Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Dragobete - Cum să rămâi îndrăgostit tot anul?

Dragobete - Cum să rămâi îndrăgostit tot anul?

Pe 24 februarie ne bucurăm de Zeul tinereții, al dragostei și veseliei. Parcă și frigul de afară devine un pic mai blând, doar se anunță și venirea primăverii.

O primă condiție a zilei de Dragobete este să sărbătorești. Ca să nu îl superi pe Zeul sărăbătorii este bine să ții cont de acest prim sfat, deoarece cel care nu sărbătorește Dragobetele nu se va îndrăgosti tot anul, îi va merge rău și se va îmbolnăvi.

Ce trebuie să faci de Dragobete ca să ai noroc în dragoste tot anul?

Dacă în trecut fetele se trezeau de dimineață, se îmbrăcau frumos și porneau în cautare de flori, astăzi, acest obicei frumos și reînvigorant, se mai poate practica, dar un pic diferit, și anume: străbatem florăriile sau piețile și cumpărăm florile care vestesc venirea primăverii: brânduşe, viorele sau ghiocei.

Dacă te bucuri de atenția și iubirea celul pe care îl îndrăgești în ziua de Dragobete, se vestește că veţi fi împreună tot anul.

În cazul în care eşti singură, dar visezi la Făt-Frumosul care mai mult sau mai puțin îți aruncă sau îi arunci priviri, vorbeşte-i în această zi şi i se vor deschide ochii și inima către ta.

După cum știm, multe păsări își aleg jumătatea în această perioadă, astfel dacă vezi o pereche de păsări, vei fi iubită mereu. 

Amulete care te ajută să obții dragostea sau să o menții: 

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit