Calendar Aprilie 2018, zile rele pentru dragoste, afaceri și sănătate

03.APRILIE.2018
Calendar Aprilie 2018, zile rele pentru dragoste, afaceri și sănătate

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:thebalance.com

Planifică-ți evenimentele importante în funcție de predispozițiile astrologice ale lunii aprilie. Calculele din astrologia chineză scot la iveală aspecte

astrale cu impact negativ pe domenii de viață. Lista cu zile rele din luna Aprilie 2018 pentru dragoste, afaceri și sănătate.

2 Aspectul astral Pedeapsă Mistreț-Iepure atrage energie negativă, lipsă de loialitate, tentații pe plan sentimental. Acordați mai multă atenție stărilor interioare, detașați-vă de ceilalți, încercați să vă puneți pe primul plan.

5, 17, 29 – Rănire Iepure-Dragon. Aspectul atrage piedici pe plan social, vă face să ieșiți din zona de confort pentru a rezolva probleme mai vechi. Se recomandă atenție sporită în lucrul cu actele, documentele oficiale.

Loading...

DE INTERES: Calendar zile bune pentru sănătate și frumusețe în Aprilie 2018

6, 18, 30 – Pedeapsa sinelui Dragon-Dragon. Energia negativă a zilei atrage după sine modificări de atitudine, care pot genera probleme din punct de vedere sentimental. Nu dați curs viciilor, atenție la dietă.

12, 24 – Ciocnire Câine-Dragon. Influxul astral din aceste zile crește șansele de a vinde o proprietate pentru a construi ceva nou, însă aduce și instabilitate sentimentală, de aceea s-ar putea să investiți în ceva riscant. Atenție la picioare, coloană vertebrală, posibile accidente, luxații, poate din cauză că refuzați să mergeți pe drumul dictat de inimă.

13, 25 – Pericol Mistreț-Dragon. Astrele vă solicită abilitățile profesionale, nu veți reuși să câștigați încrederea celor ce vă ascultă. Atenție la depresii, ele pot să vă conducă spre dependențe de orice tip, prin urmare încercați să nu mai controlați viețile celorlalți.

2, 15, 27 – Distrugere Bivol-Dragon. Energia negativă adusă de acest aspect predispune la singurătate, dorință de relaxare, revizuirea concepției de viață. Dezamăgirile aduse de cei în care ați crezut pot fi mari.

Amplificarea energiei pozitive în materie de dragoste și bani ne ajută să facem față în zilele rele.

loading...
3210
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în 2019,
Horoscop Rac 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2020!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.