Calendar August 2019. Zile de care nu ne vom aminti cu plăcere

06.AUGUST.2019
Calendar August 2019. Zile de care nu ne vom aminti cu plăcere

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Frici și gelozii, suferințe fără de sfârșit, scandaluri de mari proporții. Descoperă ce trebuie să faci pentru a te ține departe de ghinion.

Cu toții trecem la un moment dat prin momente grele sau treburile nu ne ies așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor. De aceea, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar.

În zilele cu ghinion din calendar suntem influențați de energie negativă, care este la cote maxime. Astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să nu ne mutăm într-o casă nouă sau să nu demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

Loading...

Să vedem care sunt zilele rele din perioada 8 August-7 Septembrie 2019:

9, 21 August și 2 Septembrie

Cei care sunt singuri ar fi bine să nu încerce acum să-și unească drumul în viață cu un nou partener, deoarece apare riscul ca relațiile să nu evolueze într-un sens pozitiv. În schimb, în relațiile de lungă durată, unde totul a devenit doar o rutină plictisitoare, ar fi bine să inițiem discuții cu cei dragi pe un ton liniștit, pentru a aduce schimbarea la care ne gândeam de ceva vreme.

Însă trebuie să fim atenți la ceea ce simte partenerul, pentru ca în cazul în care acesta cedează nervos, să fim capabili să-l consolăm. Pe plan profesional, poate că în aceste zile ar fi bine să ne luăm inima în dinți și să renunțăm la frica de a acționa.

Dacă vom demonstra șefului că suntem capabili să ne asumăm noi responsabilități, vom deveni un exemplu în firmă, pe care toți îl vor urma. Pe termen lung, inițiativa din aceste zile va contribui la consolidarea poziției noastre în firmă, îmbunătățirea modului de a ne manifesta autoritatea. Desigur, toate acestea vor presupune un efort din partea noastră, dar se va merita.

(Ciocnire și Pedeapsă Tigru-Maimuță)

15, 24 August și 5 Septembrie

Posibil ca în aceste zile să trăim cu sentimentul că nimeni nu ne mai înțelege, că ne adâncim într-o suferință fără de sfârșit. Însă am putea profita de energia produsă de depresie, făcând o schimbare majoră în viață (adoptarea unui stil de viață sănătos, ieșirea dintr-o relație toxică, decizia de a schimba serviciul etc.).

Totuși, nu trebuie să forțăm lucrurile, dacă observăm că apar conflicte majore, ar fi bine să ne temperăm și să acționăm cu mai multă prudență. La muncă nu este exclus ca o decizie pripită să ne dea peste cap unele planuri. De aceea se recomandă să dăm dovadă de mai multă răbdare, pentru a gestiona mai bine factorii de risc existenți.

(Pedeapsă și Distugere Șarpe-Maimuță)

18, 30 August

Pe plan social, în aceste zile este posibil să dăm peste cap o relație de prietenie de lungă durată. Însă dacă aceasta nu ne mai aduce satisfacții, poate că nu este rău să-i punem punct. Desigur, situația va crea anumite răni sufletești, însă acestea se vor vindeca în scurt timp.

La muncă ar fi bine să evităm mediile în care simțim energie negativă, pentru a evita competițiile neloiale, scandalurile.
În dragoste, este posibilă apariția unui adversar care va conduce relația de cuplu până într-un punct critic în care gelozia va scăpa de sub control. Soluția este să fim cum băgare de seamă, să nu dăm curs răutăților și invidiei, pentru a nu ne pierde cumpătul.

(Rănire Mistreț-Maimuță)

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,
Horoscop VĂRSĂTOR 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Vărsător! 2019

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.