Ai încredere în tine? 5 semne care ar trebui să îți dea de gândit

26.IANUARIE.2019
Ai încredere în tine? 5 semne care ar trebui să îți dea de gândit

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu Zodiacool Foto:unsplash.com

Este extrem de ușor să ne spunem că avem încredere în forțele propriii, dar de la a spune până la a fi într-adevăr așa este cale lungă, uneori. Auzim

sau citim peste tot despre importanța unei stime de sine ridicate și știm cu siguranță că este bine să fie așa. Primul pas este să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne descoperim, astfel încât să ne dezvoltăm și fructificăm calitățile, pe de o parte, și să ne acceptăm limitele ori defectele, pe de altă parte. Descoperă 5 semne că încă mai avem de lucrat la capitolul încredere în sine.

1. Încă acceptăm să ne influențeze negativ experiențele neplăcute și traumele din copilărie și opiniile oamenilor din jurul nostru. Tot ce trebuie să facem este să găsim resursele să ne împăcăm cu trecutul și să învățăm din aceste lecții ale Universului.

2. Punem mai mult accent pe sfaturile venite din exterior decât pe propria voce interioară, intuiție și sistem intern de valori în luarea deciziilor.

3. Facem lucruri doar pentru a le face pe plac unor oameni, deoarece ne rănesc părerile celor din jur sau pentru a ne demonstra valoarea (acesta este un semn clar că nu știm cât de mult valorăm).

4. Încercăm să controlăm totul, pentru a ne simți în siguranță, fără a fi conștienți că de fapt obținem exact opusul.

5. Ne încălcăm promisiunile, nu ne ținem de cuvântul dat, găsind scuze destul de bune de fiecare dată sau aruncând vina pe altcineva (de fapt, facem asta doar din cauza neîncrederii în forțele proprii și în capacitatea noatră de a face ceea ce am spus).

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.