10 Cele mai frumoase declarații de dragoste din filme ::: ZODIACOOL

23.APRILIE.2018
10 Cele mai frumoase declarații de dragoste din filme ::: ZODIACOOL

Categorie: Cupluri Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:coub.com

Visezi la o declarație de dragoste ca în filmele de dragoste? 10 dintre cele mai romantice replici de dragoste din filme. Atunci când iubirea plutește în aer,

ne pierdem șirul cuvintelor și de unde să ne inspirăm în exprimarea dragostei dacă nu din filme? Iată 10 dintre cele mai surprinzătoare și inedite declarații de dragoste din filme, care ne fac sufletul să vibreze pe acordurile iubirii: 1. "Mai degrabă să simt mirosul părului ei, sărutul buzelor sale, atingerea mâinii sale, decât să am eternitatea fără ea." (City of Angels).

2. "Câștigarea acelui bilet, Rose, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată... pentru că mi te-a adus pe tine și sunt recunoscator pentru asta…Trebuie să îmi faci această onoare, promite-mi că vei supraviețui, că nu vei renunța orice se va întâmpla, oricât de fără speranță vei fi. Promite-mi acum Rose și nu renunța niciodată la această promisiune." (Titanic)

3. "Asumă-ți riscul: dacă vei fi rănită, te vei întoarce. Nu are sens să îți trăiești viața fără asta. Dacă treci prin viață și nu te indrăgostești profund, înseamnă că nu ai trăit deloc." (Meet Joe Black)

4. "Mă voi întoarce. Te voi găsi. Te voi iubi. Mă voi căsători cu tine și voi trăi fără rușine." (The Atonement)

DE INTERES: Zodiac dragoste

5. "Sunt ceea ce sunt datorită ție. Tu ești fiecare motiv, fiecare speranță și fiecare vis pe care l-am avut vreodată și nu contează ce se va întâmpla cu noi în viitor. Fiecare zi pe care o petrecem împreună este cea mai frumoasa zi din viața mea. Voi fi mereu a ta." (The Notebook)

6. "Te iubesc foarte mult, probabil mai mult decât ar putea cineva să iubească o altă persoană." (50 First Dates)

7. "Nu am așteptări. Vreau doar să-ți spun că inima mea este și va fi mereu a ta." (Sense and Sensibility)

8."Alege-mă pe mine, fii al meu, lasă-mă să te fac fericit." (My best friend's wedding)

9. "Nu vezi? Fiecare pas pe care l-am făcut de când eram fata aceea micuță de pe pod era menit să mă aducă mai aproape de tine." (Memoirs of a Geisha)

10. "Este un lucru extraordinar să întâlnești pe cineva căruia să-ți încredințezi sufletul, care să te accepte așa cum ești. ... Nu aș putea măsura timpul pe care vreau să-l petrec lângă tine, hai să începem cu eternitatea." (The Twilight Saga: Breaking Dawn)

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.