Zodia care dă lecții oricui când vine vorba de afaceri

Horoscop. Zodii AUTOR: Diana Eleonora FOTO: unsplash.com

Când vine vorba de bani, trei zodii se fac remarcate mult mai ușor decât celelalte

Când vine vorba de bani, trei zodii se fac remarcate mult mai ușor decât celelalte. Fiecare dintre acestea trei însă are abilități, atitudini și capacități diferite.

 

Nativii Fecioară au capacitatea de a scoate bani și din piatră seacă. Sunt singurii care pot găsi în timp util metode a avea banii de care au nevoie, deși pare că nu există soluții de rezolvare a situației. În astfel de cazuri, vin cu idei îndrăznețe, strategii bine puse la punct, pe care le pun cu ușurința unui păpușar experimentat în practică. Lucrează cu perseverență de nezdruncinat, se bazează pe statistici și nu le place să riște, așa că banii investiți de Fecioare ajung să aducă profit sigur.

Gemenii pe de altă parte sunt foarte buni speakeri motivaționali pentru ceilalți. Ei sunt cei care te conving să lupți mai mult pentru a câștiga mai mult; ei te sprijină când ai nevoie. Cel mai bine își arată această abilitate din postura de șef, când este constant în mijlocul echipei sale și o motivează să crească, să devină cea mai bună.

Dacă vrei să înveți în schimb mersul afacerilor, trebuie să ceri sfatului unui nativ Leu. Are o înclinație înnăscută spre această zonă și pur și simplu simte ce trebuie făcut ca afacerea să crească. Nu se mulțumeste niciodată cu puțin, stabilește țeluri îndrăznețe, vine cu idei extravagante. Și toate astea pentru că nu poate concepe viața fără bani, fără lux. Astfel, afacerile Leilor ajung să fie de succes.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  6
VOTURI
4592
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.