Horoscop chinezesc Aprilie 2018: Previziuni lunare

05.APRILIE.2018
Horoscop chinezesc Aprilie 2018: Previziuni lunare

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:domain.com.au

Mai multe responsabilități, dar și satisfacții materiale se anunță pentru toate zodiile în luna Aprilie. Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, Soarele intră în

zodia Dragon de foc, Bing Chen, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Ne așteaptă o lună cu schimbări majore pe plan financiar, profesional, Dragonul se ciocnește cu Câinele, zodia anului 2018.

Dragonul ne va atrage în această lună în situații tensionate, dar toate acestea vor avea scopul de a ne maturiza. Posibil să fim forțați de împrejurări să ne asumăm mai multe responsabilități pe plan profesional, însă satisfacțiile financiare nu vor întârzia să apară. Stelele Puterea cerească, Bogăției și Golul lunar, pe care Dragonul le are pe casa banilor în acest an, vor spori capacitatea de a găsi soluții la probleme mai vechi, de a lua decizii potrivite pentru a câștiga mai mulți bani.

Testele vor fi la tot pasul pentru a ne verifica puterea de decizie, recomandăm să fim precauți în afaceri, carieră, să nu ne lăcomim, pentru a nu pierde timp și bani.
Relațiile cu cei de la muncă sau din anturaj se pot destabiliza, din pricina Stelei Coada leopardului, nu este exclus ca stresul să ne determine să-i rănim pe cei din jur printr-un limbaj neadecvat.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Simțul proprietății se va accentua, ne vom orienta spre partea materială a vieții, Steaua Consumatorului, pe care o poartă Dragonul, ne face să ne cumpărăm acele lucruri pe care ni le dorim de ceva vreme, totuși, nu ar trebui să exagerăm.

Dragonul este un semn zodiacal puternic, dornic să capteze atenția prin acțiuni surprinzătoare și riscante. Tocmai de aceea, în luna Dragonului avem de învățat cumpătarea și arta diplomației.

Posibil să fim tentați să investim în imobiliare, să ne mutăm într-o casă nouă. Atâta vreme cât ne vom menține vitalitatea la cote maxime printr-un program de viață ordonat, vom găsi resursele necesare pentru a nu lua decizii pripite. Se întrevăd posibile pierderi de bani din investiții proaste.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț -Horoscop chinezesc Aprilie 2018

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.