Previziuni săptămâna 19-25 August 2019. O casă renovată după placul inimii

14.AUGUST.2019
Previziuni săptămâna 19-25 August 2019. O casă renovată după placul inimii

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Posibile tensiuni pe plan amoros; înlocuirea mobilei sau ordine în lucrurile vechi, apare nevoia de a face o schimbare. Săptămâna cu numărul 34 din anul 2019

începe pe 19 August și se termină pe 25 August 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 7 (3+4=7) și de la cifrele 3 și 4.

Cei care sunt născuți în zilele de 7,16, 25 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 7.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 19-25 August 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Loading...

Dacă unii dintre noi cred că locuința proprie are nevoie de o renovare, nu poate fi un timp mai potrivit pentru acest demers ca în această săptămână. Fie că vom dori să înlocuim mobila veche, fie că vom face doar ordine în lucrurile vechi, nevoia de a transforma spațiul locuibil în ceva mult mai aproape de suflet se va simți din plin.

Ideal ar fi să nu ne împotrivim energiei pe care numerele o aduc, pentru că acum treburile vor merge de la sine, vom găsi meseriașii potriviți, vom face cheltuieli minime etc. Însă pe plan sentimental, posibil că lucrurile nu vor fi prea roz. Partenerul de viață s-ar putea să ne reproșeze lipsa de apetit amoros... posibil din pricina oboselii. Nici de gelozii nu vom scăpa, însă cu multă răbdare vom reuși să traversăm în termeni cordiali această săptămână.

Banii s-ar putea să nu vină acum în cantitatea dorită, însă numerologul ZODIACOOL ne spune că nu trebuie să ne îngrijorăm... aceștia nici nu vor lipsi.  

Copiii născuți în această săptămână vor avea un apetit deosebit pentru spiritualitate, îi vor susține pe cei dragi fie cu vorbe frumoase, fie cu gesturi divin inspirate. Uneori vor fi mai perfecționiști, pot ajunge până la critică vehementă, însă remarcile lor mai mult sau mai puțin „acide” vor contribui la progresul general.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.