Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Află cum să ai o viața intimă satisfăcătoare după metode străvechi

Află cum să ai o viața intimă satisfăcătoare după metode străvechi

Ca orice domeniu sau eveniment important din viață, și în jurul pasiunii s-au creat numeroase superstiţii, din dorința ca totul să fie perfect.

Descoperă-le pe cele mai importante și mai cunoscute. Subiectul este unul dintre cele mai vaste, viața intimă fiind un aspect extrem de important din existența oricui. Bineînțeles, strămoșii noștri erau de aceeași părere, motiv pentru care au „croșetat” nenumărate superstiţii pe această temă. Una dintre cele mai cunoscute este legată de noaptea dintre ani, cei care au relații intime de Revelion vor avea un an excepțional

Se spune că acele cupluri care nu sunt căsătorite, vor oficializa relația de iubire, iar cele căsătorite vor avea parte de pasiune și bună înțelegere.

De asemenea, se spune că activitatea din dormitor este mai intensă iarna decât vara, ba chiar mai mult, că ar fi mai plăcut. Explicaţia strămoșilor noștri este simplă și bineînțeles logică – datorită temperaturilor scăzute, relațiile intime devin mult mai fierbinți, mai incitante, iar plăcere va fi de neegalat.

Viziteaza magazinul online

Se acordă credit însă și sezonului cald, când se spune că hainele se aruncă mai repede. Bineînțeles că nu lipsesc superstiţiile aberante! De exemplu, se credea că nu e bine să te apropii de un copil nebotezat în ziua în care ai avut relații intime. Explicația s-a pierdut în negura vremii...

O altă superstiţie este legată de sărut. Se spune că dacă un act amoros nu începe cu un sărut, va fi unul nereușit, făcând referire la preludiu. Aici trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului.

Totuși, fără preludiu, greu pot apărea artificiile. Să ne amintim mereu că unele superstiții nu sunt doar amuzante, ci pot da o mână de ajutor în relația de dragoste.

© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii