Flori artificiale în casă – de ținut sau de aruncat plantele de plastic?

12.SEPTEMBRIE.2018
Flori artificiale în casă – de ținut sau de aruncat plantele de plastic?

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Plante din plastic pentru decoruri elegante, cu bun feng shui? Rolul și simbolistica plantelor articiale în casă. Feng Shui-ul propune echilibrul celor cinci

elemente: lemn, foc, pământ, metal și apă. Fiecare dintre acestea simbolizează părți importante ale vieții noastre. De exemplu, lemnul reprezintă începuturile, dar și vitalitate, creștere, rădăcini din familie, ADN-ul nostru. Astfel, plantele vii simbolizează creșterea și cultivă bunătatea și compasiunea umană, acestea fiind legate de elementul din lemn. Dar ce se întâmplă cu plantele „false”?

Ce se întâmplă cu plantele din plastic sau diverse alte materiale, în marea schemă de decorare interioară după principiile Feng Shui?

Loading...

Plantele vii oferă în feng shui o energie deosebită prin frumusețea lor, prin propria armonie. Atrag energie pozitivă, lumine și sănătate într-un spațiu. Atenție însă, dacă nu sunt îngrijite corespunzător, devin importante surse de energie negativă!

Plantele „false”, pe de altă parte, este drept că nu pot avea aceleași proprietăți energetice naturale supra spațiului, dar maeștrii consideră că nici nu aduc stres suplimentar. Mai ales dacă ne gândim la persoanele care pur și simplu nu au timp sau nu se descurcă la îngrijirea plantelor vii. Dimpotrivă, oferă un impact psihologic pozitiv și energie înălțătoare. Cu alte cuvinte, exact ceea ce ne dorim!

Deci, în cazul în care nu sunteți încă deciși dacă vă doriți plante vii sau din diverse materiale, alegeți ceea ce este mai aproape de sufletul vostru, ceea ce este potrivit propriului stil de viață. Dacă optați pentru plantele „false”, nu uitați să le ștergeți periodic de praf sau să le spălați!

De asemenea, nu ezitați să le înlocuiți atunci când se deteriorează, oricât de multe amintiri vă leagă de ele, deoarece, la fel ca plantele vii care s-au uscat, atrag nedoritele energii negative.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Numărul KUA are o bază științifică și este rezulatul unui calcul matematic, în funcție de
Feng Shui este o știință la care apelează din ce în ce mai mulți români, reușind să
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.