Află cum să ai o viața intimă satisfăcătoare după metode străvechi

04.APRILIE.2019
Află cum să ai o viața intimă satisfăcătoare după metode străvechi

Categorie: Legende. Superstiții Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Ca orice domeniu sau eveniment important din viață, și în jurul erotismului s-au creat numeroase superstiţii, din dorința ca totul să fie perfect.

Descoperă-le pe cele mai importante și mai cunoscute. Subiectul este unul dintre cele mai vaste, viața intimă fiind un aspect extrem de important din existența oricui. Bineînțeles, strămoșii noștri erau de aceeași părere, motiv pentru care au „croșetat” nenumărate superstiţii pe această temă. Una dintre cele mai cunoscute este legată de noaptea dintre ani, cei care au relații intime de Revelion vor avea un an excepțional

Se spune că acele cupluri care nu sunt căsătorite, vor oficializa relația de iubire, iar cele căsătorite vor avea parte de pasiune și bună înțelegere. 

Loading...

De asemenea, se spune că activitatea din dormitor este mai intensă iarna decât vara, ba chiar mai mult, că ar fi mai plăcut. Explicaţia strămoșilor noștri este simplă și bineînțeles logică – datorită temperaturilor scăzute, relațiile intime devin mult mai fierbinți, mai excitante, iar orgasmul... eh, orgasmul va fi de neegalat.

Se acordă credit însă și sezonului cald, când se spune că hainele se aruncă mai repede. Bineînțeles că nu lipsesc superstiţiile aberante! De exemplu, se credea că nu e bine să te apropii de un copil nebotezat în ziua în care ai avut relații intime. Explicația s-a pierdut în negura vremii...

O altă superstiţie este legată de sărut. Se spune că dacă un act erotic nu începe cu un sărut, va fi unul nereușit, făcând referire la preludiu. Aici trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului.

Totuși, fără preludiu, greu pot apărea artificiile. Să ne amintim mereu că unele superstiții nu sunt doar amuzante, ci pot da o mână de ajutor în relația de dragoste.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.