Zodia care dă lecții oricui când vine vorba de afaceri

15.NOIEMBRIE.2018
Zodia care dă lecții oricui când vine vorba de afaceri

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Când vine vorba de bani, trei zodii se fac remarcate mult mai ușor decât celelalte. Când vine vorba de bani, trei zodii se fac remarcate mult mai ușor decât

celelalte. Fiecare dintre acestea trei însă are abilități, atitudini și capacități diferite.

Nativii Fecioară au capacitatea de a scoate bani și din piatră seacă. Sunt singurii care pot găsi în timp util metode a avea banii de care au nevoie, deși pare că nu există soluții de rezolvare a situației. În astfel de cazuri, vin cu idei îndrăznețe, strategii bine puse la punct, pe care le pun cu ușurința unui păpușar experimentat în practică. Lucrează cu perseverență de nezdruncinat, se bazează pe statistici și nu le place să riște, așa că banii investiți de Fecioare ajung să aducă profit sigur.

Loading...

Gemenii pe de altă parte sunt foarte buni speakeri motivaționali pentru ceilalți. Ei sunt cei care te conving să lupți mai mult pentru a câștiga mai mult; ei te sprijină când ai nevoie. Cel mai bine își arată această abilitate din postura de șef, când este constant în mijlocul echipei sale și o motivează să crească, să devină cea mai bună.

Dacă vrei să înveți în schimb mersul afacerilor, trebuie să ceri sfatului unui nativ Leu. Are o înclinație înnăscută spre această zonă și pur și simplu simte ce trebuie făcut ca afacerea să crească. Nu se mulțumeste niciodată cu puțin, stabilește țeluri îndrăznețe, vine cu idei extravagante. Și toate astea pentru că nu poate concepe viața fără bani, fără lux. Astfel, afacerile Leilor ajung să fie de succes.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Persoană înzestrată cu frumusețe și inteligență, remarcată cu ușurință în mediile
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.