Poți scoate bani din piatră seacă?

25.APRILIE.2019
Poți scoate bani din piatră seacă?
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pexels.com
Unele persoane pare că au găsit conducta de bani, în timp ce pentru altele, reprezintă un secret bine ținut. Astrologul ZODIACOOL vă dezvăluie soluția

îmbogățirii pentru fiecare zodie! Nativii Berbec pot face bani frumoși dacă au joburi de conducere, care le oferă posibilitatea să hotărască ce se întâmplă cu finanțele companiei.

Taurul se descurcă minunat în orice domeniu legat de sport sau terapie. După locuri de muncă în care a aflat tainele conducerii eficiente, poate să își încerce cu brio succesul în afacerile proprii.

Nativii Gemeni pot face adevărate averi din cele două pasiuni ale lor – gastronomia și tehnologia, oricare dintre acestea potrivindu-li-se mănușă.

Loading...

Racul ar deveni bogat dacă ar profita de cel mai important talent al tău – arta oratorică. Astfel, dacă încă nu a făcut-o, ar trebui să scrie un roman sau să își caute un job în care să interacționeze cu oamenii.

Nativul Leu trebuie să își folosească atuul suprem – carisma, pentru a strânge averea pe care și-o doresc atât de mult. De exemplu, ar putea opta pentru cariere în lumea muzicii sau a filmului.

Fecioara are capacitatea de a munci până la extenuare, dar în timp, rezultatele încep să apară, mai ales dacă este într-un domeniu pe care îl adoră.

Balanța este singurul nativ care poate face bani din nimic. Chiar și când lenevesc, banii vin.

Scorpionul poate lucra doar dacă este interesat de domeniul respectiv; așa că, dacă încă nu s-a îmbogățit, ar fi bine să își schimbe jobul.

Săgetătorul nu are nevoie de averi, așa că muncește doar pentru a-și asigura nevoile și satisfacerea pasiunilor, iar pentru asta, banii parcă vin de la sine.

Nativul Capricorn ar trebui să se apuce de investiții. În plus, în lumea afacerilor se simte ca peștele în apă și are toate șansele să strângă averi consistente, datorită gândirii sale strategice.

Vărsătorul preferă să îi lase pe alții să facă banii, pentru că nu prea îi place să muncească. Totuși, ar trebui să aibă mai multă încredere în creativitatea sa.

Peștii adoră oamenii și animalele, așa că cel mai mare succes îl pot avea în organizațiile sociale, de ajutor.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec dragoste 2019: prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce
Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.