Aplica

Afaceri profitabile

Pentru afaceri de succes sau afaceri cu bun Feng Shui există remedii care activează energia pozitivă din birou sau spații de lucru

În feng shui norocul în afaceri este potențat prin metoda Bagua a celor 8 Aspirații. Metoda Bagua pentru afaceri de succes ia în calcul punctele cardinale Sud-Est, Nord, Nord-Vest, Sud.

Principiile Feng Shui pentru birou au în vedere crearea de energie pozitivă și personalizarea spațiului de lucru prin utilizarea culorilor, obiectelor, orientărilor spre puncte cardinale, conform cu anumite formule. Dacă aplicăm principiile feng, sporim șansele de reușită pe plan financiar și beneficiem de protecție împotriva pierderilor de bani în urma unor posibile investiții proaste, furturi, litigii.

În feng shui se consideră că lucrul într-un birou amenajat optim, contribuie la îmbunătățirea vibrației personale, implicit a situației financiare a firmei.

Colțurile feng shui pentru afaceri profitabile
Știința feng shui conține formule care se aplică folosind busola pentru a afla punctele cardinale și nu ne orientăm după cum răsăre soarele sau după poziția ușii.

Sud-Estul, colțul banilor ocupă între 112.5°-157.5° pe busolă și atrage bani, prosperitate.

Nordul, colțul carierei este între 337.5°- 022.5° pe busolă și atunci când este activat corespunzător amplifică norocul în tranzacții financiare, comerciale, facilitează obținerea unui statut înalt în societate.

Nord-Vestul, colțul liderului ocupă între 292.5°- 337.5° pe busolă și amplifică norocul de prosperitate al șefului afacerii, atrage oameni influenți, binefăcători.

Sudul, colțul faimei este între 157.5°-202.5° pe busolă și trebuie activat pentru ca afacerea să ajungă cunoscută, apreciată iar șeful să fie respectat și să câștige o reputație bună.

Fiecare șef care dorește să obțină profit dintr-o afacere este bine să se asigure că din schița sediului de firmă, a biroului principal nu lipsesc colțurile de mai sus. De asemenea, în aceste colțuri nu trebuie să existe o toaletă sau un spațiu de depozitare a gunoiului.

Remedii feng shui pentru a spori succesul în afaceri

Cu ajutorul unor remedii, obiecte, culori, putem crea un bun feng shui în colțurile afacerilor pentru a atrage susținători, a spori încasările.

Pentru a îmbunătăți norocul în afaceri, este bine să etalăm Vasul Prosperității în colțurile de Sud-Est, Nord, Nord-Vest ale biroului, pentru a atrage șanse de reușită și bani din mai multe surse.

În colțul banilor, Sud-Est se pot așeza casa de marcat, seiful sau biroul departamentului de finanțe, contabilitate.

În colțurile de Nord sau Nord-Vest se va construi un port simbolic format din mai multe vapoare cu pânze ridicate. Fiecare vapor reprezintă o sursă de venit.

Sudul se va activa pentru faimă, recunoaștere cu ajutorul unei imagini/statuete cu un cal, care atrage putere de muncă și notorietate, un șarpe pentru a reuși la negocieri, un vultur pentru ca scopurile să fie atinse cu precizie.

Alegerea sediului firmei
Cei care investesc fonduri pentru a demara o afacere se așteaptă să obțină avantaje în afaceri, dar totul trebuie să înceapă de la alegerea sediului comercial. Nu toate clădirile au un bun feng shui. De exemplu, este ideal ca în spatele sediului de firmă să existe o bancă prosperă, deoarece în acest fel afacerea va beneficia de sustinători și rezerve financiare. Este de evitat situația în care în spatele clădirii de birouri este o cale ferată, un râu, o groapă de gunoi, un cimitir.

Culori și elemente benefice pentru a afaceri reușite
Putem potența norocul de reușită prin amplasarea în colțul de Nord sau Sud-Est a unei fântâni arteziene, acvariu cu pești sau prin folosirea unor obiecte, piese de mobilier în culorile elementului apă: negru, bleumarin, albastru, indigo.

Pentru a atrage oportunități noi în afaceri, se va activa colțul de Sud cu ajutorul luminilor puternice, monitoare TV sau cu obiecte, piese de mobilier în culorile elementului foc: roșu, violet.

În Nord-Vest, putem folosi elementul metal reprezentat de obiecte vopsite în alb, auriu, argintiu.

Trucuri feng shui pentru a mări câștigurile bănești
Oglinzile care reflectă casa de marcat, seiful, facturilerul atrag dublarea vânzărilor. Atenție, oglinzile nu trebuie să reflecte ușa principală și nici dosarele cu cheltuieli, pentru a nu atrage pierderi bănești.

Amuletele cu 3 monede chinezești legate cu șnur roșu și nod mistic, protejează împotriva ghinionului de pierderi și atrag multiplicarea norocului.

Truc feng shui pentru angajatori
Pentru ca afacerea să fie în creștere, iar productivitatea să crescă, angajații trebuie așezați pe un din direcțiile personale Dezvoltare Personală, de Sănătate sau de Dragoste (în funcție de data națterii se calculează pentru fiecare angajat numărul KUA). Evitați să așezați angajații pe Direcția lor de Succes, caz în care aceștia vor deveni extrem de competitivi și tentați să renunțe la job pentru a-și deschide ceva pe cont propriu.

Obiecte care aduc ghinion și un feng shui prost în birou
Cactușii, florile uscate, tablourile cu animale feroce sau cu reprezentări de vapoare pe apă în timpul furtunii, tablouri cu oameni triști, animale care trag la jug, mobilierul deteriorat. Oglinzile care reflectă ușa biroului nu sunt favorabile deoarece resping oportunitățile, șansele de bogăție.

Direcția pentru Succes în afaceri
Un birou cu un bun Feng Shui aduce creșterea veniturilor, parteneriate de succes, progres, siguranță și stabilitate financiară. Toate acestea sunt în legătură cu energia pozitivă pe care o atragem în timpul lucrului, cu modul în care așezăm masa de lucru și mobila în birou. Modul în care așezăm biroul este de fapt direcția spre care privim atunci când lucrăm.

Cu câteva schimbări în designul interior în ceea ce privește amplasarea biroului, putem să atragem abundență, profit, venituri în plus.
Maeștrii Feng Shui recomandă ca șefii de afaceri să folosească numărul KUA personal pentru a ne orienta biroul pe Direcția de Succes (să stea cu fața spre această direcție când lucrează, negociează). Astfel, șeful va atrage energia banilor, abundență și prosperitate.

Sursa foto: cmerge.com

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!