Breloc. Amuletă pentru noroc, protectoare a bunurilor, pentru prosperitate și abundență

Breloc. Amuletă pentru noroc, protectoare a bunurilor, pentru prosperitate și abundență
Amuletă protectoare a bunurilor pentru prosperitate și abundență este împodobită cu copaci cu monede de aur, bijuterii și mantra care atrage bogăția
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: a-r-f-s-161
SHARE
12000 Lei

DESCRIERE

Se spune că atunci când norocul vine în casă trebuie să îl păstrăm, să îl ținem închis înăuntru, să îl blocăm în interior. Amuleta pentru noroc este creată pentru a bloca norocul în interior când vine vorba de fiecare persoană. Forma acestei amulete seamănă cu un lacăt chinez vechi și este împodobită cu simboluri de prosperitate, cum ar fi lingourile de aur, copacii cu monedele de aur, bijuteriile și mantra care atrage bogăția, pentru a simboliza asigurarea norocului dumneavoastră. Utilizare remediu feng shui Amuletă protectoare a bunurilor pentru prosperitate și abundență Purtați Amuletă protectoare a bunurilor pentru prosperitate și abundență asupra dumneavoastră, în buzunar, geantă sau portofel. Sub formă de breloc, amuleta este potrivită și pentru copii, tineri.

Se spune că atunci când norocul vine în casă trebuie să îl păstrăm, să îl ținem închis înăuntru, să îl blocăm în interior.

Amuleta pentru noroc este creată pentru a bloca norocul în interior când vine vorba de fiecare persoană. Forma acestei amulete seamănă cu un lacăt chinez vechi și este împodobită cu simboluri de prosperitate, cum ar fi lingourile de aur, copacii cu monedele de aur, bijuteriile și mantra care atrage bogăția, pentru a simboliza asigurarea norocului dumneavoastră.

Utilizare remediu feng shui Amuletă protectoare a bunurilor pentru prosperitate și abundență

Purtați Amuletă protectoare a bunurilor pentru prosperitate și abundență asupra dumneavoastră, în buzunar, geantă sau portofel. Sub formă de breloc, amuleta este potrivită și pentru copii, tineri.

SPECIFICAȚII


Material metal
Lungime (cm) 10,4
Înălțime (cm)  
Lățime (cm)  

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 5.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 1
  • 4 stele
  • 0
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.