Eclipsa din 15 Februarie 2018 vine să ne învețe lecția cumpătării și a iubirii

Eclipsa din 15 Februarie 2018 vine să ne învețe lecția cumpătării și a iubirii

Cum ne va afecta Eclipsa de Soare din 15 Februarie 2018 și care sunt evenimentele marcante pe care le aduce. Eclipsele se resimt cu 3-4 săptămâni înainte și

după constituirea evenimentului astronomic.

DE INTERES: Horoscop European 2018 pentru toate zodiile

În ultima perioadă auzim frecvent despre fluctuații financiare la nivel internațional, cei care studiază acest domeniu știu bine despre ce este vorba. Însă pe oamenii de rând nu îi interesează statisticile, probabilitățile, predicțiile, ei își doresc să le fie BINE.

După Eclipsa Totală din 21 August 2017 s-au produs multe schimbări la nivel mondial, cel mai vizat a fost continentul unde a fost observată, și anume, America.
Momentul analizat astăzi, Eclipsă din 15 Februarie 2018, este plasat în opoziție cu predecesorul său de acum 6 luni de zile, prin urmare, acum vom asista la o recapitulare a activităților întreprinse în acest răstimp. S-au schimbat multe viziuni, strategii și alianțe la nivel înalt, însă aceste reconfigurări bruște pot aduce probleme financiare mari.

Eclipsa 15 Februarie

După cum observăm, Eclipsa de Soare este în conjuncție cu Mercur și face aspecte cu Uranus, ceea ce la prima vedere reprezintă o emancipare a popoarelor prin noi activități, prin aplicarea la locul de muncă a unor noi descoperiri, prin venituri mai mari pentru marile țări obținute din exporturi etc.

Dacă încercam să vedem dincolo de aparențe, vom identifica dispute, căderi monetare, decizii radicale, probleme în comunicatele de presă etc. Pe un fond de neîncredere în vechii aliați, acum se organizează lumea, banul va dicta noile premize.
Aspectul dintre Marte și Neptun tensionează mai mult spiritele, urmând să se vadă efectele la retrogradarea sa din 27.06.2018, abia atunci omenirea va începe să perceapă această tranziție forțată. După cum ați observat, toată discuția s-a axat pe partea monetară, ea este echivalența supraviețuirii noastre în acest moment, ceea ce nu este adevărat.

Populația globului trece printr-o criză spirituală, poate de aceea se conturează acest context șubred, pentru a ne oferi posibilitatea de a schimba ceva în viziunea noastră față de Univers.

Nevoia de a respecta natura, de a ne iubi pe noi, de a oferi urmașilor noștri un cadru propice vieții ar trebui să fie premizele următorilor ani, însă până vom ajunge toți să simțim că de noi depinde viitorul, vom prece prin momente de regăsire, acest proces va fi mai mult de nevoie decât din plăcere.

Recomand să evitați în această perioadă orice tip de speculație, Eclipsa din 15 Februarie 2018 vine să ne învețe lecția cumpătării, documentării, iubirii, analizei.
În plan secundar vom asista la unele dezvăluiri ce vor produce indignare, dezamăgire, detașare, frică de ceea ce se poate întâmpla dacă nu vom folosi ceea ce ne este la îndemână: meditația, rugăciunea.

Sursă foto: dailybartoman.com

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 15 Februarie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!