Eclipsa din 15 Februarie 2018 vine să ne învețe lecția cumpătării și a iubirii

07.FEBRUARIE.2018
Eclipsa din 15 Februarie 2018 vine să ne învețe lecția cumpătării și a iubirii

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Cum ne va afecta Eclipsa de Soare din 15 Februarie 2018 și care sunt evenimentele marcante pe care le aduce. Eclipsele se resimt cu 3-4 săptămâni înainte și

după constituirea evenimentului astronomic.

DE INTERES: Horoscop European 2018 pentru toate zodiile

În ultima perioadă auzim frecvent despre fluctuații financiare la nivel internațional, cei care studiază acest domeniu știu bine despre ce este vorba. Însă pe oamenii de rând nu îi interesează statisticile, probabilitățile, predicțiile, ei își doresc să le fie BINE.

După Eclipsa Totală din 21 August 2017 s-au produs multe schimbări la nivel mondial, cel mai vizat a fost continentul unde a fost observată, și anume, America.
Momentul analizat astăzi, Eclipsă din 15 Februarie 2018, este plasat în opoziție cu predecesorul său de acum 6 luni de zile, prin urmare, acum vom asista la o recapitulare a activităților întreprinse în acest răstimp. S-au schimbat multe viziuni, strategii și alianțe la nivel înalt, însă aceste reconfigurări bruște pot aduce probleme financiare mari.

Loading...

Eclipsa 15 Februarie

După cum observăm, Eclipsa de Soare este în conjuncție cu Mercur și face aspecte cu Uranus, ceea ce la prima vedere reprezintă o emancipare a popoarelor prin noi activități, prin aplicarea la locul de muncă a unor noi descoperiri, prin venituri mai mari pentru marile țări obținute din exporturi etc.

Dacă încercam să vedem dincolo de aparențe, vom identifica dispute, căderi monetare, decizii radicale, probleme în comunicatele de presă etc. Pe un fond de neîncredere în vechii aliați, acum se organizează lumea, banul va dicta noile premize.
Aspectul dintre Marte și Neptun tensionează mai mult spiritele, urmând să se vadă efectele la retrogradarea sa din 27.06.2018, abia atunci omenirea va începe să perceapă această tranziție forțată. După cum ați observat, toată discuția s-a axat pe partea monetară, ea este echivalența supraviețuirii noastre în acest moment, ceea ce nu este adevărat.

Populația globului trece printr-o criză spirituală, poate de aceea se conturează acest context șubred, pentru a ne oferi posibilitatea de a schimba ceva în viziunea noastră față de Univers.

Nevoia de a respecta natura, de a ne iubi pe noi, de a oferi urmașilor noștri un cadru propice vieții ar trebui să fie premizele următorilor ani, însă până vom ajunge toți să simțim că de noi depinde viitorul, vom prece prin momente de regăsire, acest proces va fi mai mult de nevoie decât din plăcere.

Recomand să evitați în această perioadă orice tip de speculație, Eclipsa din 15 Februarie 2018 vine să ne învețe lecția cumpătării, documentării, iubirii, analizei.
În plan secundar vom asista la unele dezvăluiri ce vor produce indignare, dezamăgire, detașare, frică de ceea ce se poate întâmpla dacă nu vom folosi ceea ce ne este la îndemână: meditația, rugăciunea.

Sursă foto: dailybartoman.com

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 15 Februarie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018

loading...
6192
4.70
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 6 aduce energia norocului, iar în anul 2020, ea se va afla în zona de Sud-Est
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.