Trei semne zodiacale riscă să se despartă în 2019

01.FEBRUARIE.2019
Trei semne zodiacale riscă să se despartă în 2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Aspectele astrologice nu sunt favorabile în sectorul sentimental pentru trei dintre zodii. Descoperă care sunt. Din păcate, relațiile acestora sunt aproape de

final. Chiar dacă totul pare sumbru, o despărțire nu este atât de tragică pe cât pare, deoarece pe de o parte înseamnă sfârșit, pe de altă parte înseamnă și început, o etapă nouă în viață. Iată care sunt zodiile care au risc maxim de a avea inima frântă în anul 2019. Balanță: Cei mai mulți nativi Balanță trec de ceva timp prin probleme în relația de dragoste și acum este momentul să ia o hotărâre.

Anul acesta simt că vor dreptate și speră să își îndrepte greșelile. De asemenea, vor învăța că indiferent cât de mult vor încerca, viața nu va fi întotdeauna corectă, cel puțin nu la prima vedere. Va veni momentul să renunțe la unii oameni care nu merită bătai de cap, chiar dacă în unele momente ei sunt cei pe care îi iubesc și îi prețuiesc cel mai mult în această lume.

Loading...

Scorpion
Nativul Scorpion va deveni conștient de propriile defecte anul acesta. În mod surprinzător, tocmai acest lucru îl va ajuta să nu mai nege că uneori el este de vină pentru unele certuri, neajunsuri sau probleme. Anul acesta va fi unul dur pentru acest nativ, dar învățarea lecțiilor valoroase nu este niciodată ușoară.

Gemeni
Și pentru nativii Gemeni se anunță un an destul de greu. Le va fi greu să găsească pe cineva care să le fie alături, în care să simtă că li se oglindește personalitatea sinceră. De fapt, această oglindire este ceea ce caută în fiecare relație, iar a nu găsi acest suflet pereche cu care să existe o compatibilitate este o mare încercare pentru Gemeni. Vestea bună pentru ei este că lucrurile se vor schimba categoric în bine spre finalul lui 2019. 

Indiferent cât de grea ar părea o perioadă, trebuie să vă amintiți că orice lucru bun trebuie câștigat, așa cum orice lecție valoroasă presupune și sacrificii.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,71  7
VOTURI
6040
4.71
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tai Sui, este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter,
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.