Transport gratuit peste 199 lei

Anul Iepurelui Negru 2023

Astrologul Zodiacool face previziuni generale pentru Horoscopul chinezesc 2023

Iepurele este al 4-lea semn zodiacal din zodiacul chinezesc, situat între zodiile Tigru și Dragon.

În tradiția chineză, organizarea zodiacului a fost decisă de ordinea în care au venit creaturile pământului atunci când au fost chemate de Buddha.

Previziunile zodiacului chinezesc pentru anul 2023

În timp ce 2022 a fost un an agitat care a solicitat o producție maximă de energie pentru a avea succes, astrologul Zodiacool.ro anunță că în anul Iepurelui de apă 2023 va fi cu mult mai puțină mișcare.

Ritmul energiei în acest an va fi mai lent, iar principala noastră preocupare va trebui să fie atingerea echilibrului între viața profesională și viața privată. Graficul Paht Chee din 2023 este unul dezechilibrat, sugerând instabilitate și dezordine continuă.

Îți recomandăm

Anul Nou Chinezesc (după calendarul chinezesc Lunar) se sărbătorește pe 22 Ianuarie 2023, iar Anul Solar al Iepurelui începe pe 4 Februarie 2023, ora 10:44 și se termină pe 3 februarie 2024.

Lipsa METALULUI și a PĂMÂNTULUI din graficul Paht Chee 2023 arată un an dezechilibrat, sugerând instabilitate și dezordine continuă. Astrologul zodiacool.ro vă recomandă să purtați bijuterii din metal și pietre prețioase sau semiprețioase.

2023 aduce provocări în continuă evoluție, anul pare mai slăbit, motiv pentru care toată lumea are nevoie de Amuleta de echilibrare a celor 5 elemente.

În cele ce urmează, astrologul Zodiacool vă prezintă previziunile pentru 2023, bazate pe analiza Hărții astrale calculată după calendarul chinezesc Solar.

Iepurele este foarte priceput în gestionarea confruntărilor, fiind un maestru înnăscut al diplomației și având abilități excelente de comunicare, dar și viclean.

Dacă vom folosi cu înțelepciune calitățile Iepurelui și dacă le vom combina cu perseverența și statornicia, vom reuși în anul 2023 să ajungem cu ușurință în roluri de conducere și să rezolvăm situații conflictuale din trecut, anunță astrologul Zodiacool.ro.

Iepurii sunt renumiți și pentru răbdarea, modestia și bunătatea lor, care ne vor ajuta în anul 2023 să creștem relații personale și profesionale stabile. În acest an va fi bine să socializăm cât mai des, să participăm la întruniri de afaceri sau la întâlniri cu prietenii, pentru a ne extinde rețeaua de cunoscuți, de cunoștințe și pentru a colecta idei noi.

Elementul dominant al anului 2023 va fi Apa Yin, apa mică, element care personifică sensibilitatea și flexibilitatea. Anul are perspective bune de creștere, așa cum demonstrează prezența lui Lap Chun, dar cu 3 din cei 4 piloni fiind Yin, există riscul ca mulți să se teamă de a face o mișcare greșită și acest lucru poate duce la inacțiune sau stagnare.

Afișarea Corbului Cosmic în spațiul de locuit va ajuta să luați deciziile corecte; această pasăre a cerului atrage și norocul timpului bun, astfel încât să nu ratezi oportunități bune care îți ies în cale.

Conform Horoscopului chinezesc Zodiacool.ro, evenimentele vor decurge destul de rutinat în acest an, dar într-o instabilitate și dezordine continuă.

Iepurele de apă va aduce în 2023 putere și perseverență. Dacă vom lua în calcul și numărul anului care este 7 (2+0+2+3=7), aceasta va susține energia Iepurelui cu înțelepciune, rafinament, dorința de a cunoaște ceva nou, inedit.

Ce ne mai poate aduce Anul Iepurelui 2023

Călătorii, dragoste pasională, fericire în familie. Iepurele de apă neagră poate ne va răsfăța în 2023 cu o energie armonioasă, plină de farmec, delicatețe și maniere elegante, care ne vor face să ne atingem cu ușurință obiectivele.

Iepurele este și un simbol al fertilității. Este o zodie de polaritate feminină, reprezentat în horoscopul chinezesc de elementul Lemn Yin.

În 2023, combinările între elementele principale ale anului vor genera prosperitate și echilibru, deoarece vom asista la unirea armonioasă dintre Apa mică și Lemnul mic. Zodiacool vă invită să vă imaginați cum arată un lan verde de grâu binecuvântat de o ploaie lină și vă veți da seama de armonia elementelor în anul 2023.

Lemnul, elementul definitoriu al Iepurelui, ne va deschide noi perspective în 2023, ne va da un sentiment de încredere, pe când Apa ne va energiza și ne va întări poziția. Prin urmare, am putea afirma că Anul 2023 are toate șansele să fie plin de fericire.

Chiar dacă vor mai apărea și unele probleme, vom vedea că acestea se vor rezolva cu mult mai multă ușurință și rapiditate, fără a crea situații stresante extreme și fără un consum energetic excesiv.

Horoscop Chinezesc Dragoste 2023

În ceea ce privește viața romantică, Iepurii pot deveni adesea destul de sentimentali, de aceea au nevoie de o schimbare de ritm din când în când, astfel încât să nu se plictisească de rutină. Totuși, Iepurele apreciază stabilitatea, iar acest lucru îl va determina să ducă o viață lină și liniștită. Cam așa ne așteptăm să fie și relațiile noastre în acest an.

Anul 2023 va fi favorabil pentru a întemeia o familie și pentru nașterea copiilor. Cei dragi vor trebui să devină în acest an o prioritate, deoarece tot ce se va întâmpla, într-un fel sau altul, va fi legat de ei.

Luna Caprei, iulie 2023, va fi deosebit de reușită pentru căsătorii, călătorii și vacanțe. În această lună, conflictele și certurile în familie vor fi reduse la minim, iar în relații vor domni pacea și înțelegerea reciprocă.

Pentru cei care sunt singuri și visează la dragoste, Zodiacool.ro anunță că Iepurele de Apă Neagră le va aduce o mulțime de oportunități. Se intrevăd șanse reale pentru ca cei singuri să-și găsească un partener potrivit pentru a întemeia o relație.

Sunt favorizați cei care sunt pregătiți pentru a intra într-o relație și să se lase ghidați de curiozitatea de a încerca ceva nou. Fie că vor opta pentru mediul online sau a merge în excursii în destinații noi pentru a cunoaște pe cineva, rezultatele favorabile nu vor întârzia să apară.

În anul 2023 nu va curge numai lapte și miere, chiar dacă Iepurele este relativ ușor de mulțumit, în lumea sa interioară, acesta este destul de fragil și nu rezistă prea bine dificultăților.

Steaua neagră 2 va zbura în Est în 2023. Aceasta este o stea de pământ, care poate să provoace boli ale sistemului digestiv, pierderi de sarcină etc.

Această stea va afecta în principal persoanele născute în zodia Iepure, și pe primii copii de gen masculin născuți într-o familie.

Steaua 2 poate aduce necazuri legate de sănătate în general, dar și pe partea sentimentală, unde poate afecta relațiile amoroase, din pricina pierderii de energie vitală.

Singurătatea este boala cea mai grea pentru Iepure, sentiment care adesea poate deveni deosebit de distructiv și poate duce la lipsă de comunicare, depresie, probleme sentimentale în anul 2023.

Din acest punct de vedere, cea mai dificilă perioadă din 2023 va fi luna septembrie, când Iepurele se va întâlni cu zodia Cocoș, adversară Iepurelui, și experiențele emoționale vor fi tumultuoase și explozive.

Din păcate, sosirea toamnei 2023 va aduce cu sine riscul de a experimenta stări tulburătoare de anxietate, uneori din senin. În acestă perioadă încercată a anului, va fi necesar să ne menținem o gândire optimistă, să nu ne lăsăm pradă fricilor, pentru a nu lăsa depresia să ocupe teren și să se agraveze.

O criză depresivă ne-ar pune în pericol atât munca, dar și sănătatea. Prin urmare, în septembrie 2023, ar trebui să evităm stresul mental și fizic. Pentru a menține echilibrul emoțional, astrologul Zodiacool.ro recomandă antrenamentul mental și fizic.

Se prefigurează în acest an multe cereri în căsătorie, iar cuplurile care se vor baza într-adevăr pe sentimente sincere de iubire vor avea șanse reale de a trăi ca-n povești, până la adânci bătrâneți.

Iepurele lui 2023 ne va pune la dispoziție vibrații amoroase armonioase și va trezi în noi capacitatea de a crea legături profunde, pentru că romantismul va pluti mereu în aer.

Cea mai dificilă lună la capitolul dragoste va fi septembrie 2023, când este posibil să apară ceva probleme în Paradis pentru cuplurile deja formate. Pentru cei care sunt singuri, relațiile începute în această lună fie nu vor fi stabile, fie vor aduce cu sine o mare încărcătură karmică.

Astrologul Zodiacool.ro recomandă tuturor nativilor, pe cât se poate, să nu facă cereri în căsătorie și nici nunți în această lună, pentru a nu atrage mai apoi despărțiri, divorț.

În afară de luna septembrie, anul 2023 va fi destul de lin, fără a promite neapărat ineditul, momente unice și spectaculoase, dar ce se va crea în plan amoros și sentimental, va dura pe termen lung.

Am putea spune că anul 2023 va aduce o vindecare pentru acele inimi care în trecut au fost frânte sub semnul infidelității, instabilității și al geloziei.

Zodiile care au șanse mari de a trăi relații armonioase în acest an sunt Câine, Capră și Mistreț, deoarece ele fac combinații armonioase cu zodia Iepurelui.

Cele mai dificile relații le vor trăi Cocoșii, Caii, Dragonii și Șobolanii. Nativii din aceste zodii vor fi nevoiți să-și gestioneze bine emoțiile în anul 2023, să mențină o atitudine pozitivă, să respecte spațiului partenerului și să-și comunice liber sentimentele.

Horoscopul chinezesc 2023 arată că acest an este potrivit pentru a face lucrări de renovare, pentru a investi într-o nouă proprietate imobiliară, pentru că Iepurele ne va susține să obținem prețuri decente, datorită persuasiunii și diplomației sale caracteristice.

De asemenea, Iepurele va trimite cuplurile de îndrăgostiți în vacanțe, concedii, călătorii de weekend, fiind o zodie care preferă traiul bun, relaxarea și mâncarea delicioasă.

Să nu uităm că Iepurele face parte din mijlocul primăverii chinezești, prin urmare, energia acestei zodii poate face ca iubirea să înflorească din nou, flacăra pasiunii să se reaprindă și cuplurile aflate în dificultate să vadă din nou latura frumoasă a vieții.

Sarcina și nașterea în 2023

Deoarece Iepurele este considerat un simbol al fertilității, sarcina și nașterea vor fi ușoare în anul 2023, anunță Zodiacool.ro.

Copiii care se vor naște în 2023 se vor remarca printr-un caracter agreabil, dar vor fi puternic atașați de părinți, afectuoși și simpatici.

Dacă nu vor primi suficientă atenție de la părinți și de la familia extinsă, aceștia vor deveni capricioși. De aceea, astrologul Zodiacool.ro recomandă ca părinții să se angajeze serios în dezvoltarea copiilor, să-i învețe constant ceva nou, pentru ca aceștia să nu se simtă singuri și triști.

Copiii născuți în 2023 vor avea o imaginație bogată și sunt șanse mari să manifeste un interes deosebit pentru știință și artă. Vor fi susținuți în procesul de învățare de receptivitatea lor crescută pentru tot ce este nou, de intuiție și de abilitățile lor excelente de comunicare.

Pentru aceștia, familia în care se vor naște va fi de mare valoare, iar în relație cu cei dragi vor avea dorința de a-și manifesta cele mai bune calități, pentru a le face pe plac.

Băieții născuți în anul Iepurelui 2023 vor deveni adulți fermecători și mai mereu bine dispuși, ceea ce îi va ajuta să fie remarcați. Ei vor ști cum să lege o conversație captivantă și să înveselească orice discuție.

În schimb, ei vor trece și prin momente de instabilitate din punct de vedere emoțional, pentru că nu vor rezista tentației și se vor lăsa influențați de părerile celor din jur. Acesta va fi punctul lor slab, care are la bază în special frica de a fi respinși, avertizează Zodiacool.ro

Fetele care se vor naște în anul 2023 se vor distinge prin frumusețe și farmec, vor fi interesate să-și păstreze o ținută elegantă și vor emana prin toți porii feminitate.

Ele vor avea șanse mari să devină femei care vor străluci în toate domeniile de activitate unde vor fi necesare talente diplomatice sau un gust artistic dezvoltat.

Carieră și muncă 2023

În acest an este foarte probabil să existe un ușor dezinteres față de dezvoltarea personală și profesională.

Cu toate acestea, interesul pentru un job mai bine plătit sau pentru ocuparea unei funcții mai înalte va fi la cote ridicate și, deși cererile de măriri și promovări nu se vor baza pe o îmbunătățire a cunoștințelor teoretice, ele vor fi aprobate datorită valului de energie benefică pe care îl va aduce Iepurele. Prin urmare, astrologul Zodiacool.ro crede că va fi important să avem curajul de a cere pentru a primi.

Zodiile care sunt în armonie cu Iepurele, Câine, Capră și Mistreț, vor reuși probabil cel mai ușor în domeniul lor de activitate.

În anul 2023 vor prospera afacerile din domeniile HORECA (de exemplu restaurantele), IT, aviație, media și înfrumusețare, unde se vor deschide noi piețe mai profitabile.

Pe plan politic, cei implicați vor avea un an excepțional, Iepurele este cel mai bun diplomat și negociator dintre toate zodiile. Să nu uităm că România a avut în ultimii ani președinți născuți în an de Iepure: Emil Constantinescu, Traian Băsescu sau care au ajuns la conducere în timp ce traversau un stâlp de destin pe zodia Iepure: Klaus Iohannis (2016 – 2025 destin de Iepure).

Anul 2023 nu promite seriozitate pe plan politic, însă promite rezolvarea inteligentă a situațiilor conflictuale.

Nu tot timpul adevărul va ieși la iveală în acest an, intrigile și manipularea vor căpăta teren, cetățenii vor fi păcăliți cu ușurință. Și mai îngrijorător este faptul că nici nu-și vor da seama că au fost mințiți.

Jocurile de culise pe scena politică vor fi demascate abia în anul 2024, când Dragonul anului nu va permite să mai existe atât de multă corupție, prevede Horoscopul Zodiacool.ro.

În astrologia chineză, Iepurele are o energie care nu prea conduce la tensiuni, lupte și rebeliuni. De aceea, sperăm că se va recurge la un dialog conciliant între țările implicate în război și la diplomație între conducători.

Domeniile de activitate care utilizează apa ca resursă principală, ar trebui să vină și în anul 2023 cu soluții inovatoare care să asigure o mai bună exploatare a apei, prin metode mai economice, dar și mai puțin poluante, din respect pentru natură (dacă nu au făcut deja acest lucru în anul 2022).

Bani 2023

Anului Iepurelui 2023 este dedicat celor care știu să dea dovadă de o bună comunicare și diplomație, deoarece nu este exclus ca în acest an să apară, din senin, tot felul de posturi de lucru în poziții de conducere.

Interesul de a face cât mai mulți bani va scădea, deși tendința de a cheltui va fi foarte accentuată. Cel mai probabil că vom băga mâna în sertarele cu economii și ne vom face anumite capricii.

Astrologul Zodiacool.ro recomandă ca în acest an să nu acționăm nechibzuit, pentru a nu suferi consecințele costisitoare ale impulsivității. Ar fi bine ca în acest an, în care riscul de a face cheltuieli nejustificate este mare, să nu acționăm impulsiv, să gestionăm bine resursele financiare, pentru a nu pierde toate rezervele pe care le-am agonisit în trecut.

Sănătate 2023

Iepurele este o zodie de tip Yin și am fi tentați să credem că nu stă bine la capitolul vitalitate. Totuși, în zodiacul chinezesc, sectorul zodiacal al Iepurelui este pe zona de Est, care este asociată cu longevitatea și sănătatea.

De aceea, Zodiacool.ro anunță că în anul Iepurelui nu se întrevede apariția unor boli grave, cu condiția să avem grijă la alimentație. De asemenea, ar fi ideal ca în 2023 să evităm să stăm în frig, pentru a nu atrage probleme cu reumatismul.

În luna septembrie 2023 se impune o avertizare: este de evitat să programăm în această lună operații chirurgicale, intervenții stomatologice, dacă este posibil.

Pe de altă parte, cei care se știu mai aventurieri din fire și calcă până la podea pedala de accelerație, ar fi bine să fie cu băgare de seamă și să se tempereze în luna septembrie, pentru a evita accidente.

Alătură-te canalului de membri Zodiacool, unde vei găsi 200 de minute de explicații pentru cele 12 zodii chinezești, cu previziuni lunare și remedii feng shui anuale pentru protecție și bunăstare.

Cum să ne distrăm în 2023

Deoarece în horoscopului chinezesc Iepurele este considerat o creatură căreia îi place să stea acasă împreună cu familia, astrologul Zodiacool.ro crede că în anul 2023 ne va face plăcere să optăm cel mai sigur pentru vacanțe într-un cerc restrâns, cu familia sau cu prietenii.

Concediile anului 2023 vor trebui să se desfășoare într-o atmosferă de iubire și înțelegere, pentru a ne asigura o dispoziție plăcută și împlinitoare.

Dacă vom dori în acest an să redecorăm locuința, atunci va fi excelent să amenajăm în casă o zonă cu crengi de molid, mușchi, plante verzi și o fântână arteziană, pentru a atrage un bun feng shui, în tandem cu vibrațiile anului 2023.

Iepurele, fiind o zodie de polaritate Yin, va avea probabil un impact major asupra zodiilor yin: Bivol, Iepure, Șarpe, Capră, Cocoș și Mistreț. Nativii din aceste zodii se vor simți în largul lor în anul 2023, vor putea acționa în ritmul cel mai armonios pentru ei, în direcția atingerii scopurilor propuse.

Pe de altă parte, nativii din zodiile de polaritate Yang: Șobolan, Tigru, Dragon, Cal, Maimuță, Câine, s-ar putea să se simtă nervoși în acest an, deoarece ritmul în care se vor mișca lucrurile va fi mult prea lent pentru ei.

Culorile norocoase ale anului 2023

Pentru aranjarea meselor festive în anul 2023 (la nunți, botezuri, întruniri de familie), astrologul Zodiacool ne recomandă să folosim vase și textile de masă în culori pastelate: galben, bleu, roz, lila, violet, verde.

Culorile norocoase de galben-auriu și alb vor fi în acest an o alegere potrivită, simbolizând luxul și prosperitatea. Roșu doar de anul nou chinezesc.

Vor fi de evitat tonurile închise: negru, gri etc.

Doamnele care vor dori să atragă privirile și să devină vedetele petrecerilor ar putea opta pentru ținute vestimentare elegante, însă mai puțin strălucitoare. Iepurele este mai modest din fire.

Tonurile calde de galben, cărămiziu, portocaliu vor amplifica încrederea în sine și vor spori autoritatea. Sunt culori potrivite pentru a fi purtate la interviuri, ședințe și negocieri, recomandă Zodiacool.ro.

Albul, auriul și argintiul vor fi culorile maestru potrivite pentru momentele în care dorim să ne conectăm cu ființa interioară, cu sufletul, când ne căutăm inspirația sau vrem să ne folosim cunoștințele dobândite pentru a crea abundență și confort.

Vom putea apela la aceste culori și atunci când dorim să ne adaptăm mai ușor la un nou loc de muncă, într-o casă nouă sau orice lucru nou început în general.

Nuanțele de albastru, bleumarin, violet și negru vor spori prin energia lor încrederea în sine, pacea interioară, capacitatea de a iubi, pasiunea și inteligența mentală și emoțională.

Tonurile de roșu și violet le vom putea utiliza ca să atragem mai mulți bani în viața noastră.

Nuanțele de verde, turcoaz și bej ne vor aduce mai multă stabilitate în viață, lux, armonie și siguranță. Le vom putea folosi în timp ce semnăm contracte de vânzare-cumpărare, acte notariale, moșteniri.

Ce mâncăm, alimentația în 2023

Meniul festiv va trebui să fie variat, dar nu greoi în calorii și în ceea ce privește prepararea. Astrologul Zodiacool.ro vă atrage atenția că Iepurele preferă salatele. De asemenea, am putea acorda în acest an prioritate preparatelor cu ingrediente care au la bază elementul Apă: vinete, leguminoase, smochine, prune, mure, coacăze negre. Sucurile pe bază de spanac, pătrunjel și alte verdețuri ne vor îmbunătăți în acest an sănătatea.

Pentru ca Anul Nou 2023 să fie distractiv și abundent, ne-am putea concentra pe fructe de mare și pește.

Ca desert, fructele vor trebui să aibă întâietate.

PERSPECTIVE LUNARE PENTRU 2023

Cam până în luna mai 2023 ar trebui ca toate să ne meargă din plin, în harta natală a anului curent până atunci nu se vor semnala aspecte astrale cu impact negativ asupra noastră.

Însă este posibil ca lucrurile să ia o întorsătură mai puțin bună în luna mai 2023, la capitolele relații, bani și sănătate, pe fondul formării aspectului lunar de pedeapsă Tigru-Șarpe.

Februarie 2023

Aceasta va fi o lună în care se vor simți ceva tensiuni, este luna care va marca trecerea de la un ritm energetic la altul, vom trece de la mișcarea precisă și alertă a Tigrului, la mișcarea lentă a Iepurelui. Se întrevăd posibile dificultăți în ceea ce privește adaptarea la nou și la schimbare

Martie 2023

Va luna cea mai importantă a anului 2023, deoarece acum Iepurele își va intra pe deplin în drepturi. Cel mai bine ar fi ca în această lună să ne facem planuri pentru noul an, să stabilim o strategie pe care să o urmăm până la finele anului.

Va fi o lună bună pentru cereri în căsătorie, activități împreună cu cei dragi, pentru fertilitate, iar pe plan profesional, acum se vor putea pune bazele unor proiecte și parteneriate noi, prevede Horoscopul chinezesc Zodiacool.ro.

Cei care au de clarificat situații legate de notariat, moșteniri, divorțuri, vor putea demara aceste activitați, pentru a fi rezolvate cu ușurință și înbună înțelegere.

Aprilie 2023

În Horoscopul chinezesc Zodiacool.ro, aprilie 2023 se întrevede a fi o lună favorabilă. Dragonul, guvernatorul acestei luni, se spune că l-ar fi ajutat pe Iepure să câștige cândva o competiție, în urma căreia au rămas prieteni. Deci, în această lună ne putem aștepta să primim ajutor de la cineva cu putere și cu o poziție socială bună pentru a rezolva anumite probleme la care nu vedeam soluția optimă sau să încheiem un parteneriat profitabil.

Petrecerile sunt favorizate în această perioadă, ca urmare a influxului de energie ce amplifică dragostea și romantismul.

Mai 2023

Această lună va fi bună pentru a face o schimbare majoră pe plan profesional, financiar. Am putea să ne organizăm mai bine, pentru a analiza ce anume nu merge în activitățile pe care le facem la muncă, pentru a elabora o strategie pe care să o punem în practică în a doua jumătate a lunii mai.

Ar fi bine să luăm în calcul și modalități mai optime de gestionare a banilor, pentru a nu mai întreține riscul ca banii să ne scape printre degete.

Iunie 2023

Zodiacool anunță că iunie 2023 este o perioadă bună pentru a ne încărca bateriile cu energia vitalității. E posibil să simțim nevoia puternică de a face acest lucru, având în vedere activitatea mai intensă din primele luni ale anului.

Dar și începutul acestei luni poate aduce o doză de stres cotidian. Zodiacool.ro recomandă să nu ne vărsăm nervii pe cei de acasă, pe persoana iubită.

Din fericire, tensiunile pe plan emoțional se vor diminua spre finele acestei luni, când este posibil să fim nevoiți să ne cerem scuze pentru comportamentul mai agresiv printr-un gest demn de admirație, o invitație la o cină romantică, un cadou surpriză.

Iulie 2023

Este prima lună din acest an în care se prefigurează evenimente majore pe partea financiară și profesională. Cei care au de susținut un examen sau de dat un interviu au șanse mari de reușită, anunță Zodiacool.ro.

Investițiile financiare vor fi încurajate de astre, dar se recomandă totuși precauție în cheltuielile nejustificate, care pot apărea dintr-un excel de zel.

Cel mai probabil, vom asista la apariția primelor rezultate din urma parteneriatelor încheiate în lunile precedente.

August 2023

Luna aceasta ne va pune un pic pe tușă. Este de evitat să facem noi investiții, deoarece s-ar putea ca deciziile să fie luate pe fond de mândrie. Nu este cazul acum să demonstrăm că putem mai mult decât trebuie, cei din anturaj ne cunosc și nu au pretenții exagerate de la noi.

Este de evitat demararea unor acțiuni riscante, de exemplu semnarea contractelor de împrumut, mai ales fără a cere sfatul unui specialist în domeniu. Riscul de a face greșeli este mare, iar pe viitor soluționatea lor se întrevede a fi destul de costisitoare.

Septembrie 2023

S-ar putea să începem această lună cu stângul, niciun domeniu de viață nu va fi bine influențat, avertizează astrologul Zodiacool.ro.

Cel mai mult ne vor da de furcă valurile de emoții negative, care se vor declanșa ca urmare a formării aspectului de ciocnire Iepure - Cocoș. Prin urmare, se recomandă să fim cât mai rezervați, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Va fi necesar să facem eforturi pentru a ne stăpâni nervozitatea, să evităm să aducem în actualitate probleme mai vechi, care au stârnit în trecut situații conflictuale.

Octombrie 2023

După data de 6 octombrie, Zodiacool.ro anunță că lucrurile vor intra din nou pe un trend ascendent. La capitolul dragoste, vom putea simți că renaștem, deși vom parcurge o lună de toamnă.

Dispoziția afectivă bună în care ne vom afla mai tot timpul în această lună ne va aduce sentimentul că suntem răsfățați de soartă. Totul se va petrece pe fondul alianței Iepure - Câine, zodia lunii. Ar fi bine să profităm de energia pozitivă a lunii octombrie pentru a rezolva unele probleme pe plan financiar, mai ales că e posibil să beneficiem și de un ajutor neașteptat de la persoane pe care le cunoaștem de mai multă vreme. De asemenea, octombrie 2023 este o perioadă propice pentru a ne relansa pe plan profesional, pentru a valorifica noi oportunități, pentru a evolua.

Noiembrie 2023

O lună excepțională în Horoscopul chinezesc 2023 pentru a lua decizii majore, pentru a face investiții sau pentru a semna contracte importante. Șansele sunt mari ca acestea să dea roade.

Pe partea financiară, un parteneriat nou este posibil. Dacă avem o idee nouă de afaceri, am putea să ne luăm inima în dinți și să o punem în practică începând cu 8 Noiembrie 2023.

Totuși, astrologul Zodiacool.ro ne recomandă să fim atenți la documentele pe care le vom semna și să nu investim toate economiile în același loc, pentru a multiplica șansele de câștig.

Este o perioadă bună pentru a recupera banii împrumutați și pentru a clarifica situația contabilă.

Decembrie 2023

Din a doua săptămână a lunii decembrie 2023, riscul de a intra într-o despresie este mare, dar s-ar putea să ne ajute să ieșim din această situație partenerul de viață. Ar fi bine să încercăm să găsim ceva distractiv de făcut împreună cu acesta, pentru a ne schimba starea. O mică vacanță de weekend, la munte ar fi de bun augur pentru a schimba mediul și pentru a reuși să evităm posibile drame emoționale.

Păstrarea calmului va fi imperioasă, pentru a nu da curs certurilor pe teme financiare.

Ianuarie 2024

Gelozia s-ar putea să pună stăpânire pe noi încă de la începutul lunii. Dacă relația sentimentală este în criză, nu este exclus să căutăm consolare în brațele altcuiva. Tentațiile vor fi la tot pasul, dar totuși ar fi de evitat escapadele amoroase, pentru a nu pune în primejdie relația, avertizează Zodiacool.ro.

Cei care sunt singuri și în căutarea unei relații de dragoste nu ar trebui să-și facă iluzii, ceea ce va veni în această lună se va consuma repede și veți putea rămâne doar cu amintirea unei aventuri.

Pe plan profesional, nu se întrevăd evenimente majore, ritmul de acțiune va fi lent, prin urmare ar fi bine să ne îndreptăm toată atenția și energia pe proiectele pe care le avem deja în derulare.

După cum spuneam, anul 2023 va fi marcat de o energie mai calmă, însă asta nu înseamnă că putem să ne culcăm pe o ureche, ci că va trebui să fim precauți, pentru a nu cădea într-o visare neproductivă.

Prin natura sa, Iepurele este mai comod din fire și preferă să evite conflictele și să nu-și asume riscuri inutile. De aceea, va trebui să fim atenți atunci când avem de luat decizii, pentru a nu ne lăsa pradă fricilor și ezitărilor. Acesta va fi cel mai dur test pe care îl vom avea de trecut în anul 2023, pentru că indecizia va aduce cu sine riscul de a pierde oportunități, timp și bani. Prin urmare, va fi necesar să cultivăm în 2023 o atitudine încrezătoare și fermă.

Sunt mai multe de spus! Hai pe Zodiacool.ro să comanzi Cartea Horoscop chinezesc 2023, în format audio și text, peste 2300 de cuvinte și peste 15 minute de previziuni, recomandări și remedii feng shui de la Astrologul Zodiacool.ro, care să te ajute să fii mai bine în 2023!

URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.