Eclipsa de Soare 13.07.2018: surprize sentimentale plăcute pentru FECIOARĂ

05.IULIE.2018
Eclipsa de Soare 13.07.2018: surprize sentimentale plăcute pentru FECIOARĂ

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:travelislesl.com

Previziuni pozitive pentru nativii Fecioară: munca depusă începe să fie răsplătită, vă bucurați de rezultate. Nativii Fecioară în jurul Eclipsei de Soare

din data de 13 Iulie 2018 vor avea parte de surprize plăcute pe partea sentimentală. Cel mai probabil un proiect, o colaborare, o călătorie, un examen în această perioadă vă va bucura viața.

Trigonul creat între Venus din domiciliu cu Saturn retrograd și Uranus scoate la suprafață faptul că tot ceea ce ați început din Decembrie 2017 a fost de bun augur, munca depusă începe să fie răsplătită, vă bucurați de rezultate.

Aceste vești reprezintă de fapt o primă etapă în viața voastră, întrucât aceste elemente deschid ușile unor situații menite să vă anime viața pentru următorii 30 de ani.

Loading...

Eclipsa în opoziție cu Pluton retrograd aduce la suprafață faptul că partenerul sau copiii nu se bucură la adevărata intensitate de rezultatele voastre. Veți fi singuri împotriva tuturor, poate acesta este un semn trimis de Univers, pentru a înțelege că fiecare rezonează cu o idee.

Tensiunile create între Marte retrograd și Nodul Nord pot să scoată la suprafață unele probleme de sănătate, ele pot fi cauzate de neatenție, în special la locul de muncă; de aceea vă recomandăm să fiți cât mai atenți în jurul acestei date.

În altă ordine de idei, acest context astrologic aduce posibilitatea să vă îndrăgostiți de cineva din anturaj sau să plecați în străinătate pentru o vacanță și acolo să întâlniți pe cineva, urmând ca în viitorul cel mai apropiat, 2-3 săptămâni, să faceți schimbarea decisivă, să renunțați la tot ceea ce nu vă mai face fericiți; poate o rutină ce s-a instaurat în ultimii 5-6 ani de zile pentru ceva nou.

Cuplurile tinere pot să audă în această perioadă despre venirea pe lume a unui copil, ceea ce va determina luarea unor decizii pe moment: mutat împreună, schimbarea domiciliului în alt oraș, altă țară.

Fecioarele între 25-30 de ani pot începe să practice o profesie nouă, să se înscrie la un curs, să dorească să se califice, aceste decizii radicale vor veni cel mai probabil în urma unei umilințe suferite la locul de muncă, în familie, în societate.

Acum simțiți că a venit vremea să faceți o schimbare, toate eforturile începute în această perioadă vor trece la un alt nivel în jurul lui 27 Iulie, 11 August, cel mai probabil celelalte două Eclipse vor aduce persoane noi în jurul vostru, care vă vor schimba radical viziunea asupra vieții.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în
Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă
Previziuni 2020 pentru nativii Capră pentru starea de sănătate: în anul 2020, e posibil să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.