Mesaje surprinzătoare de la Îngerii Păzitori ai fiecărei zodii pentru luna Februarie

06.FEBRUARIE.2019
Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Află mesajele îngerilor tăi păzitori pentru luna februarie 2019, pentru a te bucura de reușite pe toate planurile. Pentru a face alegeri potrivite și a ne

simți mai bine, iată care sunt sfaturile îngerilor potrivite pentru fiecare zodie: Berbec: Mergeți înainte fără teamă. Îngerii vă asigură că acum sunteți pe calea cea bună și că vă puteți continua planurile în siguranță. Chiar acum este important să acționați către rezultatul dorit. Sunteți sprijiniți să faceți o schimbare în viață. Taur: Vă întrebați cum ați putea îmbunătăți o anumită situație?

Îngerii vă sfătuiesc să vă angajați pe deplin, pentru obținerea rezultatului dorit. Astfel, veți atrage soluții potrivite și veți beneficia de mai multe satisfacții pe toate planurile.

Loading...

Gemeni

Acum a venit vremea să țineți cont mai mult de sentimente. Acestea vă pot ajuta să fiți cinstiți cu voi înșivă, să înfruntați adevărul despre voi. În final, veți găsi căile de rezolvare ale problemelor care vă preocupă.

Rac

Ar fi mai bine dacă nu ați ține cont numai de impulsul lăuntric, ci și de logică. Chiar dacă sunteți îngrijorați cu privire la o anumită situație sau schimbare pe care trebuie să o faceți, nu vă faceți probleme, veți reuși să vă înfruntați temerile.

Leu

Prosperitatea va veni la voi dacă vă veți lăsa călăuziți de intuiție. Îngerii cred despre bani că sunt un simbol al belșugului pe care Dumnezeu vi-l dăruiește, însă negativitatea pământească din jurul banilor v-ar putea împiedica să achiziționați bunurile materiale esențiale.

Fecioară

Aceasta este misiunea voastră personală, îngerii vă călăuzesc să mergeți în direcția pentru care v-ați născut, totul este să ascultați de glasul inimii. Încercați să puneți în practică ideile în ceea ce privește cariera, pentru a beneficia de bucurie și securitate financiară.

Balanță

Detașați-vă de situație, pentru a reuși să o priviți cu obiectivitate. A venit vremea să faceți un pas înapoi și să aveți o perspectivă mai largă asupra situației. Nu vă lăsați conduși de emoțiile înconjurătoare și aveți grijă să nu-i jigniți pe cei din jur printr-un comportament neadecvat.

Scorpion

Fiți conștienți de propria voastră putere, îngerii vă călăuzesc acum să vă manifestați și să vă vindecați sufletul, creând pace și binecuvântări pentru voi și pentru cei din anturaj.

Săgetător

Relația voastră de dragoste va beneficia de energia vindecătoare a îngerilor, trebuie doar să le-o cereți. Ar fi bine și să luați măsuri pentru creșterea vitalității, de exemplu faceți mai multe exerciții fizice și hrăniți-vă sănătos.

Capricorn

Rezultatul dorit va apărea curând. Dați dovadă de răbdare și credință și nu încercați să forțați lucrurile. Cereți îngerilor să vă ajute să vă ancorați în credință, să nu alunecați în negativitate, pentru a reuși.

Vărsător

Condițiile nu sunt favorabile acum. Așteptați, căutați și alte opțiuni, rugați-i pe îngeri să vă ajute, să vă călăuzească. În inima voastră știți că ceva nu merge bine, însă îngerii vă pot ajuta să aveți mai multă încredere în înțelepciunea inimii.

Pești

Păstrați-vă credința și speranța, findcă la orizont e ceva nou și pozitiv. Semințele pe care le-ați semănat încep să încolțească. Este important ca acum să rămâneți cu o atitudine pozitivă și să păstrați o viziune clară cu privire la dorințe și intenții. Cu toții suntem ființe spirituale și avem măcar un înger păzitor.

Chiar dacă îngerii ne ajută și ne iubesc, indiferent dacă facem sau nu greșeli, aceștia nu pot interveni decât dacă le cerem ajutorul, pentru a nu ne încălca liberul arbitru. Prin urmare, ar trebui repetate de mai multe ori rugăciuni către ei, iar pentru ca ajutorul să vină mai repede, am putea să aprindem lumânări pentru fiecare cerere pe care o facem îngerilor.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,25  4
VOTURI
4441
4.25
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.