Eclipsa de Soare 13.07.2018: surprize sentimentale plăcute pentru FECIOARĂ

Eclipsa de Soare 13.07.2018: surprize sentimentale plăcute pentru FECIOARĂ

Previziuni pozitive pentru nativii Fecioară: munca depusă începe să fie răsplătită, vă bucurați de rezultate. Nativii Fecioară în jurul Eclipsei de Soare

din data de 13 Iulie 2018 vor avea parte de surprize plăcute pe partea sentimentală. Cel mai probabil un proiect, o colaborare, o călătorie, un examen în această perioadă vă va bucura viața.

Trigonul creat între Venus din domiciliu cu Saturn retrograd și Uranus scoate la suprafață faptul că tot ceea ce ați început din Decembrie 2017 a fost de bun augur, munca depusă începe să fie răsplătită, vă bucurați de rezultate.

Aceste vești reprezintă de fapt o primă etapă în viața voastră, întrucât aceste elemente deschid ușile unor situații menite să vă anime viața pentru următorii 30 de ani.

Eclipsa în opoziție cu Pluton retrograd aduce la suprafață faptul că partenerul sau copiii nu se bucură la adevărata intensitate de rezultatele voastre. Veți fi singuri împotriva tuturor, poate acesta este un semn trimis de Univers, pentru a înțelege că fiecare rezonează cu o idee.

Tensiunile create între Marte retrograd și Nodul Nord pot să scoată la suprafață unele probleme de sănătate, ele pot fi cauzate de neatenție, în special la locul de muncă; de aceea vă recomandăm să fiți cât mai atenți în jurul acestei date.

În altă ordine de idei, acest context astrologic aduce posibilitatea să vă îndrăgostiți de cineva din anturaj sau să plecați în străinătate pentru o vacanță și acolo să întâlniți pe cineva, urmând ca în viitorul cel mai apropiat, 2-3 săptămâni, să faceți schimbarea decisivă, să renunțați la tot ceea ce nu vă mai face fericiți; poate o rutină ce s-a instaurat în ultimii 5-6 ani de zile pentru ceva nou.

Cuplurile tinere pot să audă în această perioadă despre venirea pe lume a unui copil, ceea ce va determina luarea unor decizii pe moment: mutat împreună, schimbarea domiciliului în alt oraș, altă țară.

Fecioarele între 25-30 de ani pot începe să practice o profesie nouă, să se înscrie la un curs, să dorească să se califice, aceste decizii radicale vor veni cel mai probabil în urma unei umilințe suferite la locul de muncă, în familie, în societate.

Acum simțiți că a venit vremea să faceți o schimbare, toate eforturile începute în această perioadă vor trece la un alt nivel în jurul lui 27 Iulie, 11 August, cel mai probabil celelalte două Eclipse vor aduce persoane noi în jurul vostru, care vă vor schimba radical viziunea asupra vieții.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!