Transport gratuit peste 140 lei

Perioada 9 în feng shui

Pe 4 februarie 2024 se face trecerea la următoarea perioadă din feng shui, care va fi sub influența elementului foc până în 3 februarie 2044

Anul 2024 este deosebit de important din punct de vedere feng shui, deoarece pe 4 februarie 2024 se face trecerea la următoarea perioadă din feng shui, care va fi sub influența elementului foc.

Perioada lui 9 în astrologia chineză

Mulți dintre voi consideră că energia rămâne aceeași tot timpul, însă în Univers, energia îmbracă diferite forme de manifestare odată cu trecerea timpului.

Maeștrii feng shui au observat că energia își schimbă calitatea și natura o dată la 20 de ani, iar în decurs de 180 ani se manifestă un ciclu complet al stelelor zburătoare, respectiv al celor 8 predispoziții energetice. Stelele zburătoare sunt energii care corespund celor 5 elemente din natură: apă, foc, pământ, lemn și metal, cu polaritățile lor yin și yang.

Îți recomandăm

Metoda stelelor zburătoare este una dintre cele mai puternice formule din feng shui, care poate schimba viața unui om, deoarece oferă soluții și secrete pentru succes și sănătate, armonie și echilibru. Cei care utilizează energia stelelor zburătoare atrag în viață noi oportunități pentru a crea bunăstare și fericire.

Dar cum ne ajută această formulă? Practic, stelele zburătoare ne indică zonele și direcțiile de pe busolă care conțin energii benefice sau energii nefavorabile.

În China se crede că această metodă avertizează asupra pericolelor, ghinionului, pierderilor, accidentelor și, pe de altă parte, arată și cum se pot activa căile de obținere a bogăției, succesului financiar, norocului în relații, faimei și a norocului în general.

Cu alte cuvinte, stelele zburătoare folosesc direcțiile de pe busolă (punctele cardinale) și timpul pentru a defini curgerea energiilor favorabile și a energiilor nefavorabile.

Metoda stelelor zburătoare este mai degrabă științifică decât intuitivă, de aceea este ușor de aplicat pentru a face spațiile de lucru și spațiile locuibile să fie în armonie și echilibru, protejate de energiile nefavorabile și încărcate cu energii favorabile.

Așadar, formula Stelelor Zburătoare adaugă în feng shui dimensiunea temporală, ce poate fi investigată folosind calcule detaliate pentru anumite perioade de timp: 20 ani, 1 an, 1 lună până la 1 zi.

Direcția de orientare a unui spațiu locuibil sau de lucru este în directă corelație cu o grilă a stelor zburătoare, care efectiv dezvăluie fluctuațiile norocului clădirilor respective, de-a lungul unei perioade de 20 de ani.

Începând cu 4 februarie 2024 intrăm în perioada lui 9*, care se va încheia pe 3 februarie 2044.

Cum schimbăm un spațiu de la o perioadă la alta?

Atunci când ne uităm la o clădire, nu putem să nu luăm în considerare și vârsta clădirii respective. Dacă locuința sau spațiul de lucru au fost construite înainte de 1984 – 4 feb 2004, aparțin de perioada lui 7, dacă au fost construite în intervalul 2004 – 4 feb 2024 aparțin perioadei lui 8, iar cele care vor fi construite în interval 4 feb 2024 – 3 feb 2044 vor aparție de perioada lui 9.

Dacă utilizați un spațiu dintr-o construcție dinainte de 4 feb 2024 și vreți să o actualizați temporal, să o faceți să aparțină de perioada lui 9, atunci ar trebui să o renovați substanțial: schimbat/vopsit pardoseala din cel puțin o încăpere, schimbat/vopsit ușa principală, înlocuită o parte din acoperiș sau lăsată clădirea nelocuită 120 - 60 zile după care să se intervină cu o schimbare de design interior, dacă aveți posibilitatea sub supravegherea unui Maestru Feng Shui autorizat, pentru a optimiza paleta de culori, a alege piese de decor și de mobilier favorabile.

Notă importantă: dacă aveți o casă dintr-o perioadă precedentă și această beneficiază de combinații de stele favorabile, iar conform cu diagramele perioadei lui 9, casa nu ar avea combinații de stele favorabile, atunci ar fi mai bine să nu treceți casa la perioada lui 9. Aici veți avea nevoie de expertiza unui Maestru Feng Shui, pentru a nu face greșeli ireparabile!

Această perioadă de 20 de ani care începe pe 4 februarie 2024 va aduce schimbări semnificative și de energie pe care lumea nu a mai văzut-o până acum.

Deși la prima vedere s-ar putea să vă sperie aceste vești, cu o atitudine pozitivă și cu o doză mai mare de entuziasm, veți reuși să vă adaptați. În plus, vă veți putea pregăti pentru aceste schimbări cu ajutorul activatorilor și remediilor  puternice care ajută în crearea unui bun Feng Shui.

Desigur, pentru cei care nu iubesc schimbarea, pentru cei care sunt atașați de trecut, pentru cei leneși veștile nu sunt prea bune în următoarea perioadă.

Care vor fi caracteristicile perioadei următoare 2024 -2044?

Perioada lui 9, 2024 – 2044 va avea în mijlocul Pătratului Lo Shu numărul guvernant 9, respectiv steaua zburătoare 9 – numită și steaua purpurie.

8 SE

Zodia Dragon, Șarpe

4 SUD

Zodia Cal

6 SV

Zodia Maimuță, Capră (Oaie)

7 EST

Zodia Iepure

9 CENTRU

2 VEST

Zodia Cocoș

3 NE

Zodia Bivol, Tigru

5 NORD

Zodia Șobolan

1 NV

Zodia Câine, Mistreț

Numărul perioadei 9, aduce energia focului în prim plan, o energie foarte dinamică, imprevizibilă, greu de gestionat și de controlat.

Dacă ne gândim la focul purificator, cam așa va fi și energia în următorii 20 de ani, va aduce transformare, purificare, mișcare.

Beneficiile pe care le aduce energia focului în viața noastră: sporește creativitatea, amplifică spiritul liber și independent, crește generozitatea, expresivitatea și optimismul. Elementul foc va potența perseverența, încrederea în sine, vivacitatea, loialitatea și va dezvolta simțul dreptății.  Pasionalitatea, rafinamentul, sociabilitatea și curajul vor fi la cote ridicate.

Pe de altă parte, elementul foc va stimula și anumite laturi mai puțin plăcute ale personalității, va aduce cu sine o doză mai mare de egoism, mândrie, conservatorism, neîncredere, tendința de a exagera, posesivitate, gelozie.

Culoarea violet și fiica mijlocie (femeile de vârstă medie 35 – 60 ani) sunt ambele asociate cu steaua de foc, ilustrată cu trigrama Li. Elementul foc este, de asemenea, legat de inimă, intestin subțire, ochi, limbă, gură, maxilar, plămâni sau orice organ din zona pieptului.

Energia focului este ca un vârtej care se mișcă în sus și în exterior, cu o strălucire care radiază în toate direcțiile. În natură, pe pământ, focul este un element care nu există prin sine însuși și trebuie creat, însă avem focul Soarelui care încălzește planeta și fără de care nu am putea trăi.

Nu este exclus ca în perioada lui 9 să se agraveze încălzirea globală, să fim afectați de efectele negative ale exploziilor solare.

Caracteristicile celor 9 stele zburătoare în perioada lui 9

Stelele favorabile: 9, 2 și 1

Stele neutre: 6 și 8

Stele nefavorabile: 3, 4, 5 și 7

Steaua 1* va rămâne de bun augur în perioada 9 și va deveni steaua secundară a bogăției în următorii 20 de ani.

Aceasta stea va putea fi activată pentru a spori bogăția, cariera și, în general, norocul în casa sau la locul de muncă, cu ajutorul elementelor de apă și de metal.

Steaua 2* va trece de la o stea nefavorabilă la o stea de bun augur pe parcursul perioadei 9, însă va necesita și remedii feng shui, întrucât ea rămâne purtătoare de energie a bolilor, care trebuie să fie dizolvată.

Pentru a activa această stea vom folosi elementul pământ, iar pentru a o remedia și menține în echilibru, vom folosi elementul metal.

Stabilirea echilibrului dintre cele două elemente de pământ și de metal va trebui atent pregătită, în plus nu vor fi de bun augur activatorii de foc pentru steaua 2*, pentru a nu se ajunge la boli.

Steaua 3* va rămâne în continuare nefavorabilă în perioada 9 și va cauza neplăceri legate de bârfe, probleme legale, procese și conflicte cu autoritățile. Această stea poate fi remediată cu elemente de foc sau de pământ în perioada lui 9.

Steaua 4* își va pierde caracteristicile de bun augur în timpul perioadei 9 și va trebui să-i slăbim energia, pentru a evita problemele de sănătate, dificultățile în relații, atracția spre aventuri și dependență. Pentru a slăbi energia stelei 4* putem folosi remedii de element foc sau de element pământ.

Steaua 5* va rămâne la fel de distructivă și în timpul perioadei lui 9, așa cum a fost și în timpul perioadei lui 8, de aceea va trebui să folosim remediile feng shui de element metal, pentru a-i slăbi energia nefastă ce poate aduce ghinion extrem.

Steaua 6* își va pierde o parte din natura sa de bun augur în perioada lui 9, deși ar trebui să profităm totuși de norocul în carieră și bogăție pe care această stea le va putea aduce. Această stea va putea fi activată cu elemente de metal și de pământ.

Steaua 7* își va păstra statutul de stea nefavorabilă și în perioada lui 9 și va putea crea în cazul în care nu va fi remediată probleme legate de furturi, jafuri, pierderea banilor, adulter, furt de drepturi de autor, bârfă și jocuri de culise. Pentru a remedia energia pierderilor adusă de steaua 7*, vor fi necesare remediile de element apă.

Steaua 8* va fi mai puțin puternică în perioada 9, decât a fost în perioada lui 8, dar își va păstra energia sa favorabilă. În mod corect activată, cu elemente de pământ și de foc, ea va spori bogăția, norocul în carieră, responsabilitatea, flerul în afaceri. Precauție: nu se va utiliza elementul apă pentru a activa steaua 8 în perioada lui 9.

Steaua 9* va fi vedeta perioadei, va prelua rolul principal ca stea a bogăției în perioada lui 9 și va trebui să fie activată cu elemente de lemn și de foc în următorii 20 de ani.

Deși Maestrul Feng Shui ZODIACOOL va încerca să explice cât mai clar activatorii și remediile feng shui pentru perioada următoare și în special pentru anul 2024, deblocarea întregului potențial al stelelor zburătoare va necesita o expertiză semnificativă.

Este important să fiți precauți și să nu încercați să activați stelele zburătoare dacă nu sunteți încrezători sau consultanți calificați, pentru a nu se ajunge la consecințe nedorite și efecte negative asupra spațiilor de lucru sau de locuit și a ocupanților acestora. Este întotdeauna mai bine să solicitați îndrumarea și asistența unui expert calificat care vă poate ajuta să luați decizii informate, pentru ca să obțineți rezultatele dorite.

Perioada lui 8 s-a bazat în principal pe eforturile de a obține succesul material și, ca rezultat a dus la apariția unor companii puternice precum Amazon, Tesla și altele asemenea.

În perioada lui 9, a fi vizibil va fi cheia succesului. Prin urmare, va fi necesar să se pună accentul pe mass-media, pe utilizarea rețelelor sociale și a internetului pentru a atrage faimă, recunoaștere și bani.

Ce afaceri vor prospera în perioada 2024 – 2044?

Cum ați observat, în perioada lui 8 (2004 – 2024), s-au dezvotat foarte mult afacerile imobiliare, însă odată cu pandemia, prețurile proprietăților au scăpat de sub control și acest lucru prevestește un declin în această industrie.

Industriile guvernate de elementul foc vor beneficia de o dezvoltare înfloritoare, cum ar fi: Inteligenţă artificială AI, artă și sculptură, genetică, psihologie, artă, grafică, industrii legate de calculatoare și computere IT, mass-media, robotică, electronice și electrocasnice, telefoane mobile, estetică, cosmetică, combustibili, cântăreți, dansatori, actori de film, aromaterapie, producție și deșeuri din plastic, cafenele cu băuturi calde, restaurante, inginerie electrică, energie, artificii, gaz, petrol, chimie, multimedia, imprimare, băuturi spirtoase, aviație, laser, iluminat, film, fotografie, semiconductori și orice lucru care utilizează lumină sau căldură sau folosește obiecte pentru a crea lumină sau căldură. Atenție: acesta nu este un sfat financiar!

Cei care doriți să investiți la acest moment, puteți să vă folosiți de aceste informații, dar pentru a lua deciazia finală, luați în considerare și ce vă spune propria intuiție și propria experiență pe plaja afacerilor, pentru a elimina riscul de a pierde economiile.

Desigur, afacerile care nu sunt asociate cu industriile de foc se vor putea descurca în continuare, dacă vor implementa strategii ce țin de elementul foc, cu alte cuvinte dacă vor fi deschiși pentru o revoluție digitală.

Steaua 9 de element foc este, de asemenea, simbolică pentru aeronave (tuburi propulsate de energia focului pe cer), așa că este posibil să vedem mai multe progrese (dar și dezastre) în aviație și nave spațiale.

Din păcate, steaua 9 poate aduce și predispoziția la explozii și incendii în sens distructiv, război cu arme de foc sau cu arme nucleare, război epidemiologic, pandemii, revolte, greve, evenimente neprevăzute în trafic, lipsă de stabilitate, lipsă de liniște.

Energia de polaritate feminină din perioada lui 9

Energia în perioada lui 9 va avea caracteristici mai feminine, de aceea femeile vor trece la conducere și vor genera schimbări majore în societate.

Nu va fi vorba doar despre progresul tehnologic, ci și un progres pe partea socială, relațională, de familie și în politică. De aceea, este foarte posibil să apară multe femei în posturi de conducere, nu este exclus să asistăm la alegeri electorale care să propulseze femeile, chiar până la nivelul de președinte de țară, prim ministru etc.

Care sunt zonele cele mai favorabile în perioada lui 9?

Numite Spirit direct și Spirit indirect al perioadei, pentru fiecare perioadă de 20 de ani există câte o zonă de bogăție primară și câte o zonă de bogăție secundară (Zheng Shen & Ling Shen), în care se pot plasa activatori de element apă, pentru a crea abundență, noroc financiar, prosperitate, belșug.

Pentru a stabili aceste zone, se folosește formula Dragonului de apă, care are legătură cu combinațiile de stele norocoase numite combinații Ho Tu: 1-6, 2-7, 3-8 și 4-9.

Cea mai norocoasă zonă pentru a activa bogăția financiară în perioada lui 9, 2024 – 2044 este NORD.

Prin urmare, vor fi deosebit de norocoase clădirile care au în partea de Nord un detaliu de apă (râu, curgere de apă, marea, oceanul, un drum circulat, o zonă de relief joasă).

Cea mai norocoasă zonă pentru a activa relațiile în perioada lui 9 va fi în SUD.

Prin urmare, clădirile care au în partea de Sud un munte, o altă construcție, copaci sau un gard înalt vor fi deosebit de norocoase la capitolul relații și sănătate. Dacă în exteriorul construcției nu există nimic poziționat pe verticală, puteți construi un munte simbolic, prin plasarea unui panou de gard, a unor arbori înalți sau chiar a unei grămezi de bolovani în Sud.

Cel mai important va fi să nu avem detalii de apă în Sud începând cu 4 februarie 2024, decât în cazul în care v-a recomandat acest lucru un Maestru Feng Shui avizat.

Construcțiile care beneficiază de ambele elemente, respectiv de apă în Nord și de pământ/munte în Sud, vor putea susține crearea de bogăție, noroc în relații și sănătate.

Construcțiile care au detalii de element apă în Nord, dar nu au detalii de element munte/pământ în Sud, var avea parte de bogăție, dar relațiile nu își vor menține cu ușurință echilibrul și armonia.

Și invers, construcțiile care nu vor avea apă în Nord, dar vor avea munte/ pământ în Sud, vor beneficia mai mult de sănătate și fericire în relații, decât de bani.

Cei care nu au astfel de structuri în exteriorul construcției în care locuiesc sau lucrează, vor putea folosi un truc feng shui valoros: așezați o imagine cu un munte în Sud și o imagine cu apă în Nord, în livingul sau în biroul vostru, pentru a atrage norocul de relații, bani și de sănătate.

Puteți folosi această formulă feng shui atunci când doriți să cumpărați sau să închiriați o clădire în care intenționați să vă mutați, fiind siguri că dacă are elemente de apă (pentru bogăție) situate la nord și munți sau dealuri (bune pentru relații și sănătate) în sudul zonei, veți atrage bunăstare în perioada 2024-2044.

Alte zone norocoase în perioada lui 9

Spuneam că zona de Nord este deosebit de favorabilă pentru detalii de apă în perioada lui 9, iar a doua zona bună pentru elementul apă (care sporește banii) este în Sud-est.

A treia zonă bună pentru apă este în Est și a patra zonă favorabilă pentru a plasa detalii de apă este în Sud-vest.

Este bine să activați aceste zone, cu detalii de apă reală (fântâni arteziene, piscine, iazuri, acvarii) sau cu tablouri care ilustrează mări, oceane, răuri, pentru a spori norocul de bani, a crește veniturile, a debloca fluxurile de încasări, a atrage noi investiții și a gestiona mai bine banii.

Alte detalii legate de elementul apă: suprafețe plane, trafic, obiecte aflate în mișcare, plan deschis, obiecte fluide, flexibile.

De asemenea, am menționat mai sus că zona de Sud este bună pentru detalii de munte, bolovani, ridicături de pământ, structuri înalte, piese înalte de mobilier, detalii de design desfășurat pe înălțime, cristale înalte, obiecte solide care ne dau sentimentul de stabilitate și de siguranță.

A doua zonă pentru a plasa detalii de munte este Vestul, a treia zonă favorabilă este Nord-vest și a patra zonă favorabilă este Nord-est.

Activate în mod științific, aceste zone pot spori norocul de sănătate, norocul în relații, norocul de copii, fertilitatea, atragerea oamenilor de ajutor, a faimei, deblocarea și utilizarea talentelor latente.

Cum va fi sănătatea în perioada lui 9?

Steaua 9, este o stea de element foc, care corespunde la ochi, piept, intestin subțire, limbă și inimă. Ne-am putea aștepta la unele progrese sau descoperiri medicale legate de acele zone ale corpului, care cel mai probabil că vor fi monitorizate sau îmbunătățite de A.I. (inteligenţă artificială).

Steaua 9 este, de asemenea, legată de minte, memorie, procesele de gândire, așa că poate vom vedea o altă schimbare puternică în interacțiunile umane, care vor fi gestionate mai degrabă de la nivel mental, decât de la nivel sentimental (element apă).

Sperăm să apară în perioada lui 9 remedii eficiente pentru boli mintale și tulburări ale creierului, cum ar fi schizofrenie, atac cerebral, Alzheimer, Parkinson, demență, scleroză multiplă în plăgi etc.

Însă, în același timp, aceste zone ale corpului vor deveni și cele mai vulnerabile, prin urmare, probabil că va crește numărul de decese prin stop cardio-respirator, se vor înmulți problemele de inimă, problemele legate de sânge, se va genera o stare de agitație mentală generală, câmpul mental va fi destul de perturbat, ca urmare a mediului creat, oamenii vor dezvolta mai ușor stări de panică, anxietate.

Perioada lui 9 în evoluția spirituală

În perioada lui 9, spuneam că se vor dezvolta foarte mult femeile, vocea lor va fi destul de sonoră. Este adevărat că, în ultimii 20 de ani, până la 2024, femeile s-au instruit în diferite cercuri, s-au unit pentru a se transforma și a crește pe partea spirituală.

Este de așteptat să apără din 2024 femei în fruntea unor grupări spirituale, lideri spirituali femei, însă cei care doresc să-și lase sufletul și spiritul sub îndrumarea acestora, ar trebui să fie și cu băgare de seamă, deoarece pot fi induși în eroare. Prin urmare, ar fi bine să nu uitați de ceea ce vă spune vocea interioară, pentru a nu pleca urechea la tot ce auziți și a nu deveni prada unor curente spirituale nefavorabile pentru trup-minte-spirit.

Noi curente vor lua amploare în perioada lui 9, ne vom putea aștepta la o revoluție spirituală, deseori vom auzi vorbindu-se despre a doua venire a lui Hristos. La acest capitol, fiecare, cu bunul lui simț va face selecție în informații, urmându-și cu încredere ghidarea interioară.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.