Flori artificiale în casă – de ținut sau de aruncat plantele de plastic?

Flori artificiale în casă – de ținut sau de aruncat plantele de plastic?
Plante din plastic pentru decoruri elegante, cu bun feng shui? Rolul și simbolistica plantelor articiale în casă. Feng Shui-ul propune echilibrul celor cinci

elemente: lemn, foc, pământ, metal și apă. Fiecare dintre acestea simbolizează părți importante ale vieții noastre. De exemplu, lemnul reprezintă începuturile, dar și vitalitate, creștere, rădăcini din familie, ADN-ul nostru. Astfel, plantele vii simbolizează creșterea și cultivă bunătatea și compasiunea umană, acestea fiind legate de elementul din lemn. Dar ce se întâmplă cu plantele „false”?

Ce se întâmplă cu plantele din plastic sau diverse alte materiale, în marea schemă de decorare interioară după principiile Feng Shui?

Plantele vii oferă în feng shui o energie deosebită prin frumusețea lor, prin propria armonie. Atrag energie pozitivă, lumine și sănătate într-un spațiu. Atenție însă, dacă nu sunt îngrijite corespunzător, devin importante surse de energie negativă!

Plantele „false”, pe de altă parte, este drept că nu pot avea aceleași proprietăți energetice naturale supra spațiului, dar maeștrii consideră că nici nu aduc stres suplimentar. Mai ales dacă ne gândim la persoanele care pur și simplu nu au timp sau nu se descurcă la îngrijirea plantelor vii. Dimpotrivă, oferă un impact psihologic pozitiv și energie înălțătoare. Cu alte cuvinte, exact ceea ce ne dorim!

Deci, în cazul în care nu sunteți încă deciși dacă vă doriți plante vii sau din diverse materiale, alegeți ceea ce este mai aproape de sufletul vostru, ceea ce este potrivit propriului stil de viață. Dacă optați pentru plantele „false”, nu uitați să le ștergeți periodic de praf sau să le spălați!

De asemenea, nu ezitați să le înlocuiți atunci când se deteriorează, oricât de multe amintiri vă leagă de ele, deoarece, la fel ca plantele vii care s-au uscat, atrag nedoritele energii negative.

5159
4.20
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.