Transport gratuit peste 199 lei

Uleiul de lămâie - ajutor pentru minte și spirit

Uleiul de lămâie -  ajutor pentru minte și spirit

Uleiul de lămâie este utilizat de peste 1.000 de ani în medicina ayurvedică. Folosit si astăzi în anumite preparate culinare și în medicamente, plantele citricelor sunt principalele ingrediente în crearea uleiurilor esențiale.

Uleiul de lămâie este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate uleiuri din citrice, datorită proprietăților sale antioxidante puternice, fiind și cel mai frecvent ulei esenţial obţinut după portocală, putând fi găsit în parfumuri, produse de îngrijire a casei şi prăjituri.

Lămâia este cunoscută și pentru efectul său detoxificant, eliminând toxinele și stimulând drenajul limfatic, oferind organismului multă energie.

Uleiul de lămâie - o aromă intensă și purificatoare, care înviorează starea de spirit

Uleiul de lămâie limpezește mintea de gânduri, iar datorită parfumului său revigorant, care emană un strop de căldură și optimism te ajută să faci față provocărilor zilnice și să îți menții o stare de bine, plină de energie .

Cercetătorii japonezi au descoperit că difuzarea aromei sale în birou îmbunătățește capacitatea de concentrare și acuitatea, astfel, ajută la clarificarea ideilor şi luarea unor decizii rapide, împrăştie confuzia şi face ca îngrijorarea să dispară.

Efectul de purificare a aerului (fum de ţigară sau peşte) reprezintă o caracteristică importantă pentru persoanele care desfășoară activități de acasă sau gătesc zilnic. Adaugă câteva picături de ulei de lămâie în soluția de curățat sau într-un flacon cu pulverizator, după caz, pentru a învigora mirosul meselor, blatului de bucătărie sau a altor suprafețe.

În timpul iernii, uleiul de lămâie ne oferă entuziamul sufletesc necesar, ne eliberează de stările depresive şi de anxietatea resimțită zilnic. La fel ca uleiul de scorțișoară, uleiul de lămâie ajută la „deschiderea inimii”, înlăturând îndoiala din minte.

Hrană importantă pentru organism si spirit, asemenea portocalei, cu ajutorul uleiului de lămâie spuni adio stresului, te simți mult mai tânăr/ă datorită aspectului de piele luminoasă și sănătoasă, te bucuri de mult mai multă energie, creier fericit și stimulat pentru învățare.

Viziteaza magazinul online