Previziuni săptămâna 19-25 August 2019. O casă renovată după placul inimii

Previziuni săptămâna 19-25 August 2019. O casă renovată după placul inimii
Posibile tensiuni pe plan amoros; înlocuirea mobilei sau ordine în lucrurile vechi, apare nevoia de a face o schimbare. Săptămâna cu numărul 34 din anul 2019

începe pe 19 August și se termină pe 25 August 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 7 (3+4=7) și de la cifrele 3 și 4.

Cei care sunt născuți în zilele de 7,16, 25 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 7.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 19-25 August 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Dacă unii dintre noi cred că locuința proprie are nevoie de o renovare, nu poate fi un timp mai potrivit pentru acest demers ca în această săptămână. Fie că vom dori să înlocuim mobila veche, fie că vom face doar ordine în lucrurile vechi, nevoia de a transforma spațiul locuibil în ceva mult mai aproape de suflet se va simți din plin.

Ideal ar fi să nu ne împotrivim energiei pe care numerele o aduc, pentru că acum treburile vor merge de la sine, vom găsi meseriașii potriviți, vom face cheltuieli minime etc. Însă pe plan sentimental, posibil că lucrurile nu vor fi prea roz. Partenerul de viață s-ar putea să ne reproșeze lipsa de apetit amoros... posibil din pricina oboselii. Nici de gelozii nu vom scăpa, însă cu multă răbdare vom reuși să traversăm în termeni cordiali această săptămână.

Banii s-ar putea să nu vină acum în cantitatea dorită, însă numerologul ZODIACOOL ne spune că nu trebuie să ne îngrijorăm... aceștia nici nu vor lipsi.

Copiii născuți în această săptămână vor avea un apetit deosebit pentru spiritualitate, îi vor susține pe cei dragi fie cu vorbe frumoase, fie cu gesturi divin inspirate. Uneori vor fi mai perfecționiști, pot ajunge până la critică vehementă, însă remarcile lor mai mult sau mai puțin „acide” vor contribui la progresul general.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.