Teorie Stele Zburătoare 2019

Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în feng shui sunt numerotate în mod simbolic cu cifre de la 1 la 9.

Stelele zburătoare sunt în realitate cele 7 stele din constelația Ursa Mare, la care se adaugă steaua Vega din constelația Lira și Steaua Nordului din constelația Ursa Mică. În fiecare an, stelele din aceste constelații își schimbă poziția pe cercul busolei, și astfel se generează Hărțile sau Grilele de Stele Zburătoare pe baza cărora se fac previziuni feng shui pentru un an.

Stele zburătoare și previziuni

Stelele zburătoare anuale beneficiază de o atenție deosebită din partea practicanților de astrologie și feng shui, deoarece acestea au o energie puternică, ce poate schimba norocul unei persoane în funcție de zodia chinezească, de încăperea în care muncește sau de spațiul în care locuiește.

Stelele zburătoare, în funcție de numărul care le corespunde, sunt purtătoare fie de energie pozitivă, fie de energie negativă. Astfel, Stelele Zburătoare cu energie pozitivă sunt 1, 4, 6 și 8, iar stelele zburătoare cu energie negativă sunt 2, 3, 5 și 7.

Steaua 9 poate fi pozitivă dacă se combină cu stelele pozitive 1, 4, 6 sau 8 sau negativă dacă se combină cu stelele negative 2, 3, 5 și 7.

Analiza stelelor zburătoare în 6 pași simpli

Pas 1 – desenează sau folosește schița spațiului de lucru sau locuibil. Cu un marker, împarte schița în 9 celule de mărime egală
Pas 2 – citește cu busola punctele cardinale și intermediare
Pas 3 – notează corect punctele cardinale și intermediare citite cu busola, pe schița spațiului analizat
Pas 4 – vezi punctul cardinal din tabelul de mai sus și steaua care îi corespunde în anul 2019 și notează pe schița spațiului analizat stele zburătoare pentru anul 2019, corespunzătoare fiecărui punct cardinal și intermediar. De exemplu, numărul stelei care apare în tabelul de mai sus în Nord trebuie trecut în zona de Nord citit cu busola în spațiul de lucru sau locuibil analizat
Pas 5 – observă ce puncte cardinale și intermediare corespund dormitorului, livingului, biroului, ușii principale și notează ce stea zburătoare le corespunde în anul 2019, pentru a ști zonele norocoase și pe cele ghinioniste
Pas 6 – activează stelele zburătoare care au energie pozitivă (1, 4, 6, 8) cu ajutorul activatorilor feng shui. Dizolvă energia negativă aduse de stelele zburătoare cu energie nefastă (2, 3, 5, 7, 9) cu ajutorul remediilor feng shui.

Când acționează stelele zburătoare?

Acțiunea stelelor zburătoare se face simțită când ele ocupă:
a) punctul cardinal spre care este orientată ușa principală a unei clădiri, birou, locuință (casă, apartament). De exemplu, dacă ușa principală dă spre punctul cardinal Vest, în anul 2019 este considerată norocoasă, pentru că dinspre această direcție vine energia victoriilor
b) zona dintr-o clădire în care se află ușa principală a unei clădiri, dormitorul, livingul, biroul. De exemplu, într-un apartament, dacă dormitorul se află în Nord-Est, în anul 2019 nu este considerat fast, deoarece acest sector este influențat de energia bolilor, care poate afecta sănătatea ocupanților
c) punctul cardinal sau intermediar corespunzător unei zodii chinezești. De exemplu, nativii din zodia Șobolan sunt influențați de energia stelei zburătoare care vine în sectorul de Nord, deoarece pentru ei Nordul este sectorul zodiei.
d) punctul cardinal sau intermediar corespunzător unui membru de familie. De exemplu: tatălui îi corespunde punctul intermediar Nord-Vest și va fi influențat de energia stelei care zboară în acest sector (steaua 9 în anul 2019)
Situațiile pot fi multiple, de aceea recomandăm ca în fiecare an să verificați ce energii ajung în sectoarele din tabelul de mai sus (în punctele cardinale și intermediare), pentru ca viața să intre pe un trend ascendent, ghinionul să se dizolve, bogăția să sporească.
Află ce zodie sunt în zodiacul chinezesc
Vezi cum citesc corect cu busola

Cum se lucrează cu Stelele Zburătoare anuale?

După cum se știe, energia stelelor zburătoare poate fi atât pozitivă, cât și negativă. În feng shui-ul stelelor zburătoare, este important ca energia negativă să fie dizolvată cu ajutorul remediilor speciale feng shui, iar energia pozitivă să fie amplificată cu ajutorul activatorilor feng shui.
Pentru ca energia pozitivă a stelelor zburătoare 1, 4, 6 și 8 să se poată manifesta sub formă de bani, dragoste, sănătate, noroc în carieră este mai întâi obligatoriu ca energia negativă a stelelor zburătoare 2, 3, 5, 7 și 9 să fie remediată.
De asemenea, pe lângă feng shui-ul stelelor zburătoare în fiecare an trebuie să se țină cont și de particularitățile astrologice aduse de Tai Sui (Ducele de Jupiter) și Cele 3 Ucideri.

STELE ZBURĂTOARE 2019

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!