Calendar Aprilie 2018, zile rele pentru dragoste, afaceri și sănătate

03.APRILIE.2018
Calendar Aprilie 2018, zile rele pentru dragoste, afaceri și sănătate

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:thebalance.com

Planifică-ți evenimentele importante în funcție de predispozițiile astrologice ale lunii aprilie. Calculele din astrologia chineză scot la iveală aspecte

astrale cu impact negativ pe domenii de viață. Lista cu zile rele din luna Aprilie 2018 pentru dragoste, afaceri și sănătate.

2 Aspectul astral Pedeapsă Mistreț-Iepure atrage energie negativă, lipsă de loialitate, tentații pe plan sentimental. Acordați mai multă atenție stărilor interioare, detașați-vă de ceilalți, încercați să vă puneți pe primul plan.

5, 17, 29 – Rănire Iepure-Dragon. Aspectul atrage piedici pe plan social, vă face să ieșiți din zona de confort pentru a rezolva probleme mai vechi. Se recomandă atenție sporită în lucrul cu actele, documentele oficiale.

DE INTERES: Calendar zile bune pentru sănătate și frumusețe în Aprilie 2018

6, 18, 30 – Pedeapsa sinelui Dragon-Dragon. Energia negativă a zilei atrage după sine modificări de atitudine, care pot genera probleme din punct de vedere sentimental. Nu dați curs viciilor, atenție la dietă.

12, 24 – Ciocnire Câine-Dragon. Influxul astral din aceste zile crește șansele de a vinde o proprietate pentru a construi ceva nou, însă aduce și instabilitate sentimentală, de aceea s-ar putea să investiți în ceva riscant. Atenție la picioare, coloană vertebrală, posibile accidente, luxații, poate din cauză că refuzați să mergeți pe drumul dictat de inimă.

13, 25 – Pericol Mistreț-Dragon. Astrele vă solicită abilitățile profesionale, nu veți reuși să câștigați încrederea celor ce vă ascultă. Atenție la depresii, ele pot să vă conducă spre dependențe de orice tip, prin urmare încercați să nu mai controlați viețile celorlalți.

2, 15, 27 – Distrugere Bivol-Dragon. Energia negativă adusă de acest aspect predispune la singurătate, dorință de relaxare, revizuirea concepției de viață. Dezamăgirile aduse de cei în care ați crezut pot fi mari.

Amplificarea energiei pozitive în materie de dragoste și bani ne ajută să facem față în zilele rele.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.