Aplica

Stres la locul de muncă – știi cum să scapi de el?

Stres la locul de muncă – știi cum să scapi de el?

Stresul a devenit parte integrantă din viața fiecăruia dintre noi – este acasă, la serviciu, pe stradă, undeori și în concediu. Locul de muncă ocupă detașat prima poziție

în topul celor mai stresante zone din viața unui om. Exsită numeroase remedii pentru a diminua stresul cauzat de mediul de lucru. Iată care sunt 4 dintre cele mai importante modalități:

1. Alege fericirea și starea de bine încă din momentul în care te trezești

Indiferet câte piedici ar apărea (ai vărsat cafeaua pe tine, te-ai trezit mai târziu decât trebuia etc.), rămâi încrezătoare că le poți rezolva pe toate și păstrează-ți zâmbetul pe buze. Pentru următoarele dimineți, fă tot posibilul să te trezești mai devreme cu jumătate de oră, astfel încât să ai timp să savurezi un mic dejun sănătos, să faci mișcare și să nu mai fii contratimp.

Feng Shui

2. Evită să generezi conflicte

Orice conflict ajunge să te stoarcă de energie, să apese greu pe umerii tăi. În aceste condiții, ține-te departe de conficte, de bârfe și evită discuțiile care știi că ar atrage discuții fără rost.

3. Las-o mai moale cu multitasking-ul și fă lucrurile pe rând

Poate nu o resimți la nivel conștient, dar multitasking-ul este extrem de stresant și de obositor.

4. Fă plimbări scurte

Ieși puțin din birou pentru a schimba starea tensionată și plimbă-te în aer curat pentru câteva minute. Apoi, ar fi bine să mergi pe jos de acasă la serviciu și invers.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!