii și cred cu tărie în ele, iar una dintre acestea este Lady Gaga, ce și-a declarat public satisfacția obținută pe această cale.

Se pare că nu sunt doar teorii, din moment ce studiile au demonstrat influența psihicului și a imaginației în cazul persoanelor cu o sensibilitate emoțională sporită.

Vă dorim să vă bucurați de fiecare clipă de intensitate și pasiune!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!