Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei

Zodia care dă lecții oricui când vine vorba de afaceri

Zodia care dă lecții oricui când vine vorba de afaceri

Când vine vorba de bani, trei zodii se fac remarcate mult mai ușor decât celelalte. Când vine vorba de bani, trei zodii se fac remarcate mult mai ușor decât

celelalte. Fiecare dintre acestea trei însă are abilități, atitudini și capacități diferite.

Nativii Fecioară au capacitatea de a scoate bani și din piatră seacă. Sunt singurii care pot găsi în timp util metode a avea banii de care au nevoie, deși pare că nu există soluții de rezolvare a situației. În astfel de cazuri, vin cu idei îndrăznețe, strategii bine puse la punct, pe care le pun cu ușurința unui păpușar experimentat în practică. Lucrează cu perseverență de nezdruncinat, se bazează pe statistici și nu le place să riște, așa că banii investiți de Fecioare ajung să aducă profit sigur.

Gemenii pe de altă parte sunt foarte buni speakeri motivaționali pentru ceilalți. Ei sunt cei care te conving să lupți mai mult pentru a câștiga mai mult; ei te sprijină când ai nevoie. Cel mai bine își arată această abilitate din postura de șef, când este constant în mijlocul echipei sale și o motivează să crească, să devină cea mai bună.

Viziteaza magazinul online